Eveniment Easy Sales la politehnica Bucuresti

Pregătește-te pentru Evenimentul eCommerce Talks: 6 Motive Să Nu-l Ratezi!

Dacă lucrezi în sfera eCommerce sau te gândești să intri în această industrie, trebuie să știi că evenimentul eCommerce Talks by easySales este unul dintre cele mai așteptate și valoroase evenimente din calendarul anual. Diana Metes de la easySales ne oferă toate detaliile despre ediția a IV-a a acestui eveniment. Să aflăm împreună de ce merită să participi!

1. Locație emblematică: Evenimentul va avea loc în Aula Magna din cadrul Universității Politehnica, o locație cu o capacitate impresionantă de 1000 de persoane și un design arhitectural deosebit, combinând tradiția cu modernitatea.

2. Oaspeți de renume: Vei avea șansa să îi întâlnești pe specialiștii și liderii de opinie din industria eCommerce. De la Alin Abălașei, Country Manager la Sameday, până la Mihai Mănescu, un evangelist în live shopping de la Streams.live, fiecare speaker va aduce la masă informații esențiale și perspective unice.

3. Networking de calitate: Pe lângă interacțiunile cu experții, vei avea oportunitatea să interacționezi cu reprezentanți ai unor companii-cheie, precum eMag, Altex și Decathlon. Acest lucru poate deschide noi posibilități de colaborare și parteneriate.

4. Perspective noi în eCommerce: Vei fi la curent cu ultimele tendințe, inovații și bune practici din domeniu. De asemenea, vei afla mai multe despre direcția în care se îndreaptă industria eCommerce și cum poți adapta afacerea ta pentru a te alinia la aceste schimbări.

5. Workshop-uri practice: Vei avea acces la sesiuni de învățare unde vei descoperi secretele de succes în eCommerce și cum poți aplica aceste tactici în propria afacere.

6. Interacțiunea cu echipa easySales: Dacă vrei să afli mai multe despre cum poți maximiza vânzările pe marketplace-uri, echipa care a organizat toate cele 4 ediții ale evenimentului va fi acolo pentru a răspunde întrebărilor tale.

În încheiere, vreau să subliniez faptul că, într-o lume în continuă schimbare, unde concurența este acerbă și tendințele se schimbă de la o zi la alta, este esențial să te informezi și să te conectezi cu specialiști și alți antreprenori din domeniu. Evenimentul eCommerce Talks by easySales este oportunitatea perfectă pentru acest lucru.

Pentru mai multe detalii și pentru a rezerva un loc la eveniment, vă recomand să vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply