Permis de antreprenor

Particip la Permis de Antreprenor – O Experiență LIVE pentru Antreprenori

Mă bucur să vă anunț că voi participa ca invitat special la evenimentul “Permis de Antreprenor | Business Show & Networking“, organizat de BiziLIVE TV, pe data de 14 septembrie 2023, la Refugiu Urban, București.

“Permis de Antreprenor” este un eveniment premium cu prezență fizică, care își propune să accelereze creșterea afacerilor mici și mijlocii din România, oferind informații practice și aplicabile. Acesta face parte dintr-o serie de emisiuni și evenimente, unde antreprenorii pot găsi soluții la problemele cu care se confruntă, care pot fi aplicate imediat în afacerea lor.

Cu VIP Partner-ul AQUA CARPATICA, evenimentul promite să fie plin de inspirație, motivație și oportunități de networking pentru toți participanții. Alături de mine, vor fi și alți invitați speciali, precum Cristina Chiriac, Președinte CONAF, Lucian Mîndruță, Jurnalist și Creator de Conținut, și Ana Consulea, Fondatoarea ZEXE & ZELATO. Gazda evenimentului va fi Constantin Paraschiv, de la BiziLIVE TV.

permis de antreprenor

Participarea la acest eveniment aduce multiple beneficii:

  1. Învățarea Secretelor Antreprenorilor: Experiența antreprenorilor cu experiență dovedită în domeniul lor este una dintre cele mai valoroase resurse de informații. Aflând secretele lor, veți putea controla mai bine întregul parcurs de la idee la acțiune.
  2. Inspirație: Poveștile de succes ale altor antreprenori pot fi o sursă inestimabilă de inspirație pentru viitorii antreprenori. Experiențele interesante care i-au marcat existența pe piață îi vor inspira cu siguranță pe cei prezenți.
  3. Motivație: Începuturile sunt întotdeauna dificile, iar momentele în care vă pierdeți încrederea în ideea dvs. și în forțele proprii sunt comune. Poveștile celor care au ajuns unde și-au propus, curajul și determinarea celor care au început de jos, adesea fără niciun fel de susținere, vă vor motiva să continuați și să nu amânați lucrul la visul dvs.
  4. Evitarea Greșelilor Comune: Toți antreprenorii intervievați în cadrul serialului “Permis de Antreprenor” au afirmat că este inevitabil să faci greșeli pe drumul către succes. Ascultând cu atenție și analizând profund analizele lor, veți putea evita unele dintre cele mai comune greșeli.
  5. Încredere: Aflați de la antreprenorii de succes care a fost drumul lor, de la începuturi și până acum, când au ajuns unde și-au propus.
  6. Business Networking: Emisiunea atrage peste 150 de participanți din peste 90 de companii din domenii diferite. Aceasta oferă o oportunitate excelentă de a vă conecta cu alți antreprenori, lideri de afaceri și profesioniști care vă împărtășesc interesul de a învăța din reușitele și greșelile lor.

Înregistrarea pe formular este obligatorie atât pentru prezența fizică cât și pentru vizionarea înregistrării. Așadar, vă încurajez să vă înregistrați și să participați la acest eveniment deosebit.

Abia aștept să vă văd acolo și să împărtășesc cu voi experiența mea și lecțiile pe care le-am învățat pe parcursul călătoriei mele ca antreprenor.

Ne vedem pe 14 septembrie! TE POTI INREGISTRA AICI!

Leave a Reply