Mergers & acquisitions cu LionLink.ro

Am plăcerea să vă anunț lansarea unui nou website pe care îl consider important pentru industria de consultanță financiară și audit din Transilvania si nu numai: www.lionlink.ro.

Acest website este o realizare a companiei Aysa.ai și pune în prim plan serviciile complexe pe care LionLink le oferă clienților săi, de la servicii de tranzacții și consultanță, până la strategii complexe.

Mergers & acquisitions cu LionLink.ro

LionLink este o companie independentă și lider de piață în Transilvania, fiind un furnizor de încredere pentru servicii financiare profesionale. Ei se mândresc cu o echipă de management cu ani de experiență și cu un număr impresionant de tranzacții încheiate cu succes. Cu un număr de 28 de clienți mulțumiți, active cumulate de peste 405 milioane EURO și peste 50 de deal-uri de fuziuni și achiziții finalizate, echipa LionLink se poziționează ca o alternativă perfectă la “Big 4”.

Compania a fost înființată în 2009, în plină criză financiară, de Cristina Cioata și Andrei Bichescu, ambii având o experiență anterioară semnificativă în cadrul PricewaterhouseCoopers.

LionLink oferă o gamă largă de servicii, inclusiv audit financiar, asigurare, audit intern, proceduri agreate de revizuire contabilă, dosare de prețuri de transfer și asistență în tranzacții. Au un focus deosebit pe asistența și consultanța în pregătirea companiilor pentru vânzare, negocierea tranzacțiilor și semnarea contractelor.

Pentru mai multe detalii despre LionLink, puteți accesa noul website la adresa www.lionlink.ro sau îi puteți contacta direct la sediul lor din Piața Avram Iancu 15, Cluj-Napoca, Cluj sau prin telefon la numărul +4 0374 032 033.

Îi felicit pe toți cei implicați în acest proiect și îi doresc succes în continuare!

Leave a Reply