laptop second hand

Laptop-uri second hand refurbished si cu garantie

IT-SH.ro – Laptop-uri Second Hand la Prețuri Excelente: O Recenzie Detaliată

Laptop-uri second hand. În ziua de astăzi, tehnologia joacă un rol vital în viața noastră. Cu toate acestea, costurile pot deveni destul de ridicate, în special atunci când vine vorba de echipamentele de înaltă calitate. Acesta este motivul pentru care IT-SH.ro vă prezintă o gamă variată de laptopuri second hand la prețuri extrem de convenabile.

Oferta IT-SH.ro

calculatoare second hand refurbished

Laptopurile second hand oferite de IT-SH.ro sunt supuse unor teste riguroase și sunt pregătite spre vânzare pentru a satisface pe deplin cerințele dumneavoastră. Gama produselor cuprinde branduri de top precum: HP, Dell, Lenovo, IBM, Acer, Sony, Fujitsu Siemens și multe altele. De la laptopuri P3, laptopuri P4, până la laptopuri dual core și laptopuri core 2 duo, veți găsi cu siguranță un dispozitiv care să vă satisfacă nevoile.

Garanții și Asigurări

În plus, fiecare laptop vine cu o garanție de 24 de luni, iar pentru baterie, IT-SH.ro vă asigură o garanție de 3 luni. Astfel, puteți cumpăra cu încredere, știind că investiția dumneavoastră este protejată.

Oferte Populare laptop-uri second hand

IT-SH.ro este mândru să vă prezinte cele mai populare oferte în cadrul secțiunii de reduceri. Vă oferim o listă cu primele 24 de laptopuri second hand cele mai vândute, sortate după popularitate. De la Lenovo Thinkpad X260 la Dell Latitude E6540, aveți o gamă largă de opțiuni de unde puteți alege.

  • Ultrabook Refurbished Lenovo Thinkpad X260 Core I5-6300U: de la 1,059 lei la 847 lei
  • Laptopuri Second Hand HP EliteBook 8470p: de la 849 lei la 679 lei
  • Laptop Second Hand Dell Latitude E5430: de la 880 lei la 704 lei
  • Laptop Second Hand Dell Latitude E6430: de la 750 lei la 600 lei
  • Laptop Second Hand Dell Latitude E6540 Intel Core I7-4800MQ: de la 1,960 lei la 1,568 lei

Magazin de IT second hand la indemana ta

Indiferent de nevoile și bugetul dumneavoastră, IT-SH.ro vă oferă o gamă variată de laptopuri second hand de înaltă calitate la prețuri accesibile. Cu o garanție extinsă, puteți fi siguri că achiziția dumneavoastră va fi o investiție sigură și de lungă durată. Nu ratați această oportunitate de a vă îmbunătăți echipamentul tehnologic fără a cheltui o avere!

Categorii de produse

Summary
Laptop-uri second hand refurbished si cu garantie
Article Name
Laptop-uri second hand refurbished si cu garantie
Description
IT-SH.ro - Laptop-uri Second Hand la Prețuri Excelente: O Recenzie Detaliată Laptop-uri second hand. În ziua de astăzi, tehnologia joacă un rol vital în viața noastră. Cu toate acestea, costurile pot deveni destul de ridicate, în special atunci când vine vorba de echipamentele de înaltă calitate. Acesta este motivul pentru care IT-SH.ro vă prezintă o gamă variată de laptopuri second hand la prețuri extrem de convenabile.
Author
Publisher Name
Aysa.ai
Publisher Logo

Leave a Reply