calculatoare second hand

Aysa.ai Își Extinde Orizonturile cu un Nou Parteneriat cu IT-SH.ro!

Scris de Marius Dosinescu, Fondatorul Aysa.ai

Salutare tuturor celor care mă urmăresc pe dosinescu.ro! Am o veste extraordinară pe care sunt încântat să o împărtășesc cu voi astăzi. Aysa.ai, platforma noastră de automatizare SEO, a încheiat un parteneriat remarcabil cu IT-SH.ro, unul dintre cei mai reputați retaileri online de sisteme și componente second hand din România!

Cine este IT-SH.ro?

Înainte de a vă vorbi despre cum acest parteneriat ne va ajuta să creștem și să aducem valoare adăugată ambelor companii, permiteți-mi să vă prezint pe scurt IT-SH.ro.

IT-SH.ro este o marcă înregistrată a Hera Rovaniemi, o companie care își desfășoară activitatea din 2013. Își propune să ofere clienților cel mai bun raport calitate/preț pentru sisteme și componente second hand, având o gamă largă de produse de la branduri de top din industria IT, precum HP, IBM, Lenovo, Sony, Dell, Toshiba, Acer, Asus, Samsung, și multe altele.

Produsele lor sunt importate din țări precum Franța, Anglia, Germania, și Olanda și reprezintă stocuri nevândute sau refurbished de la companii mari. Fiecare produs este testat și curățat înainte de a fi livrat clienților.

Pe lângă vânzarea de produse, IT-SH.ro oferă și servicii de asistență la vânzare, ajutând clienții să găsească exact ce au nevoie, precum și servicii de service pentru imprimante, monitoare și calculatoare.

Cum Vine Aysa.ai în Ecuatie?

Aysa.ai, software-ul nostru de automatizare SEO, va lucra îndeaproape cu echipa IT-SH.ro pentru a optimiza prezența lor online. Prin utilizarea inteligenței artificiale și a algoritmilor avansați, vom contribui la creșterea vizibilității IT-SH.ro în motoarele de căutare, facilitând astfel o experiență de cumpărături mai eficientă pentru clienții lor.

Mai mult, prin analiza datelor și adaptarea strategiilor SEO, ne propunem să ajutăm IT-SH.ro să își extindă baza de clienți și să îmbunătățească serviciile oferite.

Un parteneriat de cursa lunga

Sunt încântat de acest nou parteneriat, deoarece reprezintă o oportunitate excelentă pentru Aysa.ai să demonstreze valoarea pe care o poate aduce într-o industrie în plină expansiune, precum cea a echipamentelor IT second hand. Împreună cu IT-SH.ro, ne propunem să facem tehnologia accesibilă pentru și mai mulți oameni, îmbunătățind în același timp calitatea și eficiența serviciilor online.

Mulțumesc pentru susținere și rămâneți alături de mine pe dosinescu.ro pentru mai multe noutăți și insight-uri din lumea tehnologiei și a SEO!

– Marius Dosinescu, Fondatorul Aysa.ai

Leave a Reply