SGE

eCommerce Talks: O Conexiune cu Liderii Comerțului Electronic

În inima Bucureștiului, la Aula Magna din Universitatea Politehnică, va avea loc pe data de 27 septembrie 2023 un eveniment de elită în domeniul comerțului electronic: eCommerce Talks. Pregătiți-vă pentru o zi intensă, cu peste 600 de participanți și specialiști de top din industrie.

În cadrul acestui eveniment am un workshop mai mult decât actual, desprins din viitor: Are you ready for the SGE, Search Generative Experience?

Esti pregatit pentru SGE?

Pentru cei interesati oferim un voucher de discount 100%: VIP23AYSA reducere 100% la biletele Conference& Networking eCommerce Talks si cu codul AYSAWorkshop reducere 20% la bilete care includ si workshop

De ce să participi?

  • Speakeri de Excepție: Ascultă strategii practice și informații exclusive de la cei mai buni specialiști în eCommerce. Descoperă secretul celor mai mari companii din domeniu.
  • Panele Interactice: Abordează temele actuale care formează industria eCommerce și află cum să îți crești afacerea și vânzările.
  • Oportunități de Networking: Conectează-te cu parteneri, furnizori, clienți și interacționează cu cei mai buni din industrie.
  • Conținut de Valoare: Informează-te despre cele mai bune practici în eCommerce, multichannel sales, cross-border sales și multe altele.

Gazdele Evenimentului:

Ciprian Cazacu (easySales), Andrei Radu (GPeC) și Nikola Ilchev (eCommerceAcademyBG) vor fi gazdele care vă vor ghida printr-o zi plină de cunoștințe valoroase.

Agenda Evenimentului:

Ziua va începe cu o introducere oferită de organizatori, urmată de diverse panouri și prezentări pe teme relevante pentru industria eCommerce: puterea marketplacelor online, optimizarea livrărilor, personalizarea în eCommerce și multe altele.

Participanții vor avea ocazia să audieze și să interacționeze cu experți precum Oana Antohe (eMAG), Catalin Cîrnaru (Flanco), Mihai Andrei (SellerClub), Cosmin Dărăban (GoMag) și mulți alții.

Workshop-uri Exclusive:

Pe lângă sesiunile principale, participanții vor putea să participe la workshop-uri intensive pe teme variate, de la strategii de a începe o afacere pe un marketplace, la optimizarea SEO pentru magazinele online.

Locația:

Evenimentul se va desfășura la Aula Magna din Universitatea Politehnică a București, o locație centrală și ușor accesibilă. Dacă nu sunteți din București, partenerul nostru, Roundtrip, vă poate asista cu cazarea.

eCommerce Talks este evenimentul ideal pentru toți cei interesați de tendințele și noutățile din domeniul eCommerce. Este o ocazie unică de a învăța, rețea și a crește. Înscrieți-vă acum și beneficiați de puncte de loialitate pentru cazarea dvs.

Vă așteptăm cu drag!

Doraly.ro, clientul nostru, este de asemenea parte din acest eveniment. Vedeti mai jos detalii:

https://doraly.ro/blog/ecommerce-talks-4-0-doraly-ro-se-alatura-scenei-ecommerce-impreuna-cu-liderii-industriei/

Leave a Reply