clinica stomatologica bucuresti

Clinica Stomatologica București – Smilemed, Cotroceni

Smilemed – Clinica dentara Bucuresti: un refugiu pentru întreaga familie, unde zâmbetele sunt obiectivul nostru principal. Suntem o echipă de profesioniști ce îmbină calitatea actului medical stomatologic cu umanitatea. Știm cât de important este zâmbetul tău și ne străduim să îți oferim cele mai bune servicii stomatologice, la prețuri accesibile și cu garanție pentru lucrarea efectuată.

Despre Smilemed

Clinica stomatologică Smilemed a fost fondată în 2001, cu un singur obiectiv: acela de a oferi servicii medicale de top într-un mediu confortabil și prietenos. Am reușit să ne menținem în topul clinicilor stomatologice din București, datorită calității actelor medicale performante și a implicării noastre umane.

Recunoașterea profesională

Specialiștii noștri sunt recunoscuți la nivel internațional, iar calitatea serviciilor noastre este reflectată și în premiile și recunoașterile obținute. Parte din echipa Smilemed a contribuit la redactarea volumului de specialitate “Incursiune în estetica dentară”, publicat în limbile română, engleză și mandarină. Dr. Lazarescu a fost președinte al Societății Europene de Cosmetica Dentară timp de 6 ani, în timp ce Dr. Lucian Chirilă și Dr. Florin Lazarescu sunt membri fondatori și membri ai boardului Societății Române de Estetică Dentară.

Ingrijirea pacienților

La Smilemed, ne asigurăm că fiecare pacient este tratat cu atenție și respect. Echipa noastră de specialiști oferă cele mai bune rezultate funcționale și estetice pe termen lung. Clinica noastră se bucură de simpatia pacienților, fiind locul ideal pentru întreaga familie!

Medici de elită

Medicii noștri sunt pregătiți să îți ofere cea mai bună experiență la dentist. Sunt zâmbitori, comunicativi și îți vor face vizita la dentist cât mai plăcută posibil. Echipa Smilemed include medici specialiști în diferite domenii ale stomatologiei, printre care protetică dentară, chirurgie oro-maxilo-facială, endodonție, restaurări directe estetice și ortodonție.

Cabinete echipate modern

Cabinetele stomatologice Smilemed sunt echipate cu cele mai recente tehnologii din domeniul stomatologic. Tratamentele se desfășoară într-o atmosferă prietenoasă, iar medicii noștri sunt gata să îți ofere soluții pentru orice problemă dentală.

Carduri de fidelitate

Pentru a ne arăta aprecierea pentru pacienții noștri, oferim carduri de fidelitate. Acestea includ beneficii, reduceri și promoții speciale pentru serviciile noastre.

Implicare umanitară

Echipa Smilemed se implică adesea în cazuri pro bono și în acțiuni umanitare. Este un aspect al muncii noastre care aduce multă satisfacție și ne reamintește ce este cu adevărat important în viață.

Întâlnește echipa Smilemed

Echipa noastră de specialiști este formată din medici recunoscuți pe plan internațional, cu o vastă experiență în domeniul stomatologic. Printre aceștia se numără Dr. Aura Caizer, specialist în protetică dentară, Dr. Mihaela Radulescu, specialist în chirurgie oro-maxilo-facială, Dr. Ionut Musat, cu practică limitată în endodonție, și mulți alții.

La Clinica stomatologică Smilemed, pacienții sunt întotdeauna pe primul loc. Fie că ai nevoie de un control de rutină sau de un tratament mai complex, te așteptăm cu brațele deschise și cu zâmbetul pe buze.

Servicii stomatologice

Leave a Reply