Clinica Stomatologica

Cauti o clinica stomatologica Bucuresti…?

si noi… Mai exact Clinica stomatologica Trident, clinica stomatologica Bucuresti .

Suntem prieteni vechi si am reluat recent colaborarea. O colaborare pa care am inceput-o acum mai bine de 15 ani…

clinica stomatologica Bucuresti
clinica stomatologica Bucuresti

Viziune pentru noi inseamna ca fiecare dintre noi isi ia in serios misiunea de a influenta vietile oamenilor in bine si nu facem din meseria noastra o industrie. De fiecare data, avem in vedere omul din fata noastra, cu personalitatea si nevoile sale. La Clinica Stomatologica Trident, respectam demnitatea umana. Vrem sa ajutam oamenii sa aiba o viata mai buna. Refuzam sa ne lasam prada rutinei, oboselii, blazarii.

Istoria mea cu Clinica Trident, pe scurt…

In 2001 am pornit prima mea afacere, o agentie de web design si web development. Era o perioada nebuna… frumoasa in acelasi timp, era ca un fel de Wild West iar oportunitatile erau enorme. Erau doar cateva agentii pe piata, cererea era oarecum mica dar intr-o crestere accelerata. Printre primii clienti ai agentiei Avantaj NET a fost Clinica Stomatologica Trident, o clinica plina de entuziasm si planuri mari.

La momentul respectiv aveau nevoie de o prezenta online pentru a ajunge mai usor la clienti, de servicii de DTP si suport tehnic, nu neaparat specializat in zona de IT ci mai degraba in zona de web.

Astazi, au o clinica moderna, in Cotroceni, clinica stomatologica Bucuresti cu cladire dedicata, cu parcare si totul la standarde europene, inclusiv procedurile si lucrarile stomatologice. Recunosc ca sunt clientul lor de foarte multi ani si nu m-au dezamagit niciodata, iar juniorul merge la ei de la varsta de 3 ani iar acum suntem pe punctul de a pune aparat dentar.

Clinica Trident, Clinica stomatologica Bucuresti:

Vrem ca cei care ne trec pragul sa se simta in deplina siguranta. Inca de la bun inceput ne-am setat ca valoare etica sa facem tot ce ne sta in putinta. Suntem incantati ca putem sa facem acest lucru in fiecare zi.

Acum reluam coloborarea si vreau sa ii ajut sa obtina un site mai bun, mai actual si mai aproape de clienti.

Ce credeti ca ar trebui sa contina un site de stomatologie ca sa fie bun?

Cauti aparat dentar: https://clinicatrident.ro/aparat-dentar/

Leave a Reply