Zamioculcas, planta lenesului #staiacasa

Zamioculcas sau planta dinozaur este originara din Zanzibar. Este extrem de populara in intreaga lume pentru necesitatile de ingrijire minimale si puterea de purificare a aerului. Zamioculcas nu are nevoie de lumina multa sau de udare excesiva. Ba dimpotriva!

I se mai spune si planta ZZ si are nevoie de udare o data la 2 saptamani, doar in farfuria de sustinere a plantei (ori la baza plantei), se hidrateaza singura atunci cand are nevoie. Ca si nivel de lumina, este necesara lumina naturala moderata, filtrata. In schimb, zamioculcas iti ofera aer purificat, oxigen si un decor splendid pentru interior!

Planta zamioculcas la promotie la FlorideLux.ro – livrare rapida la tine acasa! Bucura-te de cea mai frumoasa parte a naturii: comanda acum! https://www.floridelux.ro/zamyoculcas-50-cm.html

Floristii FlorideLux au pregatit pentru tine pachete speciale Flori pentru acasa – iti aducem natura in prag, pentru ca tu sa poti trece mai usor peste aceasta perioada mai grea. O activitate placuta acasa, care sa iti ofere o rutina si un rezultat pozitiv imediat, asa cum este ingrijirea plantelor, te ajuta foarte mult sa te mentii pozitiv si incarcat de energie.

Plantele comercializate de catre floraria noastra sunt la promotie in aceasta perioada, sunt atent dezinfectate inainte sa plece catre destinatie. Livratorii iti lasa planta la usa, nu ne apropiem de tine, livram cu manusi si masca protectiva. Punem mare pret pe siguranta echipei noastre si pe siguranta ta, astfel incat inca de la 26 februarie 2020 am luat masuri stricte de igienizare si protectie, le poti vedea aici: Masuri precautie impotriva coronavirus .

Plantele sunt atent ingrijite zilnic, de catre floristii nostri profesionisti. Comanda cu incredere, avem grija de tine! #floridelux #staiacasa #safe #incredere

Zamioculcas este un start perfect pentru iubitorii de plante, care cred ca nu se pricep. Este o planta ce are nevoi minimale de ingrijire si te poate invata cum sa te ingrijesti si de alte plante, cu nevoi mai speciale. Gradinaritul in casa poate avea atat de multe efecte benefice!

Citeste si despre:

Anthurium, planta purificatoare de aer

sau despre Bromelia, planta exotica usor de ingrijit

Studiu despre beneficiile plantelor:

Plantele si florile aduc un beneficiu real in mediul interior, mai ales in perioadele cand putem fi cuprinsi de teama, anxietate sau frustrari, stres. A vedea permanent culoare, viata, natura in jurul nostru este esential pentru o sanatate mentala si emotionala echilibrata. De asemenea, in aceasta perioada este extrem de important sa ai setata o rutina pozitiva, la care se observa rezultatele imediate, asa cum este ingrijirea, udarea unei plantute ce te recompenseaza cu frumusete.

#staiacasa #together #staysafe

Pe langa beneficiile personale pe care le poti aduce cu o achizitie de flori si plante cu livrare la domiciliu, poti ajuta foarte mult si industria artistilor florali, ce are nevoie mai mult decat oricand de sustinere. Te invitam sa iei parte la programul nostru #sustinfloristii , prin care beneficiezi de 30% discount pentru comenzi de acum sau din viitor:

https://www.floridelux.ro/sustin-floristii

Comanda acum Zamioculcas livrare plante pentru apartament:

De retinut despre ingrijire Zamioculcas:

Lumina:          Indirecta si filtrata
Udare:      Minimala, pune apa la baza plantei o data la 1.5-2 saptamani
Crestere:     pana la 1.2 metri inaltime, insa cresterea e lenta

Leave a Reply