Un buchet de lalele

Marius Dosinescu - Fondator FlorideLux.ro

Astazi, colega mea Any a realizat un superb buchet de flori pe care mi-am dorit sa il impartasesc cu voi. Buchetul de lalele este superb, elegant si adaptat sezonului.Sedinta foto este cumva „impromptu” si este realizata in jurul frumoaselor lalele si a razelor de soare pe care acestea le emana in jur, indiferent de sezon. Exista o preconceptie gresita care spune ca lalelele sunt flori exclusiv de primavara. Da, intr-adevar, lalelele sunt flori de sezon primavara in Romania, insa in Olanda, de unde acestea sunt importate, sunt disponibile tot timpul anului, chiar daca pretul fluctueaza aceste flori raman foarte accesibile oricarui buzunar.

In acest buchet colorat, cu accente primavaratice, colega noastra TOP FLORIST Ana Popa a folosit lalele galbene, lalele mov, lalele roz, flori de umplere uscate, nuci artificiale si frunze ruginii. Rezultatul final este unul contrastant, insa care te atrage imediat prin sinceritate, eleganta si naturalete.

Nu uitati ca oferim livrare gratuita la buchete de lalele in peste 12000 de localitati din Romania! Plus, la orice buchet de lalele cumparat de pe FlorideLux primesti felicitare cadou de lux, plic hrana florala, instructiuni de ingrijire flori, poza martor pe email inainte de livrare si SMS confirmare livrare in timp real.

Sunt convins ca veti fi atrasi imediat de modelele de buchete de lalele disponibile in floraria noastra si ca veti comanda cu incredere. Noi va asteptam si ca intotdeauna aveti garantia calitatii marca aurie FlorideLux! 🙂

Vezi si: Top 10 cele mai frumoase buchete de lalele

 

comanda-acum-flori

1 comentariu

  1. Pingback: Buchete lalele - Digital you - totul este online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *