Trandafiri criogenați roșii

Trandafiri criogenați roșii, Când vorbim despre flori care rezistă mult, probabil că te gândești la flori uscate și nu la flori conservate. Cu toate acestea, florile conservate sunt sinonime cu tinerețea eternă, deoarece sunt atât de îndelungate încât pot rămâne frumoase luni sau chiar ani.

Care sunt avantajele florilor noastre conservate?

Sunt flori complet naturale, care trec prin procesul de conservare pentru a le face cu adevărat de lungă durată. Sunt ecologice datorită consumului redus de energie. Atât atunci când sunt transportate, cât și atunci când sunt depozitate.

Sunt mult mai economice decât florile proaspete, deoarece durează mai mult, și de aceea sunt la un raport bun calitate-preț. Durata lor lungă de viață face ca aceste flori să fie utile pentru multe lucruri. De exemplu, din ce în ce mai multe cupluri optează pentru decorarea nunților sau buchetele care sunt realizate cu flori conservate, astfel încât să poată păstra o amintire a zilei.

Trandafirii nemuritori care au trecut prin procesul de conservare nu au nevoie de întreținere. De asemenea, nu trebuie udate. Nu le trebuie acces la lumina directă a soarelui, motive pentru care pot fi utilizate în interior fără probleme.

Romantic – Trandafir roșu nemuritor

Ce modalitate mai bună de a-i spune cuiva că o/ îl iubești? Trandafirii roșii conservați sunt o amintire constantă a persoanei iubite, a momentului și a emoției.

Trandafiri criogenati Golden Flame

Suntem atât de inspirați de poveștile de dragoste ale clienților noștri, dar și de calitatea excepțională a trandafirilor. Realizăm un design floral unic și special de fiecare dată. Cupola Golden Flame 20 cm este decorată cu un suport auriu glitter, trandafiri roșii, frunze negre și aurii, pentru un efect decorativ special!

Trandafiri criogenați de lux

Trandafirii criogenați sunt trandafiri naturali tratați cu substanțe speciale, astfel încât rezistă până la 25 de ani. Cutia noastră alba specială, cu detalii aurii, capac și toartă satinată, este plină cu 23 trandafiri criogenați roșii perfecți!

Trandafir criogenat romantic și ursuleț de pluș 40 cm

Un cadou perfect pentru iubita ta! Această cupolă de sticlă elegantă îi va atrage imediat atenția și o va face să se simtă asemeni unei prințese în propria poveste. In cupola elegantă am așezat un trandafir natural criogenat care rezistă până la 25 de ani. Cupola este livrată împreună cu un urs de pluș de 40 cm pufos și cu fundă specială.

Inimă trandafiri conservați Dragoste eternă

Îmbrățișează-i inima cu petale de trandafiri eterne, promite-i iubirea ta pentru totdeauna! Doar cu specialiștii FlorideLux poți să îi trimiți oriunde în România această inimă de trandafiri criogenați absolut minunată! Inima este decorată cu trandafiri pe ambele părți. Având în total 65 trandafiri criogenați de lux, decor fundiță satinată și verdeață. Este un cadou magnific, perfect pentru un decor romantic de neuitat. Înălțime inimă trandafiri criogenați 30 cm.

Trandafiri criogenați roșii

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
 • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Cupolă trandafiri criogenați

Cupolă trandafiri criogenați, Nu este nimic mai important pentru noi decât vânzarea produselor de cea mai înaltă calitate. Trandafirii veșnici pe care îi oferim sunt o investiție de care se poate bucura oricine mulți ani.

Am căutat peste tot in Europa cele mai bune materiale pentru a crea combinația perfectă de frumusețe și eleganță. De asemenea, îndeplinim sau depășim toate standardele de siguranță impuse de lege. Dacă nu suntem dispuși să-l folosim în propria noastră casă, nu îl vom vinde. Descoperiți colecția noastră variată de cupole cu trandafiri criogenați și nu veți fi dezamăgiți.

Trandafiri criogenati Pink Kiss

Un cadou exceptional pentru orice ocazie! O idee de decor etern, nemuritor, pentru acasă sau la birou. Această cupolă specială atrage atenția și uimește prin frumusețea delicată! Construit într-o cupola 20 cm, cu detalii aurii, designul floral include 3 trandafiri criogenați, frunze și petale criogenate.

Trandafiri criogenati Garden of Eden

De la profesioniști în domeniul modei, al designului și stilului până la cei mai sofisticați bărbați și cele mai elegante femei, toți au admirat frumusețea grădinii Edenului. Reinterpretată de specialiștii floriști FlorideLux. 4 trandafiri criogenați roșii în cupolă, alături de 1 trandafir criogenat alb XXL creează o atmosferă feerică. În această cupolă impunătoare 37 cm, sticlă și bază lemn. Acesta este un decor cu totul unicat și care durează până la 25 de ani.

Trandafiri in cupola My Pearls

Alb, sclipitor, puritate, tot ce e mai elegant în lumea florilor am așezat în această cupolă de sticlă My Pearls. Descoperim împreuna frumusețea în acest design atăt de simplu. Însă de o eleganță captivantă, atemporală. Noi i-am așezat într-o cupolă elegantă, i-am conservat și le-am ferecat pentru totdeauna frumusetea. Cupola My Pearls contine 2 trandafiri criogenați albi și 1 trandafir criogenat alb XXL. Cupola are 37 cm.

Cupola trandafiri The Touch of Love

Cupola trandafiri The Touch of Love – descoperă și oferă iubirea eterna cu acești trandafiri criogenați foarte, foarte speciali! Cupola cu bază din lemn lacuită, de 37 cm, cuprinde în brațele sale 3 trandafiri criogenați absolut minunați! Am ales culoarea roșu pentru un plus de intensitate. Am așezat cu pasiune 1 trandafir criogenat XXL și 2 trandafiri rosii criogenați, alături de petale catifelate.

Trandafiri criogenati Golden Flame

Cei mai frumosi trandafiri conservați din Romînia se găsesc doar la FlorideLux! (Vorbim serios, nu ne lăudam 🙂 ) Suntem atât de inspirați de poveștile de dragoste ale clienților noștri, dar și de calitatea excepțională a trandafirilor. Realizăm un design floral unic și special de fiecare dată. Cupola Golden Flame 20 cm este decorată cu un suport auriu glitter, trandafiri roșii, frunze negre și aurii, pentru un efect decorativ special!

Decor trandafiri eterni Black Velvet

Un cadou cu adevărat inedit: trandafiri negri! Nu numai ca este o culoare deosebită, dar sunt trandafiri care se vor menține pentru cel puțin 20 de ani! Trandafirii folosiți pentru realizarea acestui produs sunt naturali, conservați în urma procesului de criogenare. Datorită acestui proces de conservare, trandafirii iși mențin forma actuală pe o durată îndelungată. De până la 25 de ani, fara a necesita îngrijiri speciale. Decorul conține o cupolă elegantă 20 cm, 3 trandafiri criogenați negri, decor frunze și petale criogenate.

Trandafir criogenat multicolor curcubeu

Cel mai colorat și special trandafir criogenat, calitate premium de la FlorideLux! Trandafir etern, ce rezistă până la 25 de ani, în cupolă de sticlă elegantă. Pachetul Trandafir criogenat multicolor curcubeu conține: cupolă sticlă 22 cm, baza de lemn, tija criogenată, trandafir criogenat curcubeu, petale criogenate. Culoarea petalelor poate diferi, se menține ideea de curcubeu.

Trandafir criogenat inimă în cupolă

Vă prezentăm noul trandafir criogenat inimă romantică, în cupolă elegantă de sticlă. Trandafirul poate fi păstrat în această stare între 2 și 25 de ani. Nu necesită îngrijiri și este un element decorativ care atrage toate privirile. În plus, poate fi un simbol al iubirii eterne.

Trandafir criogenat auriu Amour L’Or

Acest trandafir criogenat este o construcție florală petală cu petală, frunză cu frunză, dupa vopsire. Este un cadou absolut splendid, de un auriu încântător. Acest trandafir criogenat auriu este livrat în cupolă din sticlă elegantă. Cupola are o înălțime de: 27 cm.

Cum să ai grijă de cupole cu trandafiri criogenați?

Cupolele cu trandafiri criogenați create de Flori de Lux vin cu un ambalaj compact și adecvat. Se recomandă să nu scoateți petalele de trandafiri conservate din cupolă. De asemenea, este recomandat să îl păstrați departe de lumina directă a soarelui. De asemenea, se sugerează să nu atingeți sau să sfărâmați petalele.

Cupolă trandafiri criogenați

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
 • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Flori Ziua Îndrăgostiților – oferte 2021

Flori Ziua Îndrăgostiților – oferte 2021, zi care marchează una dintre cele mai pasionate zile ale tuturor celor îndrăgostiți. Nu ar fi complet acest eveniment fără flori perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților.

Florile noastre de Ziua Îndrăgostiților sunt un mod atent de a întări iubirea, de a o face mai puternică. Sărbătorește ziua dragostei cu cele mai bune flori care au fost aranjate cu gust de florăria noastră, cu peste 15 ani de experiență. Flori de dragoste livrate direct la domiciliul, la inima ei!

Flori Ziua Îndrăgostiților - oferte 2021
Flori Ziua Îndrăgostiților – oferte 2021

Sf. Valentin, o zi cu totul specială! Este momentul perfect, ziua mult așteptată de iubita ta! Este o zi în care sărbătoriți acest sentiment absolut minunat care v-a unit sufletele! Sfântul Valentin se sărbătorește pe 14 Februarie în fiecare an și mai este cunoscut sub numele de Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților.

Pentru această zi splendidă am pregatit cele mai speciale flori Sfântul Valentin: inimi de flori, trandafiri criogenați, coșuri cu flori, buchete de flori Valentine’s Day, cadouri Ziua Îndrăgostiților de neuitat!

Oferă un cadou unic, romantic și special creat pentru tine de către specialiștii FlorideLux!

De ce FlorideLux de Sfântul Valentin? 

Pentru că îți oferim calitate garantată, zeci de modele noi și moderne, prețuri foarte bune și servicii livrare flori 14 Februarie ireproșabile! Alege cu încredere FlorideLux pentru ziua îndrăgostiților, de neuitat!

Mai mult, anul acesta lansam și prima noastră campanie pentru precomenzi, cu reduceri de până la 30%. Prin urmare, nu mai ai nici o scuză să nu îi iei un buchet generos de flori iubitei tale! Descoperă mai jos modele noi flori Ziua Îndrăgostiților:

Flori Ziua Îndrăgostiților – oferte 2021

Colecția noastră unică de Flori Sf. Valentin cuprinde unul dintre cele mai mari simboluri ale romantismului – Trandafirii. Trandafirii sunt considerați cele mai pasionate flori. O modalitate ideală de a-ți exprima dragostea și afecțiunea iubitei tale.

Mesaje ziua îndrăgostiților, cadouri ziua îndrăgostiților inclusiv cadouri de ziua îndrăgostiților pentru el, pe toate le găsiți aici, într-o gamă foarte variată!

Cele mai bune flori online de Ziua Îndrăgostiților

Flori Sf. Valentin – Am menținut cele mai înalte standarde de calitate și, prin urmare, suntem considerați că avem unele din cele mai bune flori de Ziua Îndrăgostiților. Puteți alege, de asemenea, crini, orhidee și alte flori, după preferințele celor dragi.

Toate florile noastre sunt simboluri ale iubirii, aranjate cu grijă de florarii noștri experți. Fabuloasa noastră colecție pentru 14 Februarie depășește livrarea florilor, inclusiv bomboane de ciocolată, cadouri personalizate, obiecte decorative, parfumuri si cosmetice. Cadouri de dragoste și romantism, doar aici la Flori de Lux.

Flori Sf. Valentin, ridicați nivelul de romantism al acestei ocazii cu o cutie de bomboane de ciocolată în formă de inimă. Pentru toate acele momente în care așteptarea nu este nici măcar o opțiune, puteți beneficia de serviciile noastre de livrare în aceeași zi.

Flori Sf. Valentin

La FlorideLux, credem că livrarea florilor către orice parte a lumii ar trebui să fie atât fără efort, cât și fără probleme. Prin urmare, avem o prezență puternică nu numai la nivel național și internațional. Am acoperit și unele dintre orașele îndepărtate. Am acoperit peste 12000 de localități în întreaga țară. Gama noastră de prețuri accesibile și livrarea la timp a florilor ne-au ajutat să ne fidelizăm clienții.

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
 • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Trandafirii rosii, florile preferate ale romanilor

Trandafirii rosii, florile preferate ale romanilor – stiai ca trandafirii rosii sunt in continuare cele mai vandute flori in Romania, in florarii? Stim, este incredibil, avand in vedere multitudinea de flori disponibile, o data cu facilitarea importurilor atat din interiorul, cat si din exteriorul Europei de flori care mai de care mai speciale. Dar romanii sunt constanti si stiu clar care este regele incontestabil al florilor menite sa cucereasca si sa multumeasca orice femeie: TRANDAFIRUL ROSU!

trandafirii rosii florile preferate ale romanilor
trandafirii rosii florile preferate ale romanilor: https://www.floridelux.ro/cutie-romantica-trandafiri-rosii.html

In cei 15 ani de activitate, am livrat milioane de fire de trandafiri rosii, atat in Romania, cat si in strainatate. Specialistii FlorideLux sunt recunoscuti pentru trandafirii minunati, perfect ingrijiti, ce rezista si pana la o luna de zile in vaza sau in aranjamente. Aici intervine expertiza noastra premium in ingrijirea trandafirilor rosii, dar si studiile extinse independente pe care le-am condus pentru a afla secretul celor mai frumosi trandafiri rosii si nu numai.

Trandafirii rosii – florile preferate ale romanilor

Trandafirii rosii au o popularitate incredibila in randul romanilor. De la buchete trandafiri rosii, la cutii elegante, aranjamente florale romantice, cosuri cu flori pline de trandafiri sau chiar trandafiri criogenati rosii, pare ca atat barbatii, cat si femeile, nu se mai satura de aceasta floare ce transmite iubire, pasiune nestavilita si emotii.

Expertii nostri au dedicat colectii intregi trandafirilor, a caror popularitate creste exponential in perioada 14 februarie – 8 martie, atunci cand devin cele mai comandate si oferite flori online din Romania. Stiai ca noi livram trandafiri rosii oriunde in Romania? Livrarea este gratuita in peste 12000 de localitati (trebuie doar sa ai o comanda de minim 159 RON).

De unde cumperi cele mai frumoase buchete de trandafiri

Suntem extrem de siguri pe noi cand vine vorba de trandafiri rosii. La florariile FlorideLux din Bucuresti (Bd. Iuliu Maniu nr.7); Brasov (Zizinului 3); Constanta (Bd. Tomis nr.228) si Ploiesti (Bd. Libertatii nr.7) gasesti saptamanal trandafiri rosii minunati, alesi de catre expertii nostri si importati de la cele mai bune ferme producatoare din Ecuador. Suntem intru totul dedicati calitatii si avem un respect deosebit fata de clientii nostri, de aceea avem trandafiri rosii minunati, la preturi foarte bune!

Kylie Minogue a impartit la un concert 1500 trandafiri

De ziua indragostitilor – jurnalul unei flori

Cum se face un buchet de flori?

Florarie online Bistrita

Livrare flori ziua indragostitilor

Iata un exemplu de surpriza speciala creata cu ajutorul a sute de trandafiri rosii, in Bucuresti, unei fericite domnisoare:

Surpriza speciala cu trandafiri rosii! Trebuie sa vezi! S-a intamplat chiar in Bucuresti!

Ce flori se ofera de ziua indragostitilor

Ce flori se ofera de ziua indragostitilor, in 14 februarie, cand persoana iubita isi doreste un cadou pasional si rafinat? Flori Sfantul Valentin iti aduce in 2019 o multime de idei de cadouri, special create pentru momente placute.

Ne-am propus sa iti satisfacem cele mai variate si mai originale dorinte, impreuna cu FlorideLux, floraria sentimentelor impartasite. In cele ce urmeaza, iti oferim un festival al trandafirilor, florile pasiunii, in mai multe forme de prezentare.

Ce flori se ofera de ziua indragostitilor – buchete trandafiri

Buchetele reprezinta vesmantul clasic al iubirii, o colectie de flori intr-un aranjament plin de creativitate. Povestea lor coboara in cele mai misterioase vremuri, in Anticul Egipt, acum peste 2500 de ani. Egiptenii aranjau florile in vase, punand la loc de pret lotusul sacru, anemonele, narcisele, irisii, impreuna cu frunze si crengute.

Ce flori se ofera de ziua indragostitilor
Cadouri de ziua indragostitilor

In culturile asiatice, florile erau tare iubite, japonezii imprumutand de la chinezi arta decoratiunilor florale. Cunoscuta in toata lumea sub numele Ikebana, arta aranjarii florilor a atins aici perfectiunea. Aceasta a influentat profund cultura europeana, prin formele simple si elegante, cautand potrivirea perfecta.

In Olanda, buchetele de flori au ajuns sa decoreze casele familiilor bogate, fiind de asemenea o marca a aristocratiei. Florile au dezvoltat o simbolistica extrem de complexa, inspirata din emotiile sublime, exprimate in stiluri incantatoare. Iar cultura englezeasca a creat, prin sublimul elegantei Casei Regale, buchetele de evenimente, dintre care cele mai distinse par a fi buchetele de mireasa.

Trandafirii se asaza extrem de frumos in buchet, creand o impresie de neuitat persoanei careia ii sunt daruiti. Prin forma lor senzuala, textura plina de vitalitate a petalelor, parfumul si culoarea tulburatoare, trandafirii sunt prima alegere pentru buchetele de dragoste. Dar Ce flori se ofera de ziua indragostitilor?

Sugestii de buchete de trandafiri de ziua indragostitilor 2019

Iata cateva sugestii de buchete de trandafiri, ideale pentru a umple de fericire ochii iubitei de ziua indragostitilor! Iti vom prezenta modele deosebite, carora le poti admira prospetimea, eleganta si ingeniozitatea. Poti alege buchete de diferite dimensiuni, de la cele mai putin incarcate, pana la marile buchete care intorc toate privirile :

 • buchetul cu cinci trandafiri rosii, cu un design special, iti ofera frumusete si prestanta la un pret accesibil;
 • cei 19 trandafiri albi si rosii, pe langa rafinament si bogatie, vin intr-o forma de prezentare deosebita, emanand lux;
 • dragostea adevarata ia expresia florala delicata in aranjamentul cu trandafiri roz si orhidee, absolut de neuitat;
 • creat special pentru Valentine’s Day, buchetul numit Romantism suprem alatura trandafirilor rosii o cutie de praline de ciocolata;
 • lalelele converseaza cu trandafirii somon si prafuiti intr-un buchet vintage cu mesaj personalizat, cadoul dorit de indragostiti;
 • la un pret special de 14 februarie, pentru seductia deplina, poti oferi buchetul de 77 de trandafiri perfecti, asortati cu iedera si panglica eleganta

Alaturi de aceste sugestii, poti alege dintr-o multime de idei de buchete, oferite alaturi de o sticla de sampanie sau alte cadouri. Te mai intrebi Ce flori se ofera de ziua indragostitilor? Nimic mai simplu, raspunsurile sunt pe masura dorintelor tale.

Ce flori se ofera de ziua indragostitilor
Flori ziua indragostitilor

Ce flori se ofera de ziua indragostitilor – cupole de trandafiri criogenati

Un cadou floral mai modern, care a castigat rapid o imensa popularitate il reprezinta trandafirii criogenati. Acestia sunt alesi dintre cele mai frumoase exemplare si tratati cu o solutie speciala care ii conserva pentru o perioada indelungata.

Trandafirii criogenati sunt eleganti si misteriosi in cupola lor de unicat, de diferite inaltimi. Iata o selectie dintre aceste minuni florale care se afla in oferta celei mai atente florarii cu indragostitii:

 • printre cele mai populare, acum la pret excelent, se afla cupola Red Passion, cu trandafir rosu;
 • de asemenea, un alt best seller, de data aceasta de o finete tulburatoare, este Luxury Lady, cu trandafir roz pudrat;
 • cupola din trei trandafiri criogenati, cu tija inalta, ajungand la 35 de cm, este un cadou de o rara distinctie;
 • pentru pretentii exclusiviste, eforturile artistilor floristi au fost incununate in maiestuioasa inima alcatuita din 65 de trandafiri criogenati! Este un cadou unic, nemaivazut!
Ce flori se ofera de ziua indragostitilor
Cadoul sublim, trandafirii criogenati

Te asteptam pe blog maine pentru continuarea articolului, in care vei afla sugestii de cadouri de ziua indragostitilor: cutii cu trandafiri si cosuri cu trandafiri. Fie ca iubirea si frumusetea florilor sa te inspire si sa va imbogateasca dragostea de Valentine’s Day!

Daruieste… si vei primi! O campanie cu flori si pasiune de la FlorideLux.ro, cea mai buna florarie online si offline din Romania.

Te invitam sa citesti o selectie de articole inspirate de ziua indragostitilor, din campania noastra Daruieste… si vei primi!, accesand linkurile de mai jos!

Flori ziua indragostitilor – magie florala

Cum sa o surprindem pe teritoriul ei

Cinci motive sa oferi flori de Ziua indragostitilor

Exploreaza pasiunile – Valentine’s Day

Dileme florale de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor… si pentru EL

Fascinanta poveste a Erosului

Ziua promisiunilor reinoite

De ziua indragostitilor – jurnalul unei flori

De ziua indragostitilor – jurnalul unei flori – exercitiu de imaginatie

Sunt o floare ca oricare alta, numai ca eu am reusit sa ma strecor la laptop si sa scriu pe blog. Am o memorie formidabila, imi zumzaie prin tulpina o multime de amintiri care imi infoaie corola. Asa ca o sa-ti descriu intocmai ce mi s-a intamplat de ziua indragostitilor. Da, e ziua aia cand si baietii isi aduc aminte ca existam, nu ca asta le-ar produce vreo revelatie. De ziua indragostitilor – jurnalul unei flori!

De ziua indragostitilor - jurnalul unei flori
De ziua indragostitilor

Aici, floarea se lauda cu vacantele ei exotice

Ca sa intelegi mai bine povestea, iti voi destainui mai intai cum ne pierdem noi timpul prin depozit. Stii, precum voi, si noi venim din toata lumea pentru ca nu ne place sa crestem oriunde. Suntem foarte pretentioase cand e vorba de clima, exact cum esti tu cand iti alegi destinatia de vacanta.

In depozit, care e un fel de spa floral, sorbim cocktailuri, dar nu la soare, ca nu prea ne place sa ne topim de caldura. In schimb, suntem innebunite dupa umiditate si avem o adevarata manie a controlului. Da, stam mereu cu ochii pe termometru si am facut sa se inventeze cele mai performante camere frigorifice. Recunosc, suntem exagerat de pretentioase, toti cei din domeniu se plang de asta, dar, pana la urma, flori suntem. Daca am avea blanita alba, am fi ursi polari, nu? Apropos, nu am vazut niciunul prin Olanda.

Aici, floarea isi aduce aminte subiectul articolului

Mda, sunt sigura ca ai vrea sa stii mult mai multe despre viata noastra super interesanta de pana sa ajungem la tine. Dar nu stiu cat mai pot sta in fata laptopului, asa ca trec la subiect. Care era incalzirea globala, ba nu, stai putin, a!, mi-am amintit: De ziua indragostitilor – jurnalul unei flori. De fapt nu am uitat, eu nu uit niciodata, doar am vrut sa ti-l amintesc tie.

Bun! Eram in depozit, intr-unul din locurile noastre favorite, la FlorideLux.ro, imi aranjam plictisita petalele. Stii, noi mereu facem asta, ne place spatiul, mai ales ca pe drum, recunosc, am fost un pic cam inghesuite. Celelalte flori povesteau despre tinuturile din care vin, evident, fiecare laudandu-se. E foarte amuzant ca, desi vorbim toate foarte bine limba florilor, unele avem un accent tare ciudat. Imagineaza-ti ecuadorienele cum se tachineaza cu amicele din Noua Zeelanda (da, acolo e vara acum…)! Nu mai vorbesc de kenyene sau de florile din Thailanda, au o voce asa melodioasa ca ne vine sa dansam.

De ziua indragostitilor - jurnalul unei flori
Inima florala

Dar abia acum intra in poveste

Noi ne simteam foarte bine in depozit, dar in 14 februarie a inceput o forfota incredibila. Nici nu imi bausem bine cafeaua ca fetele au dat buzna peste noi, chemandu-ne la masaj. Ca asa ii spunem, sedinta de masaj, nu stiu pe omeneste care ar fi sinonimul cel mai potrivit.

Asa, ne-au scuturat bine, apoi ne-au rugat sa facem echipe, dupa cum ne intelegem mai bine. Eu nu sunt foarte pretentioasa, nu fac echipa doar cu flori din clasa mea, dar fiecare are stilul lui. Pe scurt, m-am cuplat cu inca vreo 8 flori ca mine, apoi ne-am imprietenit cu niste orhidee Cymbidium. A iesit o nebunie de buchet, vezi si tu ce culori!, iar toata gasca a decis sa ne luam numele Dragoste adevarata. Ne-am echipat corespunzator, am luat si o felicitare cu vorbe duioase dupa noi si… hai la livrare!

De ziua indragostitilor - jurnalul unei flori
Dragoste adevarata

De ziua indragostitilor – jurnalul unei flori continua, sper ca nu te-am plictisit. Noi, florile, vorbim mult. Dar sa vezi si tu ce am putut sa patesc!

De ziua indragostitilor – jurnalul unei flori – in bratele lui

Curierul ne-a lasat pe mainile unui barbat destul de elegant, dar nu mai elegant ca noi, evident. Omul a strans buchetul cam tare, dar eu eram in mijloc si nu am simtit disconfortul, cateva orhidee au pufnit. Ne-a aruncat in spatele masinii, sub luneta, si a inceput sa conduca prin Bucuresti.

Drumul mi s-a parut o vesnicie, dar nu pentru ca nu mi-ar fi placut, tipul conducea chiar bine. Iar orasul mi s-a parut frumos, se lasase deja seara si era plin de lumini de mai multe culori. Mie chiar imi place agitatia, imi place sa privesc oamenii si sa le zambesc. Eram toate in toane bune, mai ales ca simteam prin geam putin din frigul de afara. Cumparatorul nostru se gandise la temperatura si scazuse caldura in masina pentru noi, asta chiar m-a impresionat.

In cele din urma am ajuns in fata unei case destul de cochete, avea si gradina, iar zona parea linistita. Omul ne-a cuprins iarasi in brate, de data asta mai atent, si a sunat la usa. Ce a urmat a fost pe de o parte induiosator, pe de alta, chiar tare amuzant.

De ziua indragostitilor - jurnalul unei flori
Pasiune de ziua indragostitilor

De ziua indragostitilor – jurnalul unei flori – in bratele ei

Nu ti-am zis ca in mana cealalta barbatul avea o sticla de vin, ca sa fiu mai precisa, ca ma pricep la vinuri, era un Brunello di Montalcino. Deloc rea alegere, as zice! Problema e ca i-a deschis usa ea, iar el s-a fastacit complet. Statea cu noi intr-o mana si cu sticla de vin in mana cealalta si zambea, apoi a ciripit saracul doua-trei vorbe. Ea l-a invitat in casa, iar pe hol, in fata ei, au inceput dilemele – ce sa-i intinda mai intai. Noi, toate, ii sopteam: „florile, natangule!”, cred ca ne-a auzit in cele din urma.

Asa am ajuns in bratele ei, simtind fericirea care o cuprindea, si ne-am apucat sa facem glume ca sa nu aratam ca suntem emotionate. Orhideele chiar au un umor englezesc desavarsit, desi sunt olandeze, nu stiu cum l-au mostenit.

Au intrat amandoi in living, sticla a ajuns pe masa, dar noi inca stateam in bratele ei. Sa stii ca emana un parfum atat de placut incat deveniseram toate invidioase si intrigate. Nu l-am recunoscut pana la sfarsit, asta e un mic regret pe care il pastrez.

Era cam cald, iar fata nu se indura sa ne lase din brate, pana la urma, dupa ce ne-a tot admirat si vorbit, s-a gandit sa ne aseze intr-o vaza. Apa, in sfarsit, iar vaza era chiar foarte confortabila! Ne simteam in centrul atentiei, tronand in mijlocul mesei, alaturi de un sfesnic auriu cu doua lumanari albe.

De ziua indragostitilor - jurnalul unei flori
Flori despre iubire

Cina romantica

Ma gandeam sa-ti descriu meniul, vinul deja il stii, dar nu o sa intru in detalii. Da, s-a servit miel la cuptor si risotto cu funghi porcini, adica hribi, foarte interesant condimentat. La desert, tarta cu fructe de padure si ciocolata. Asa, ca sa nu dau decat cateva… detalii.

Credeam ca ne uitasera, dar ea ne-a privit dulce si i-a multumit inca o data pentru flori. Nici el nu s-a lasat mai prejos, complimentand-o pentru cina deosebita. Sa recunoastem ca fara noi parca nu ar fi avut farmec, doar suntem echipa Dragoste adevarata, nu?

Vorbind de dragoste, atmosfera se incalzea treptat, dar nu pot sa spun ca imi displacea, mai ales ca simteam atata fericire in privirile celor doi indragostiti. Si sa vezi ce mi s-a intamplat!

Aici, floarea incepe sa… inroseasca

La un moment dat, au inceput sa danseze in jurul mesei, pe o muzica, as spune, chiar cu bun gust aleasa. Le simteam atingerile, matasea electrizata a bluzei ei chiar mi-a fluturat o clipa in petale. Apoi, lucrurile s-au precipitat. Celelalte flori cascau gura ca la film, cand, deodata, el m-a ridicat din glastra si m-a luat in dansul lor.

Am fost purtata spre dormitor, iar la un moment dat bluza de matase m-a acoperit, in albul asternuturilor. Destul de repede, insa, ei m-au redescoperit si m-au prins in jocul acela complicat al atingerilor. Nu credeam ca voi simti ceva mai fin decat petalele mele, mai parfumat si mai plin de energie.

Eram atat de fascinata, iar….

Ledul rosu al laptopului a mai palpait de doua ori, apoi ecranul s-a inchis, oglindind cel mai tacut trandafir roz pe care ti-l puteai imagina. Asa se termina De ziua indragostitilor – jurnalul unei flori…

De ziua indragostitilor - jurnalul unei flori
Poveste cu flori de lux

O poveste pe care o poti face adevarata din campania FlorideLux.ro de Ziua indragostitilor: Daruieste… si vei primi!

De unde te mai poti inspira de Ziua indragostitilor 2019?

Flori ziua indragostitilor – magie florala

Cum sa o surprindem pe teritoriul ei

Cinci motive sa oferi flori de Ziua indragostitilor

Exploreaza pasiunile – Valentine’s Day

Dileme florale de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor… si pentru EL

Fascinanta poveste a Erosului

Ziua promisiunilor reinoite

Trandafiri criogenati

Trandafiri criogenati, cunoscuti si sub denumirea de trandafiri conservati sau trandafiri nemuritori, sunt flori 100% naturale.

Comanda online trandafirii criogenati preferati! Preturi de la 119 RON!

Conservarea plantelor si florilor naturale este un procedeu ecologic, care inlocuieste seva naturala a florii cu un conservant. Substanta folosita pentru conservare este apropiata ca si componenta cu zaharul, fiind biodegradabila.

Multumita acestei tehnici de conservare naturala, trandafirii criogenati iti mentin flexibilitatea si prospetimea naturala (la atingere) fara a fi nevoie de ingrijiri suplimentare. Astfel, trandafirii conservati nu au nevoie de udare, luminozitate sau alt tratament special. Trandafirii criogenati sunt cadouri ideale pentru diverse ocazii speciale, precum decor acasa sau la birou sau pentru nunti, accesorii fashion sau decor comercial pentru magazine de lux.

trandafiri criogenati

Pentru cele mai bune rezultate, trandafirii sunt conservati in momentul din viata cand au un aspect perfect sanatos, atractiv, hidratat, catifelat. Practic pentru conservare sunt alesi doar cei mai frumosi trandafiri.

Acestia sunt culesi si trecuti prin procedeul de criogenare / conservare cu un respect enorm pentru mediul inconjurator si pentru procedeul lor natural de inmultire si regenerare. Doar cei mai buni specialisti din lume au sansa extraordinara de a lucra la conservarea florilor, acestia fiind atent antrenati pentru a efectua procedeul in conditii maxime de siguranta pentru florile folosite.

Cum se obtin trandafiri criogenati?

Trandafirii sunt selectati cu atentie, inainte de a intra in laboratorul de conservare, fiind asezati cu grija pe linii prestabilite, cu tija in sus. In timpul procedeului de conservare, seva trandafirilor este evaporata si inlocuita cu o mixtura de glicerina, apa si alte substante. Dupa injectarea substantelor de conservare, trandafirii sunt spalati si apoi uscati. Acest proces dureaza intre 7 si 20 de zile si trandafirii sunt atent monitorizati de specialisti la nivel de timp, temperatura, ambient si calitatea este permanent verificata.

Mai multe informatii despre trandafirii criogenati

Intrebari frecvente despre trandafirii conservati

Parerile clientilor despre trandafirii eterni

Despre trandafiri criogenati

Despre trandafiri criogenati am mai povestit la mine pe blog, deja cunoasteti multe informatii pretioase despre aceste splendide flori nemuritoare. Dat fiind faptul ca inca este trend HOT pentru sezonul primavara-vara 2018, trandafirii criogenati raman un focus foarte important in florariile online. Oferta este variata si usor repetitiva pe alocuri, insa trandafirii criogenati raman un must have pentru orice femeie moderna si un cadou special pentru barbatii indragostiti. Simbol al eternitatii, trandafirii conservati reprezinta cu adevarat un produs floristic unic, cu o poveste speciala in spate.

despre trandafiri criogenati
Daca vrei sa afli totul despre trandafiri criogenati, la specialistii FlorideLux este locul perfect sa afli toate raspunsurile pentru aceste produse floristice speciale! Poti comanda online cu incredere, poti sa ne intrebi orice si poti apela cu incredere la operatorii nostri, intrucat sunt persoane pregatite in domeniul floristicii si stiu ce sa iti recomande, in functie de buget, ocazie sau destinatar. Trandafir criogenat

Ti-am pregatit in florarie online FlorideLux sute de modele cu trandafiri criogenati, trandafiri conservati, trandafiri nemuritori sau trandafiri eterni. De la cupole cu trandafiri criogenati pana la aranjamente cu trandafiri conservati, cutii trandafiri eterni, cosulete trandafiri criogenati. Doar in floraria noastra beneficiezi de:

 • livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania
 • livrari de luni pana duminica, in cele mai bune conditii
 • personal avizat si experimentat, meeu bucuros sa te ajute si sa te consulte
 • cele mai bune preturi, discount-uri si promotii active
 • poza martor pe email inainte de livrare
 • felicitare de lux imprimata cu mesajul tau special
 • 100% banii inapoi in cazul putin probabil de probleme
 • confirmare livrare in timp real pe email si SMS
 • Livrare trandafiri criogenati Romania
 • Livrare trandafiri criogenati Bucuresti
 • Livrare trandafiri criogenati Brasov

Afla totul despre trandafiri criogenati: