Trandafiri criogenati

Trandafiri criogenati, cunoscuti si sub denumirea de trandafiri conservati sau trandafiri nemuritori, sunt flori 100% naturale.

Comanda online trandafirii criogenati preferati! Preturi de la 119 RON!

Conservarea plantelor si florilor naturale este un procedeu ecologic, care inlocuieste seva naturala a florii cu un conservant. Substanta folosita pentru conservare este apropiata ca si componenta cu zaharul, fiind biodegradabila.

Multumita acestei tehnici de conservare naturala, trandafirii criogenati iti mentin flexibilitatea si prospetimea naturala (la atingere) fara a fi nevoie de ingrijiri suplimentare. Astfel, trandafirii conservati nu au nevoie de udare, luminozitate sau alt tratament special. Trandafirii criogenati sunt cadouri ideale pentru diverse ocazii speciale, precum decor acasa sau la birou sau pentru nunti, accesorii fashion sau decor comercial pentru magazine de lux.

trandafiri criogenati

Pentru cele mai bune rezultate, trandafirii sunt conservati in momentul din viata cand au un aspect perfect sanatos, atractiv, hidratat, catifelat. Practic pentru conservare sunt alesi doar cei mai frumosi trandafiri.

Acestia sunt culesi si trecuti prin procedeul de criogenare / conservare cu un respect enorm pentru mediul inconjurator si pentru procedeul lor natural de inmultire si regenerare. Doar cei mai buni specialisti din lume au sansa extraordinara de a lucra la conservarea florilor, acestia fiind atent antrenati pentru a efectua procedeul in conditii maxime de siguranta pentru florile folosite.

Cum se obtin trandafiri criogenati?

Trandafirii sunt selectati cu atentie, inainte de a intra in laboratorul de conservare, fiind asezati cu grija pe linii prestabilite, cu tija in sus. In timpul procedeului de conservare, seva trandafirilor este evaporata si inlocuita cu o mixtura de glicerina, apa si alte substante. Dupa injectarea substantelor de conservare, trandafirii sunt spalati si apoi uscati. Acest proces dureaza intre 7 si 20 de zile si trandafirii sunt atent monitorizati de specialisti la nivel de timp, temperatura, ambient si calitatea este permanent verificata.

Mai multe informatii despre trandafirii criogenati

Intrebari frecvente despre trandafirii conservati

Parerile clientilor despre trandafirii eterni

One thought on “Trandafiri criogenati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.