Tendinte Craciun 2016

Tendinte Craciun 2016 sau trend report in design floral pentru sezonul de Craciun 2016 care aproape ca ne bate la usa. Fiind weekend, m-am gandit sa fac pentru toti cititorii mei un mic trend report inspirational pentru sezonul de iarna 2016. Noi deja am inceput sa ne pregatim intens pentru colectia de Craciun – campanii, fotografii, concept – si cumva sunt in verva si eu. 🙂

Aranjamente de Craciun

Tendinte Craciun 2016 – EUROPA

Zilele acestea a fost in Windsor, Beaumont,  un eveniment organizat de FleuraMetz cu tematica de Craciun 2016, intitulat Sparkle&Shine. Evenimentul a sustinut demonstratii pentru aranjamente de Craciun si decor tematic sezonier din partea a mai multor top floristi din Marea Britanie. Am observat un accent foarte mare pus pe aranjamente cu crini, euphorbia, anthurium si amaryllis. Decoratiunile se mentin, ca si anul trecut, in nuante naturale si texturi lemnoase. Accentele interesante vin din partea plantelor suculente, pe care le regasim cu placere in aranjamentele traditionale sau in cele cu tematica business / corporate / event.

tendinte craciun 2016

tendinte-craciun-2016-aranjamente-de-craciun

tendinte-de-craciun-2016

Tendinte Craciun 2016 – USA

Alte idei pentru tendinte Craciun 2016 vin din partea 1800 Flowers (USA), care vorbeste despre 3 idei speciale pentru acestea sarbatori de iarna: Merry&Bright, Vintage Christmas si Holiday Opulence. Merry&Bright cred ca este o idee de design de sarbatoare care este cu noi de la aparitia Craciunului precum sarbatoare comerciala, respectiv aranjamente de Craciun dragalase, pline de flori, create din flori rosii si albe, cu accente de frunze conifer verde adanc.

tendinte-craciun-2016-merrybright

Vintage Christmas continua trendul international din ultimii 3 ani in nunti si evenimente private, cu accente pe recipiente cu patina trecutului. Acest trend report aduce in prim plan auriul, nuantele prafuite / pale si foarte mult lemn / metal galvanizat / ceramica si sticla.

tendinte-craciun-2016-vintage-christmas

Christmas Opulence aduce in prim plan frumusetea albului imaculat, pus in evidenta de accente inspirate de natura inzapezita. In acest trend report regasim metal auriu, argintiu, cupru, bronz, aliaje rose gold. Baza acestui trend Craciun 2016 este albul, negrul si cremul, culori neutre care duc cu gandul la lux si opulenta.

tendinte-craciun-2016-opulenta

3 replies on “Tendinte Craciun 2016”

Leave a Reply