Tablouri si structuri din flori

Tablouri si structuri din flori special create pentru expozitia olandeza, in Trafalgar Square. Pana in 29 august toti vizitatorii Trafalgar Square pot admira creatii, tablouri si structuri florale imense create special pentru a celebra Funnyhoflowersdothat.co.uk.

Tabloul floral in discutie este o structura florala de 35 metri patrati si a fost realizat utilizand 26,430 flori naturale. Tabloul din flori este o instalatie de 6.2 metri inaltime cu 4.6 metri latime si a fost un efort combinat a peste 30 de floristi timp de 2 zile lucru non-stop in locatie. Pentru tablouri si structuri florale organizatorii au folosit doar flori de sezon. Instalatia florala gigant a fost aratata publicului in toata splendoarea sa pe 2 iunie.

Animale din flori, structuri florale 3D in forma de animale

tablouri si structuri florale

Tablouri si structuri din flori

  • Structura are o greutate de 1815 kg.
  • Capodopera florala a fost realizata folosind 100 de blocuri de burete floral, umplute apoi cu 26.430 fire floare din peste 26 de varietati florale. S-a folosit un mix de 37 de culori si nuante pentru a obtine rezultatul final.
  • Dupa 5 zile de la instalare florile au fost reimprospatate si inlocuite, aducand totalul de flori folosite la 52.950 de fire floare.
  • Instalatia are o inaltime de 8.2 metri, aproximativ cat 2 autobuze londoneze unul peste altul.

Pictura aleasa pentru a fi reprodusa in aceasta structura florala apartine pictorului olandez Ambrosius Bosschaert senior si se numeste  – A Still Life of Flowers in a Wan-Li Vase (1609-10). Florile din pictura lui Bosschaert (garoafe, lalele, trandafiri, crini) sunt pictate de acesta cu o precizie aproape stiintifica. In instalatia florala anumite flori au trebuit sa fie inlocuite, insa rezultatul final nu este cu nimic mai putin spectaculos, dimpotriva.

Este un proiect extrem de frumos si cu adevarat spectaculos avand in vedere timpul foarte scurt in care a fost creat. Proiectul a fost sponsorizat si sustinut de compania Oasis Floral Foam. Printre floristii care au lucrat la proiect se numara:

Daisy Burgoyne
Emily Hepworth
Emma Leanne Kelly
Kay Louise Willis
Lauren Barnes
Shannon Ormandy

In continuare va las cateva detalii senzationale ale acestei lucrari:

tablouri si structuri din flori - detaliu

tablouri si structuri din flori

tablouri si structuri florale - detaliu 2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *