Unelte bonsai, ingrijire bonsai

Unelte bonsai – produse pe care mi-am dorit de foarte mult timp sa le aducem si de ceva timp chiar am si reusit. Bonsaii sunt printre preferatii mei, asa cum va spuneam si intr-un alt articol, am o pasiune teribila pentru tunderea, ingrijirea si udarea bonsailor. Mi se pare extrem de relaxant si in acelasi timp foarte placut.

In Romania bonsaii sunt insa tratati drept „alte plante decorative de interior”, fiind si vanduti la preturi foarte mici. In tarile asiatice insa, arta bonsai poarta ani de zile de munca, pasiune investita si multa, multa grija. Bonsaii sunt transmisi din tata in fiu, din generatie in generatie, avand o valoare puternic sentimentala si este o mostenire speciala, care arata generatiilor ce vin devotamentul si importanta familiei.

De curand am reusit sa importam unelte bonsai de cea mai buna calitate. Sunt produse putine, insa extrem de calitative si utile pentru cei pasionati, care vor sa investeasca timp in aceasta tehnica de gradinarit hranitoare pentru suflet. Uneltele de bonsai pe care vi le voi prezenta astazi sunt speciale pentru tunderea, udarea si constrangerea bonsaiului, dar sunt utile si pentru transplantare sau decor.

Ingrijire bonsai (demo ingrjire bonsai, unelte gradinarit amator FlorideLux):

Unelte bonsai

Foarfeca bonsai – iti propunem pentru intretinerea corecta a bonsailor aceasta foarfeca de gradinarit amator, speciala pentru tunderea si intretinerea bonsailor. Foarfeca cu lamele lungi, dintr-un material foarte rezistent si ascutit, este unealta ideala pentru taierea ramurilor fragile ale bonsailor, fara sa ii raneasca.

unelte bonsai, foarfeca

Kit intretinere bonsai, cadoul perfect pentru iubitorii de gradinarit amator si cei care cauta relaxare in dragostea pentru plante. Kit-ul pentru intretinere bonsai contine solutie nutribonsai pentru sanatatea plantei, stropitoare speciala pentru bonsai, foarfeca pentru crengute, ghid de ingrijire in limba engleza.

unelte bonsai - kit intretinere

Set unelte bonsai transplantare. Kit-ul contine: 1 ghiveci ceramica, 1 punga pamant, 1 foarfeca funzis, 1 sarma legare, 1 maturica si o grebla, un set manusi si o husa pentru pastrarea uneltelor.

unelte bonsai - kit transplantare

Tava udare bonsai – pentru udarea optima si corecta a bonsailor iti recomandam aceasta tava speciala de udare, care permite hidratarea corecta si in timp a bonsailor, direct prin radacina. Tava este neagra, din plastic si se potriveste in orice decor.

unelte bonsai - tava udare

Trusa unelte bonsai – o arta care merita atentie deosebita, intretinere bonsailor necesita si o trusa de unelte in stare perfecta. Noi iti propunem aceasta trusa echipata cu: o husa pentru pastrarea uneltelor, unealta taiere ramuri, foarfeca pentru crengute, foarfeca pentru radacini, spatula pentru frunzele uscate si betisoare chinezesti pentru despletirea radacinilor si scoaterea golurilor de aer din pamant dupa transplantare.

trusa unelte bonsai

Solutie ingrijire bonsai – iti recomandam pentru sanatatea si vitalitatea bonsaiului o solutie de ingrijire speciala, un adevarat boost de vitalitate pentru mica ta planta. Solutia are un gramaj de 35 ml si se aplica direct la radacina bonsaiului o data la fiecare luna cate 10 ml.

solutie ingrijire bonsai - unelte bonsai

Ghid de folosire unelte bonsai – descriere unelte.