Trandafiri criogenați roșii

Trandafiri criogenați roșii, Când vorbim despre flori care rezistă mult, probabil că te gândești la flori uscate și nu la flori conservate. Cu toate acestea, florile conservate sunt sinonime cu tinerețea eternă, deoarece sunt atât de îndelungate încât pot rămâne frumoase luni sau chiar ani.

Care sunt avantajele florilor noastre conservate?

Sunt flori complet naturale, care trec prin procesul de conservare pentru a le face cu adevărat de lungă durată. Sunt ecologice datorită consumului redus de energie. Atât atunci când sunt transportate, cât și atunci când sunt depozitate.

Sunt mult mai economice decât florile proaspete, deoarece durează mai mult, și de aceea sunt la un raport bun calitate-preț. Durata lor lungă de viață face ca aceste flori să fie utile pentru multe lucruri. De exemplu, din ce în ce mai multe cupluri optează pentru decorarea nunților sau buchetele care sunt realizate cu flori conservate, astfel încât să poată păstra o amintire a zilei.

Trandafirii nemuritori care au trecut prin procesul de conservare nu au nevoie de întreținere. De asemenea, nu trebuie udate. Nu le trebuie acces la lumina directă a soarelui, motive pentru care pot fi utilizate în interior fără probleme.

Romantic – Trandafir roșu nemuritor

Ce modalitate mai bună de a-i spune cuiva că o/ îl iubești? Trandafirii roșii conservați sunt o amintire constantă a persoanei iubite, a momentului și a emoției.

Trandafiri criogenati Golden Flame

Suntem atât de inspirați de poveștile de dragoste ale clienților noștri, dar și de calitatea excepțională a trandafirilor. Realizăm un design floral unic și special de fiecare dată. Cupola Golden Flame 20 cm este decorată cu un suport auriu glitter, trandafiri roșii, frunze negre și aurii, pentru un efect decorativ special!

Trandafiri criogenați de lux

Trandafirii criogenați sunt trandafiri naturali tratați cu substanțe speciale, astfel încât rezistă până la 25 de ani. Cutia noastră alba specială, cu detalii aurii, capac și toartă satinată, este plină cu 23 trandafiri criogenați roșii perfecți!

Trandafir criogenat romantic și ursuleț de pluș 40 cm

Un cadou perfect pentru iubita ta! Această cupolă de sticlă elegantă îi va atrage imediat atenția și o va face să se simtă asemeni unei prințese în propria poveste. In cupola elegantă am așezat un trandafir natural criogenat care rezistă până la 25 de ani. Cupola este livrată împreună cu un urs de pluș de 40 cm pufos și cu fundă specială.

Inimă trandafiri conservați Dragoste eternă

Îmbrățișează-i inima cu petale de trandafiri eterne, promite-i iubirea ta pentru totdeauna! Doar cu specialiștii FlorideLux poți să îi trimiți oriunde în România această inimă de trandafiri criogenați absolut minunată! Inima este decorată cu trandafiri pe ambele părți. Având în total 65 trandafiri criogenați de lux, decor fundiță satinată și verdeață. Este un cadou magnific, perfect pentru un decor romantic de neuitat. Înălțime inimă trandafiri criogenați 30 cm.

Trandafiri criogenați roșii

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
 • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Cupolă trandafiri criogenați

Cupolă trandafiri criogenați, Nu este nimic mai important pentru noi decât vânzarea produselor de cea mai înaltă calitate. Trandafirii veșnici pe care îi oferim sunt o investiție de care se poate bucura oricine mulți ani.

Am căutat peste tot in Europa cele mai bune materiale pentru a crea combinația perfectă de frumusețe și eleganță. De asemenea, îndeplinim sau depășim toate standardele de siguranță impuse de lege. Dacă nu suntem dispuși să-l folosim în propria noastră casă, nu îl vom vinde. Descoperiți colecția noastră variată de cupole cu trandafiri criogenați și nu veți fi dezamăgiți.

Trandafiri criogenati Pink Kiss

Un cadou exceptional pentru orice ocazie! O idee de decor etern, nemuritor, pentru acasă sau la birou. Această cupolă specială atrage atenția și uimește prin frumusețea delicată! Construit într-o cupola 20 cm, cu detalii aurii, designul floral include 3 trandafiri criogenați, frunze și petale criogenate.

Trandafiri criogenati Garden of Eden

De la profesioniști în domeniul modei, al designului și stilului până la cei mai sofisticați bărbați și cele mai elegante femei, toți au admirat frumusețea grădinii Edenului. Reinterpretată de specialiștii floriști FlorideLux. 4 trandafiri criogenați roșii în cupolă, alături de 1 trandafir criogenat alb XXL creează o atmosferă feerică. În această cupolă impunătoare 37 cm, sticlă și bază lemn. Acesta este un decor cu totul unicat și care durează până la 25 de ani.

Trandafiri in cupola My Pearls

Alb, sclipitor, puritate, tot ce e mai elegant în lumea florilor am așezat în această cupolă de sticlă My Pearls. Descoperim împreuna frumusețea în acest design atăt de simplu. Însă de o eleganță captivantă, atemporală. Noi i-am așezat într-o cupolă elegantă, i-am conservat și le-am ferecat pentru totdeauna frumusetea. Cupola My Pearls contine 2 trandafiri criogenați albi și 1 trandafir criogenat alb XXL. Cupola are 37 cm.

Cupola trandafiri The Touch of Love

Cupola trandafiri The Touch of Love – descoperă și oferă iubirea eterna cu acești trandafiri criogenați foarte, foarte speciali! Cupola cu bază din lemn lacuită, de 37 cm, cuprinde în brațele sale 3 trandafiri criogenați absolut minunați! Am ales culoarea roșu pentru un plus de intensitate. Am așezat cu pasiune 1 trandafir criogenat XXL și 2 trandafiri rosii criogenați, alături de petale catifelate.

Trandafiri criogenati Golden Flame

Cei mai frumosi trandafiri conservați din Romînia se găsesc doar la FlorideLux! (Vorbim serios, nu ne lăudam 🙂 ) Suntem atât de inspirați de poveștile de dragoste ale clienților noștri, dar și de calitatea excepțională a trandafirilor. Realizăm un design floral unic și special de fiecare dată. Cupola Golden Flame 20 cm este decorată cu un suport auriu glitter, trandafiri roșii, frunze negre și aurii, pentru un efect decorativ special!

Decor trandafiri eterni Black Velvet

Un cadou cu adevărat inedit: trandafiri negri! Nu numai ca este o culoare deosebită, dar sunt trandafiri care se vor menține pentru cel puțin 20 de ani! Trandafirii folosiți pentru realizarea acestui produs sunt naturali, conservați în urma procesului de criogenare. Datorită acestui proces de conservare, trandafirii iși mențin forma actuală pe o durată îndelungată. De până la 25 de ani, fara a necesita îngrijiri speciale. Decorul conține o cupolă elegantă 20 cm, 3 trandafiri criogenați negri, decor frunze și petale criogenate.

Trandafir criogenat multicolor curcubeu

Cel mai colorat și special trandafir criogenat, calitate premium de la FlorideLux! Trandafir etern, ce rezistă până la 25 de ani, în cupolă de sticlă elegantă. Pachetul Trandafir criogenat multicolor curcubeu conține: cupolă sticlă 22 cm, baza de lemn, tija criogenată, trandafir criogenat curcubeu, petale criogenate. Culoarea petalelor poate diferi, se menține ideea de curcubeu.

Trandafir criogenat inimă în cupolă

Vă prezentăm noul trandafir criogenat inimă romantică, în cupolă elegantă de sticlă. Trandafirul poate fi păstrat în această stare între 2 și 25 de ani. Nu necesită îngrijiri și este un element decorativ care atrage toate privirile. În plus, poate fi un simbol al iubirii eterne.

Trandafir criogenat auriu Amour L’Or

Acest trandafir criogenat este o construcție florală petală cu petală, frunză cu frunză, dupa vopsire. Este un cadou absolut splendid, de un auriu încântător. Acest trandafir criogenat auriu este livrat în cupolă din sticlă elegantă. Cupola are o înălțime de: 27 cm.

Cum să ai grijă de cupole cu trandafiri criogenați?

Cupolele cu trandafiri criogenați create de Flori de Lux vin cu un ambalaj compact și adecvat. Se recomandă să nu scoateți petalele de trandafiri conservate din cupolă. De asemenea, este recomandat să îl păstrați departe de lumina directă a soarelui. De asemenea, se sugerează să nu atingeți sau să sfărâmați petalele.

Cupolă trandafiri criogenați

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
 • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Ce flori se ofera de ziua indragostitilor

Ce flori se ofera de ziua indragostitilor, in 14 februarie, cand persoana iubita isi doreste un cadou pasional si rafinat? Flori Sfantul Valentin iti aduce in 2019 o multime de idei de cadouri, special create pentru momente placute.

Ne-am propus sa iti satisfacem cele mai variate si mai originale dorinte, impreuna cu FlorideLux, floraria sentimentelor impartasite. In cele ce urmeaza, iti oferim un festival al trandafirilor, florile pasiunii, in mai multe forme de prezentare.

Ce flori se ofera de ziua indragostitilor – buchete trandafiri

Buchetele reprezinta vesmantul clasic al iubirii, o colectie de flori intr-un aranjament plin de creativitate. Povestea lor coboara in cele mai misterioase vremuri, in Anticul Egipt, acum peste 2500 de ani. Egiptenii aranjau florile in vase, punand la loc de pret lotusul sacru, anemonele, narcisele, irisii, impreuna cu frunze si crengute.

Ce flori se ofera de ziua indragostitilor
Cadouri de ziua indragostitilor

In culturile asiatice, florile erau tare iubite, japonezii imprumutand de la chinezi arta decoratiunilor florale. Cunoscuta in toata lumea sub numele Ikebana, arta aranjarii florilor a atins aici perfectiunea. Aceasta a influentat profund cultura europeana, prin formele simple si elegante, cautand potrivirea perfecta.

In Olanda, buchetele de flori au ajuns sa decoreze casele familiilor bogate, fiind de asemenea o marca a aristocratiei. Florile au dezvoltat o simbolistica extrem de complexa, inspirata din emotiile sublime, exprimate in stiluri incantatoare. Iar cultura englezeasca a creat, prin sublimul elegantei Casei Regale, buchetele de evenimente, dintre care cele mai distinse par a fi buchetele de mireasa.

Trandafirii se asaza extrem de frumos in buchet, creand o impresie de neuitat persoanei careia ii sunt daruiti. Prin forma lor senzuala, textura plina de vitalitate a petalelor, parfumul si culoarea tulburatoare, trandafirii sunt prima alegere pentru buchetele de dragoste. Dar Ce flori se ofera de ziua indragostitilor?

Sugestii de buchete de trandafiri de ziua indragostitilor 2019

Iata cateva sugestii de buchete de trandafiri, ideale pentru a umple de fericire ochii iubitei de ziua indragostitilor! Iti vom prezenta modele deosebite, carora le poti admira prospetimea, eleganta si ingeniozitatea. Poti alege buchete de diferite dimensiuni, de la cele mai putin incarcate, pana la marile buchete care intorc toate privirile :

 • buchetul cu cinci trandafiri rosii, cu un design special, iti ofera frumusete si prestanta la un pret accesibil;
 • cei 19 trandafiri albi si rosii, pe langa rafinament si bogatie, vin intr-o forma de prezentare deosebita, emanand lux;
 • dragostea adevarata ia expresia florala delicata in aranjamentul cu trandafiri roz si orhidee, absolut de neuitat;
 • creat special pentru Valentine’s Day, buchetul numit Romantism suprem alatura trandafirilor rosii o cutie de praline de ciocolata;
 • lalelele converseaza cu trandafirii somon si prafuiti intr-un buchet vintage cu mesaj personalizat, cadoul dorit de indragostiti;
 • la un pret special de 14 februarie, pentru seductia deplina, poti oferi buchetul de 77 de trandafiri perfecti, asortati cu iedera si panglica eleganta

Alaturi de aceste sugestii, poti alege dintr-o multime de idei de buchete, oferite alaturi de o sticla de sampanie sau alte cadouri. Te mai intrebi Ce flori se ofera de ziua indragostitilor? Nimic mai simplu, raspunsurile sunt pe masura dorintelor tale.

Ce flori se ofera de ziua indragostitilor
Flori ziua indragostitilor

Ce flori se ofera de ziua indragostitilor – cupole de trandafiri criogenati

Un cadou floral mai modern, care a castigat rapid o imensa popularitate il reprezinta trandafirii criogenati. Acestia sunt alesi dintre cele mai frumoase exemplare si tratati cu o solutie speciala care ii conserva pentru o perioada indelungata.

Trandafirii criogenati sunt eleganti si misteriosi in cupola lor de unicat, de diferite inaltimi. Iata o selectie dintre aceste minuni florale care se afla in oferta celei mai atente florarii cu indragostitii:

 • printre cele mai populare, acum la pret excelent, se afla cupola Red Passion, cu trandafir rosu;
 • de asemenea, un alt best seller, de data aceasta de o finete tulburatoare, este Luxury Lady, cu trandafir roz pudrat;
 • cupola din trei trandafiri criogenati, cu tija inalta, ajungand la 35 de cm, este un cadou de o rara distinctie;
 • pentru pretentii exclusiviste, eforturile artistilor floristi au fost incununate in maiestuioasa inima alcatuita din 65 de trandafiri criogenati! Este un cadou unic, nemaivazut!
Ce flori se ofera de ziua indragostitilor
Cadoul sublim, trandafirii criogenati

Te asteptam pe blog maine pentru continuarea articolului, in care vei afla sugestii de cadouri de ziua indragostitilor: cutii cu trandafiri si cosuri cu trandafiri. Fie ca iubirea si frumusetea florilor sa te inspire si sa va imbogateasca dragostea de Valentine’s Day!

Daruieste… si vei primi! O campanie cu flori si pasiune de la FlorideLux.ro, cea mai buna florarie online si offline din Romania.

Te invitam sa citesti o selectie de articole inspirate de ziua indragostitilor, din campania noastra Daruieste… si vei primi!, accesand linkurile de mai jos!

Flori ziua indragostitilor – magie florala

Cum sa o surprindem pe teritoriul ei

Cinci motive sa oferi flori de Ziua indragostitilor

Exploreaza pasiunile – Valentine’s Day

Dileme florale de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor… si pentru EL

Fascinanta poveste a Erosului

Ziua promisiunilor reinoite

Trandafiri criogenati

Trandafiri criogenati, cunoscuti si sub denumirea de trandafiri conservati sau trandafiri nemuritori, sunt flori 100% naturale.

Comanda online trandafirii criogenati preferati! Preturi de la 119 RON!

Conservarea plantelor si florilor naturale este un procedeu ecologic, care inlocuieste seva naturala a florii cu un conservant. Substanta folosita pentru conservare este apropiata ca si componenta cu zaharul, fiind biodegradabila.

Multumita acestei tehnici de conservare naturala, trandafirii criogenati iti mentin flexibilitatea si prospetimea naturala (la atingere) fara a fi nevoie de ingrijiri suplimentare. Astfel, trandafirii conservati nu au nevoie de udare, luminozitate sau alt tratament special. Trandafirii criogenati sunt cadouri ideale pentru diverse ocazii speciale, precum decor acasa sau la birou sau pentru nunti, accesorii fashion sau decor comercial pentru magazine de lux.

trandafiri criogenati

Pentru cele mai bune rezultate, trandafirii sunt conservati in momentul din viata cand au un aspect perfect sanatos, atractiv, hidratat, catifelat. Practic pentru conservare sunt alesi doar cei mai frumosi trandafiri.

Acestia sunt culesi si trecuti prin procedeul de criogenare / conservare cu un respect enorm pentru mediul inconjurator si pentru procedeul lor natural de inmultire si regenerare. Doar cei mai buni specialisti din lume au sansa extraordinara de a lucra la conservarea florilor, acestia fiind atent antrenati pentru a efectua procedeul in conditii maxime de siguranta pentru florile folosite.

Cum se obtin trandafiri criogenati?

Trandafirii sunt selectati cu atentie, inainte de a intra in laboratorul de conservare, fiind asezati cu grija pe linii prestabilite, cu tija in sus. In timpul procedeului de conservare, seva trandafirilor este evaporata si inlocuita cu o mixtura de glicerina, apa si alte substante. Dupa injectarea substantelor de conservare, trandafirii sunt spalati si apoi uscati. Acest proces dureaza intre 7 si 20 de zile si trandafirii sunt atent monitorizati de specialisti la nivel de timp, temperatura, ambient si calitatea este permanent verificata.

Mai multe informatii despre trandafirii criogenati

Intrebari frecvente despre trandafirii conservati

Parerile clientilor despre trandafirii eterni

Despre trandafiri criogenati

Despre trandafiri criogenati am mai povestit la mine pe blog, deja cunoasteti multe informatii pretioase despre aceste splendide flori nemuritoare. Dat fiind faptul ca inca este trend HOT pentru sezonul primavara-vara 2018, trandafirii criogenati raman un focus foarte important in florariile online. Oferta este variata si usor repetitiva pe alocuri, insa trandafirii criogenati raman un must have pentru orice femeie moderna si un cadou special pentru barbatii indragostiti. Simbol al eternitatii, trandafirii conservati reprezinta cu adevarat un produs floristic unic, cu o poveste speciala in spate.

despre trandafiri criogenati
Daca vrei sa afli totul despre trandafiri criogenati, la specialistii FlorideLux este locul perfect sa afli toate raspunsurile pentru aceste produse floristice speciale! Poti comanda online cu incredere, poti sa ne intrebi orice si poti apela cu incredere la operatorii nostri, intrucat sunt persoane pregatite in domeniul floristicii si stiu ce sa iti recomande, in functie de buget, ocazie sau destinatar. Trandafir criogenat

Ti-am pregatit in florarie online FlorideLux sute de modele cu trandafiri criogenati, trandafiri conservati, trandafiri nemuritori sau trandafiri eterni. De la cupole cu trandafiri criogenati pana la aranjamente cu trandafiri conservati, cutii trandafiri eterni, cosulete trandafiri criogenati. Doar in floraria noastra beneficiezi de:

 • livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania
 • livrari de luni pana duminica, in cele mai bune conditii
 • personal avizat si experimentat, meeu bucuros sa te ajute si sa te consulte
 • cele mai bune preturi, discount-uri si promotii active
 • poza martor pe email inainte de livrare
 • felicitare de lux imprimata cu mesajul tau special
 • 100% banii inapoi in cazul putin probabil de probleme
 • confirmare livrare in timp real pe email si SMS
 • Livrare trandafiri criogenati Romania
 • Livrare trandafiri criogenati Bucuresti
 • Livrare trandafiri criogenati Brasov

Afla totul despre trandafiri criogenati:

Culoarea anului 2018

Culoarea anului 2018 a fost anuntata de curand de catre Pantone, autoritatea internationala in materie de cromatica. Aceasta culoarea este Ultra Violet, cod pantone 18-3838. Culoarea anului este determinata de catre expertii de la Instititutul de Culoare Pantone, ca urmare a unor studii extinse de trending si design forecasting, dar si datorita proiectelor dezvoltate pentru clientii lor, observand si analizand preferintele acestora care tind spre o culoare sau alta pentru noul an.

Culoarea anului 2018

Ultra Violet este o culoare misterioasa, atractiva si seducatoare, care exuda pozitivism si pofta de viata. Acest mov special poate fi asortat cu usurinta cu nuante atat reci, cat si calde, creand o estetica complexa si interesanta. In materie de flori, culoarea mov este una perfecta pentru nunti si evenimente speciale, aceasta culoare putand fi observata in foarte multe flori, in mod natural:

 • trandafiri mov
 • trachelium mov
 • hortensii mov
 • crizanteme mov
 • lalele mov
 • alstroemeria mov
 • gerbera mov
 • anemone mov
 • liliac mov
 • zambile mov
 • lisianthus mov
 • frezii mov
 • irisi mov
 • garoafe mov

Pregateste-te din timp, exprima-ti iubirea in cel mai frumos mod posibil:

Flori Sfantul Valentin 2018 

Culoarea anului 2018: Ultra Violet

Expertii FlorideLux sunt mereu la curent cu cele mai noi si interesante tendinte internationale si aduc interpretari ale acestora in creatii florale unicat, pentru ca tu sa oferi cele mai frumoase buchete de flori, aranjamente florale, cutii cu flori, trandafiri criogenati si idei de cadouri inedite. Ne dam cu adevarat interesul sa iti oferim un design floral impecabil, avangardist, modern, cu accent pe calitate si eleganta, aranjamente florale care sa impresioneze si care sa ramana o amintire pretioasa atat pentru tine, cat si pentru destinatar.

Trandafir criogenat mov, culoarea anului 2018
Trandafir criogenat mov, in culoarea anului 2018. Trandafirul este natural vopsit, rezistand fara ingrijiri suplimentare pana la 25 de ani. Acest trandafir este livrat la usa iubitei tale in aceasta cupola romantica si pretioasa, pentru un impact WOW garantat! Livrare gratuita trandafiri criogenati in cupola de sticla oriunde in Romania!

Nu se fac nunti in 2018

Culoarea mov ne inspira si ne incanta pentru noul an pentru ca: 

 • Florile mov sunt cunoscute pentru frumusetea lor, eleganta si complexitatea afisata
 • Florile mov reprezinta creativitate, ambitie si roialitate
 • Florile mov atrag imediat atentia in orice buchet sau ansamblu floral, in nuante diverse, de la mov lavanda pana la magenta

Inspiratie florala in nuante de mov:

Mai multe: flori mov in culoarea Pantone 2018

Trandafiri criogenati pret

Trandafiri criogenati pret, descopera alaturi de specialistii FlorideLux preturile la trandafirii naturali care rezista 25 de ani. Trandafirii criogenati sunt cunoscuti si sub numele de trandafiri conservati sau trandafiri nemuritori, iar preturile cu care acestia sunt vanduti depind de provenienta, de coloritul in care alegi sa ii cumperi si de vechimea acestora.

Stiai ca… trandafiri criogenati nu este tocmai termenul corect, intrucat conservarea trandafirilor naturali se face prin tratament cu glicerina si nu prin inghetare? Trandafiri conservati este termenul corect din punct de vedere stiintific, pe cand trandafiri criogenati este termenul popular.

Descopera noile cupole trandafiri criogenati:

 

Trandafir criogenat

Trandafiri criogenati pret – cum se calculeaza pretul pentru astfel de trandafiri in diferite florarii din Romania? Acesti trandafiri se obtin din trandafiri naturali, care sunt tratati de catre specialisti tehnicieni in floristica prin injectare si expunere directa la substante pe baza de glicerina. Acest tratament face ca trandafirul sa „inghete” sub forma actuala, rezistand pana la 25 de ani de zile astfel. Trandafirii nemuritori sau conservati astfel obtinuti nu se pastreaza in apa, nu necesita udare, iar procesul de fotosinteza nu se mai produce, fiind de fapt flori taiate. Astfel, trandafirii criogenati nu trebuie expusi la razele soarelui directe si nici plasati langa surse directe de caldura.

Top 10 lucruri surprinzatoare despre flori

Avand in vedere durata acestor trandafiri si timpul extins in care te poti bucura de efectul lor puternic decorativ, trandafirii criogenati sunt mai scumpi decat trandafirii naturali normali, care rezista doar 1-2 saptamani. Trandafirii naturali sunt deja in topul celor mai cautate si vandute flori din lume, fiind si printre cele mai scumpe flori din orice florarie. Astfel, pentru trandafiri criogenati pret vorbim de un pret de pornire de pana la 10 EURO per cap trandafir sau per fir trandafir criogenat.

Trandafiri criogenati pret

Specialistii FlorideLux tocmai au lansat pentru toamna 2017 o colectie unica de aranjamente cu trandafiri criogenati, in cutii elegant, cutii de lux trandafiri nemuritori. Selectia premium de produse este una absolut irezistibila si, ca de fiecare data, te asteptam cu cele mai bune preturi si livrare gratuita oriunde in Romania, dar si stocuri consistente pentru ca tu sa poti oferi oricand ai nevoie cele mai frumoase cadouri florale! Doar cu #floridelux!

Trandafir care rezista 25 de ani

Cutie cu 23 trandafiri criogenati rosii – doar 649 RON

Cutie trandafiri criogenati negri si unul rosu – doar 649 RON

Cutie trandafiri criogenati galbeni si mov – doar 289 RON

Cutie trandafiri criogenati multicolori – un curcubeu special, la doar 549 RON

 

10 lucruri surprinzatoare despre flori

10 lucruri surprinzatoare despre flori. Florile lasa un impact sentimental unic, sunt frumoase si pline de lucruri surprinzatoare, pe care abia asteptam sa le impartasim cu voi!

Pe unele dintre aceste informatii probabil ca le-ai mai auzit, pe altele vei fi uimit sa le afli astazi, oricum ar fi credem ca astfel de articole sunt distractive si relaxante, te vor ajuta sa cunosti mai multe aspecte si fatete ale industriei cu flori si poate chiar iti vor starni creativitatea, de ce nu?! Florile nu ne ofera doar buna stare vizuala si emotionala, ele au si foarte multa personalitate, au istorii foarte interesante si sunt incarcate de atractie careia nu ii putem rezista. Asadar, sa incepem seria de:

10 lucruri surprinzatoare despre flori

Imbratiseaza culorile toamnei!

Numarul 1: Gerbera te ajuta sa dormi – studiile arata ca gerbera plasata la capul patului in apa te ajuta sa dormi mai bine.

Numarul 2: Trandafirii sunt din familia migdalelor si a altor fructe, precum perele, merele, nectarinele, piersicile, prunele si zmeura. Trandafirii de gradina dulci, folositi pentru prepararea gemului de trandafiri, sunt alimente pline de Vitamina C.

Buchete 101 trandafiri la cele mai bune preturi!

Numarul 3: Desi sunt considerati absolut odiosi precum gust, din cauza foametei de dupa al doilea razboi mondial, bulbii de lalele erau consumati in majoritatea meselor, in Europa, in loc de ceapa, telina sau pastarnac.

Numarul 4: Broccoli este o floare. Desi nu este agreata in lumea floristii drept un element de design special, floarea de broccoli este recoltata atunci cand ajunge in starea perfecta de inflorescenta, vanduta si consumata apoi precum o leguma.

Galerie foto buchete de mireasa, flori de nunta

Numarul 5: Solul folosit la recoltarea hydrangea afecteaza culoare finala a florilor. Aciditatea solului folosit la plantarea hydrangea afecteaza coloritul florilor recoltate. Daca solul este mai alcalin, hydrangea va fi roz.

Comenzi flori online, cum arata livrarile de la cea mai buna florarie online din Romania

Numarul 6: In timpul Reginei Victoria (1837 – 1901), pentru a fi o doamna completa si perfecta in societate, trebuia neaparat sa inveti sa faci aranjamente florale din cele mai rafinate.

Numarul 7: Floarea-soarelui a salvat vieti. Dupa dezastrul de la Cernobil, au fost create plute pline cu radacini de floarea-soarelui, pentru ca acestea purificau apa cu pana la 95%, extragand din apa contaminatiile radioactive din aceasta. Pur si simplu WOW!

Pictori din istorie foarte pasionati de flori

Numarul 8: Printul Charles primeste anual un bulb de narcisa precum chirie pentru insula sa Scilly. Practic, narcisele sunt folosite despre moneda.

Numarul 9: Florile numite Chocolate Cosmos au miros de ciocolata!

Numarul 10: Exista trandafiri care rezista 5 ani de zile! Acestia se numesc trandafiri criogenati si sunt tratati chimic cu substante speciale, in perioada de inflorescenta ideala, perfecta, ramanand astfel pana la 5 ani de zile. Acesti trandafiri naturali, numiti criogenati, nemuritori sau trandafiri conservati nu necesita udare.

Trandafiri criogenati doar la FlorideLux! Arata splendid, nu?! :)Top 10 buchete de peste 101 trandafiri, buchete imense!