Trandafiri criogenați roșii

Trandafiri criogenați roșii, Când vorbim despre flori care rezistă mult, probabil că te gândești la flori uscate și nu la flori conservate. Cu toate acestea, florile conservate sunt sinonime cu tinerețea eternă, deoarece sunt atât de îndelungate încât pot rămâne frumoase luni sau chiar ani.

Care sunt avantajele florilor noastre conservate?

Sunt flori complet naturale, care trec prin procesul de conservare pentru a le face cu adevărat de lungă durată. Sunt ecologice datorită consumului redus de energie. Atât atunci când sunt transportate, cât și atunci când sunt depozitate.

Sunt mult mai economice decât florile proaspete, deoarece durează mai mult, și de aceea sunt la un raport bun calitate-preț. Durata lor lungă de viață face ca aceste flori să fie utile pentru multe lucruri. De exemplu, din ce în ce mai multe cupluri optează pentru decorarea nunților sau buchetele care sunt realizate cu flori conservate, astfel încât să poată păstra o amintire a zilei.

Trandafirii nemuritori care au trecut prin procesul de conservare nu au nevoie de întreținere. De asemenea, nu trebuie udate. Nu le trebuie acces la lumina directă a soarelui, motive pentru care pot fi utilizate în interior fără probleme.

Romantic – Trandafir roșu nemuritor

Ce modalitate mai bună de a-i spune cuiva că o/ îl iubești? Trandafirii roșii conservați sunt o amintire constantă a persoanei iubite, a momentului și a emoției.

Trandafiri criogenati Golden Flame

Suntem atât de inspirați de poveștile de dragoste ale clienților noștri, dar și de calitatea excepțională a trandafirilor. Realizăm un design floral unic și special de fiecare dată. Cupola Golden Flame 20 cm este decorată cu un suport auriu glitter, trandafiri roșii, frunze negre și aurii, pentru un efect decorativ special!

Trandafiri criogenați de lux

Trandafirii criogenați sunt trandafiri naturali tratați cu substanțe speciale, astfel încât rezistă până la 25 de ani. Cutia noastră alba specială, cu detalii aurii, capac și toartă satinată, este plină cu 23 trandafiri criogenați roșii perfecți!

Trandafir criogenat romantic și ursuleț de pluș 40 cm

Un cadou perfect pentru iubita ta! Această cupolă de sticlă elegantă îi va atrage imediat atenția și o va face să se simtă asemeni unei prințese în propria poveste. In cupola elegantă am așezat un trandafir natural criogenat care rezistă până la 25 de ani. Cupola este livrată împreună cu un urs de pluș de 40 cm pufos și cu fundă specială.

Inimă trandafiri conservați Dragoste eternă

Îmbrățișează-i inima cu petale de trandafiri eterne, promite-i iubirea ta pentru totdeauna! Doar cu specialiștii FlorideLux poți să îi trimiți oriunde în România această inimă de trandafiri criogenați absolut minunată! Inima este decorată cu trandafiri pe ambele părți. Având în total 65 trandafiri criogenați de lux, decor fundiță satinată și verdeață. Este un cadou magnific, perfect pentru un decor romantic de neuitat. Înălțime inimă trandafiri criogenați 30 cm.

Trandafiri criogenați roșii

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
 • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Cupolă trandafiri criogenați

Cupolă trandafiri criogenați, Nu este nimic mai important pentru noi decât vânzarea produselor de cea mai înaltă calitate. Trandafirii veșnici pe care îi oferim sunt o investiție de care se poate bucura oricine mulți ani.

Am căutat peste tot in Europa cele mai bune materiale pentru a crea combinația perfectă de frumusețe și eleganță. De asemenea, îndeplinim sau depășim toate standardele de siguranță impuse de lege. Dacă nu suntem dispuși să-l folosim în propria noastră casă, nu îl vom vinde. Descoperiți colecția noastră variată de cupole cu trandafiri criogenați și nu veți fi dezamăgiți.

Trandafiri criogenati Pink Kiss

Un cadou exceptional pentru orice ocazie! O idee de decor etern, nemuritor, pentru acasă sau la birou. Această cupolă specială atrage atenția și uimește prin frumusețea delicată! Construit într-o cupola 20 cm, cu detalii aurii, designul floral include 3 trandafiri criogenați, frunze și petale criogenate.

Trandafiri criogenati Garden of Eden

De la profesioniști în domeniul modei, al designului și stilului până la cei mai sofisticați bărbați și cele mai elegante femei, toți au admirat frumusețea grădinii Edenului. Reinterpretată de specialiștii floriști FlorideLux. 4 trandafiri criogenați roșii în cupolă, alături de 1 trandafir criogenat alb XXL creează o atmosferă feerică. În această cupolă impunătoare 37 cm, sticlă și bază lemn. Acesta este un decor cu totul unicat și care durează până la 25 de ani.

Trandafiri in cupola My Pearls

Alb, sclipitor, puritate, tot ce e mai elegant în lumea florilor am așezat în această cupolă de sticlă My Pearls. Descoperim împreuna frumusețea în acest design atăt de simplu. Însă de o eleganță captivantă, atemporală. Noi i-am așezat într-o cupolă elegantă, i-am conservat și le-am ferecat pentru totdeauna frumusetea. Cupola My Pearls contine 2 trandafiri criogenați albi și 1 trandafir criogenat alb XXL. Cupola are 37 cm.

Cupola trandafiri The Touch of Love

Cupola trandafiri The Touch of Love – descoperă și oferă iubirea eterna cu acești trandafiri criogenați foarte, foarte speciali! Cupola cu bază din lemn lacuită, de 37 cm, cuprinde în brațele sale 3 trandafiri criogenați absolut minunați! Am ales culoarea roșu pentru un plus de intensitate. Am așezat cu pasiune 1 trandafir criogenat XXL și 2 trandafiri rosii criogenați, alături de petale catifelate.

Trandafiri criogenati Golden Flame

Cei mai frumosi trandafiri conservați din Romînia se găsesc doar la FlorideLux! (Vorbim serios, nu ne lăudam 🙂 ) Suntem atât de inspirați de poveștile de dragoste ale clienților noștri, dar și de calitatea excepțională a trandafirilor. Realizăm un design floral unic și special de fiecare dată. Cupola Golden Flame 20 cm este decorată cu un suport auriu glitter, trandafiri roșii, frunze negre și aurii, pentru un efect decorativ special!

Decor trandafiri eterni Black Velvet

Un cadou cu adevărat inedit: trandafiri negri! Nu numai ca este o culoare deosebită, dar sunt trandafiri care se vor menține pentru cel puțin 20 de ani! Trandafirii folosiți pentru realizarea acestui produs sunt naturali, conservați în urma procesului de criogenare. Datorită acestui proces de conservare, trandafirii iși mențin forma actuală pe o durată îndelungată. De până la 25 de ani, fara a necesita îngrijiri speciale. Decorul conține o cupolă elegantă 20 cm, 3 trandafiri criogenați negri, decor frunze și petale criogenate.

Trandafir criogenat multicolor curcubeu

Cel mai colorat și special trandafir criogenat, calitate premium de la FlorideLux! Trandafir etern, ce rezistă până la 25 de ani, în cupolă de sticlă elegantă. Pachetul Trandafir criogenat multicolor curcubeu conține: cupolă sticlă 22 cm, baza de lemn, tija criogenată, trandafir criogenat curcubeu, petale criogenate. Culoarea petalelor poate diferi, se menține ideea de curcubeu.

Trandafir criogenat inimă în cupolă

Vă prezentăm noul trandafir criogenat inimă romantică, în cupolă elegantă de sticlă. Trandafirul poate fi păstrat în această stare între 2 și 25 de ani. Nu necesită îngrijiri și este un element decorativ care atrage toate privirile. În plus, poate fi un simbol al iubirii eterne.

Trandafir criogenat auriu Amour L’Or

Acest trandafir criogenat este o construcție florală petală cu petală, frunză cu frunză, dupa vopsire. Este un cadou absolut splendid, de un auriu încântător. Acest trandafir criogenat auriu este livrat în cupolă din sticlă elegantă. Cupola are o înălțime de: 27 cm.

Cum să ai grijă de cupole cu trandafiri criogenați?

Cupolele cu trandafiri criogenați create de Flori de Lux vin cu un ambalaj compact și adecvat. Se recomandă să nu scoateți petalele de trandafiri conservate din cupolă. De asemenea, este recomandat să îl păstrați departe de lumina directă a soarelui. De asemenea, se sugerează să nu atingeți sau să sfărâmați petalele.

Cupolă trandafiri criogenați

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
 • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Trandafiri criogenati

Trandafiri criogenati, cunoscuti si sub denumirea de trandafiri conservati sau trandafiri nemuritori, sunt flori 100% naturale.

Comanda online trandafirii criogenati preferati! Preturi de la 119 RON!

Conservarea plantelor si florilor naturale este un procedeu ecologic, care inlocuieste seva naturala a florii cu un conservant. Substanta folosita pentru conservare este apropiata ca si componenta cu zaharul, fiind biodegradabila.

Multumita acestei tehnici de conservare naturala, trandafirii criogenati iti mentin flexibilitatea si prospetimea naturala (la atingere) fara a fi nevoie de ingrijiri suplimentare. Astfel, trandafirii conservati nu au nevoie de udare, luminozitate sau alt tratament special. Trandafirii criogenati sunt cadouri ideale pentru diverse ocazii speciale, precum decor acasa sau la birou sau pentru nunti, accesorii fashion sau decor comercial pentru magazine de lux.

trandafiri criogenati

Pentru cele mai bune rezultate, trandafirii sunt conservati in momentul din viata cand au un aspect perfect sanatos, atractiv, hidratat, catifelat. Practic pentru conservare sunt alesi doar cei mai frumosi trandafiri.

Acestia sunt culesi si trecuti prin procedeul de criogenare / conservare cu un respect enorm pentru mediul inconjurator si pentru procedeul lor natural de inmultire si regenerare. Doar cei mai buni specialisti din lume au sansa extraordinara de a lucra la conservarea florilor, acestia fiind atent antrenati pentru a efectua procedeul in conditii maxime de siguranta pentru florile folosite.

Cum se obtin trandafiri criogenati?

Trandafirii sunt selectati cu atentie, inainte de a intra in laboratorul de conservare, fiind asezati cu grija pe linii prestabilite, cu tija in sus. In timpul procedeului de conservare, seva trandafirilor este evaporata si inlocuita cu o mixtura de glicerina, apa si alte substante. Dupa injectarea substantelor de conservare, trandafirii sunt spalati si apoi uscati. Acest proces dureaza intre 7 si 20 de zile si trandafirii sunt atent monitorizati de specialisti la nivel de timp, temperatura, ambient si calitatea este permanent verificata.

Mai multe informatii despre trandafirii criogenati

Intrebari frecvente despre trandafirii conservati

Parerile clientilor despre trandafirii eterni

Despre trandafiri criogenati

Despre trandafiri criogenati am mai povestit la mine pe blog, deja cunoasteti multe informatii pretioase despre aceste splendide flori nemuritoare. Dat fiind faptul ca inca este trend HOT pentru sezonul primavara-vara 2018, trandafirii criogenati raman un focus foarte important in florariile online. Oferta este variata si usor repetitiva pe alocuri, insa trandafirii criogenati raman un must have pentru orice femeie moderna si un cadou special pentru barbatii indragostiti. Simbol al eternitatii, trandafirii conservati reprezinta cu adevarat un produs floristic unic, cu o poveste speciala in spate.

despre trandafiri criogenati
Daca vrei sa afli totul despre trandafiri criogenati, la specialistii FlorideLux este locul perfect sa afli toate raspunsurile pentru aceste produse floristice speciale! Poti comanda online cu incredere, poti sa ne intrebi orice si poti apela cu incredere la operatorii nostri, intrucat sunt persoane pregatite in domeniul floristicii si stiu ce sa iti recomande, in functie de buget, ocazie sau destinatar. Trandafir criogenat

Ti-am pregatit in florarie online FlorideLux sute de modele cu trandafiri criogenati, trandafiri conservati, trandafiri nemuritori sau trandafiri eterni. De la cupole cu trandafiri criogenati pana la aranjamente cu trandafiri conservati, cutii trandafiri eterni, cosulete trandafiri criogenati. Doar in floraria noastra beneficiezi de:

 • livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania
 • livrari de luni pana duminica, in cele mai bune conditii
 • personal avizat si experimentat, meeu bucuros sa te ajute si sa te consulte
 • cele mai bune preturi, discount-uri si promotii active
 • poza martor pe email inainte de livrare
 • felicitare de lux imprimata cu mesajul tau special
 • 100% banii inapoi in cazul putin probabil de probleme
 • confirmare livrare in timp real pe email si SMS
 • Livrare trandafiri criogenati Romania
 • Livrare trandafiri criogenati Bucuresti
 • Livrare trandafiri criogenati Brasov

Afla totul despre trandafiri criogenati:

Dragobete 2018 – ghid de supravietuire

Dragobete 2018 – ghid de supravietuire – sunt foarte amuzat cand vad pe internet in preajma Zilei Indragostitilor, Valentine’s Day tot felul de articole si stiri despre cum poti trece cu succes peste aceasta zi haotica. Ei bine, este timpul sa avem si un ghid de supravietuire pentru Dragobetele nostru autohton, fratele mai molcom, mai asezat al Sfantului Valentin.

Flori extrem de speciale pentru 24 februarie 

Dragobetele este o sarbatoare romaneasca, numita si Cap de primavara sau Logodnicul Pasarilor, celebrata in fiecare an pe 24 februarie. Este considerata un fel de Ziua Indragostitilor romaneasca, insa traditiile sunt total diferite. Daca pentru Sfantul Valentin international traditia spune ca femeia iubita sau orice alta femeie apreciata, respectata si care merita iubire primeste flori, ciocolata, ursuleti de plus si felicitari cu declaratii de iubire, in cazul Dragobetelui lucrurile stau total diferit.

dragobete 2018 - ghid de supravietuire
O idee minunata de cadou pentru Dragobete 2018 este acest buchet 100% personalizabil, din cei mai frumosi trandafiri, in numarul dorit si in culoarea preferata a iubitei tale. Comanda online flori online Dragobete 2018, de la specialistii FlorideLux!

Credinta populara romaneasca spune ca cei care participa la Dragobete vor fi feriti de boli tot anul. Asadar: dimineata, imbracati in cele mai bune haine, tinerii se intalneau in centrul satului sau in fata bisericii. Daca timpul era favorabil, porneau cantand in grupuri catre padure sau prin lunci in cautarea ghioceilor si a altor plante miraculoase(folosite pentru descantece de dragoste), daca vremea era urata se adunau la unii dintre ei acasa si se tineau de jocuri si de povesti.

Flori pentru iubita 2018

De Dragobete se faceau logodne simbolice pentru anul urmator (uneori le urmau logodnele adevarate) sau fetele si baietii faceau fratii de sange. In padure, in jurul focurilor aprinse, tinerii baieti si fete stateau de vorba. Fetele strangeau viorele si tamaioasa, pe care le pastrau la icoane, fiind folosite apoi in diverse farmece de dragoste.

Dragobete 2018 – ghid de supravietuire

Traditii flori Dragobete

Pentru a-i face o surpriza minunata iubitei tale si cu ocazia Dragobete exista cateva reguli foarte simple pe care le poti urma si cu siguranta nu vei da gres. Specialistii FlorideLux te pot ajuta oricand cu idei, sugestii sau sfaturi utile pe email, telefon, WhatsApp sau retelele de socializare. Adoram sa fim in contact cu voi, clientii nostri dragi si de peste 15 ani de zile oferim suport premium pentru comenzi flori online si idei cadouri pentru cele mai frumoase femei, de oriunde din Romania:

flori online Dragobete 2018
O alta idee romantica pentru iubita ta de Dragobete este aceasta cupola eleganta, in care am ferecat un trandafir etern. Decorat cu fundita FlorideLux pretioasa si cu petale catifelate decorative, acest cadou magnific va ramane pentru totdeauna in inima ei!

Cum supravietuiesti Dragobete si care sunt sfaturile expertilor FlorideLux?

 1. Chiar daca i-ai oferit un cadou de 14 februarie, este in regula sa o surprinzi si de Dragobete
 2. Alege livrare flori online, pentru ca va fi vreme urata si poate ca nu vei putea iesi din casa
 3. La FlorideLux ai livrare gratuita si garantia livrarii fix pe 24 februarie
 4. Ataseaza un mesaj romantic si arata-i inca o data cat de pretioasa este pentru tine
 5. La FlorideLux primesti o felicitare de lux cadou, cu detalii aurite, pe care putem imprima mesajul tau de iubire
 6. Trimite-i flori parfumate si colorate de primavara sau un buchet romantic de trandafiri. O alta varianta splendida sunt cupole trandafiri criogenati, cu siguranta va ramane uimita!
 7. Dragobetele poate nu este la fel de popular ca si 14 februarie, insa asta il face cu atat mai special si ai ocazia sa o surprinzi cu adevarat si sa ii declari iubirea ta, alaturi de un gand dulce si un pupic.

Desigur, nu trebuie sa uiti precum barbat ca vin 2 sarbatori importante pentru femeia iubita, pentru mama, pentru colege, pentru profesoare, doamne doctor, partenere de afaceri. Aceste zile sunt 1 martie (Martisor, inceputul primaverii) si 8 martie (Ziua Mamei, Ziua Femeii). Pentru aceste zile atat de importante, expertii FlorideLux au lansat colectia Unique Spring ’18 cu peste 120 de idei cadouri si flori pentru femeile atat de pretioase din viata ta. Alaturi de tine, in noua colectie, celebram unicitatea si frumusetea fiecarei femei prin combinatii florale pline de prospetime, parfum si culoare! Te invitam cu mare drag sa descoperi noua colectie:

Flori 1-8 martie 2018

Tendinte Ziua Indragostitilor 2018

Tendinte Ziua Indragostitilor 2018 – ce cauta clientii romani pentru Ziua Indragostitilor 2018 si care vor fi cele mai cumparate cadouri in noul an cu ocazia 14 februarie? Inainte de fiecare colectie pe care o lansam facem studii extinse legate de preferintele clientilor nostri, de noile tendinte internationale, pe care le adaptam si le gandim punctual pentru piata din Romania.

Industria noastra este una foarte sensibila, influentata puternic de sentimente, emotii, impuls si subiectivism. Insa mereu observam anumite trenduri pe care le prefera clientii nostri si suntem mai mult decat incantati sa venim in intampinarea dorintelor lor, trecand aceste noi tendinte prin filtrul nostru creativ si de experienta extinsa in domeniu.

Flori Valentine’s Day 2018

Tendinte Ziua Indragostitilor 2018

Cea mai in tendinte colectie din Romania! Noua colectie FOREVER LOVE ’18 este PERFECTA pentru cei care cauta idei moderne pentru Ziua Indragostitilor 2018:

Am lansat chiar zilele acestea colectia impresionanta de flori si cadouri dedicate Zilei Indragostitilor 2018, numita FOREVER LOVE ’18 by FlorideLux. Aceasta noua colectie numara peste 150 de modele noi, produse moderne, adaptate perfect tendintelor 2018. Veti descoperi cu placere in noua colectie reinterpretari moderne si stilate ale elementelor traditionale pentru aceasta sarbatoare:

Tendinte Ziua Indragostitilor 2018

BUCHETE TRANDAFIRI – am realizat modele buchete de trandafiri rosii si alte culori, relativ clasice, insa in decor de hartie kraft cu mesaje romantice, de cea mai buna calitate si puse in evidenta de un sigiliu manufacturat de catre expertii FlorideLux din ceara premium

TRANDAFIRI ROSII – trandafirii sunt un simbol clasic, nemuritor pentru sarbatoarea Ziua Indragostitilor. In 2018 acestia sunt regasiti foarte mult sub forma criogenata sau conservata (trandafiri naturali care rezista pana la 25 de ani). Acesta este un cadou cu adevarat nemuritor, special si unic. Trandafirii criogenati sunt oferiti in cupole de sticla, sub forma de aranjamente decorative sau in cutii elegante.

INIMIOARE – desi un element foarte frumos pentru Ziua Indragostitilor, inimioarele sunt considerate in 2018 un pic prea dragalase si traditionale, clientii fiind in cautarea unor decoratiuni mai elegante, stilate. Astfel, in noua colectie FOREVER LOVE ’18 am creat o decoratiune inima din lemn, inscriptionala cu logo-ul pretios FlorideLux. Este o decoratiune care este perfect echilibrata de sigiliul manufacturat cu detaliu inima vintage si sfoara rustica.

sigiliu floridelux, inima floridelux detaliu inima sigiliu floridelux

URSULETI DE PLUS: ursuletii de plus sunt de ani de zile unele dintre cele mai vandute produse cu ocazia Sfantului Valentin. Si in acest caz clientii sunt in cautarea celor mai calitative produse, fini la atingere, asa cum sunt cei din selectia exclusivista FlorideLux Toys. Acesti ursuleti vin decorati cu inima FlorideLux, in editie limitata pentru 14 februarie 2018.

Pregatiri Ziua Indragostitilor pentru floristi

Galerie foto pentru tendinte Ziua Indragostitilor 2018

Tendintele noului an sunt extrem de frumoase, aceste idei de cadouri te vor cuceri iremediabil! Plus, la FlorideLux ai si cele mai bune preturi! De asemenea, ai livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania, felicitare de lux cadou pe care vom imprima mesajul tau de iubire, SMS si email confirmare livrare in timp real si poza martor pe email inainte de livrare. Serviciile FlorideLux sunt cu adevarat cele mai bune din Romania si mereu, mereu cele mai orientate catre interesele clientilor nostri. Suntem singura florarie din Romania cu operatori pregatiti in domeniul floristic si care iti pot oferi pe loc idei si sugestii personalizate pentru bugetul tau.