Buchete de flori comandate online

Buchete de flori comandate online – stiti deja ca stau cu urechile ciulite la tot ce se intampla in industria de flori si cadouri la nivel international. Rapoartele de vanzari flori pe luna octombrie au fost de curand transmise presei si, chiar in conditiile actuale de preturi crescute la flori si plante pe bursa, rezultatele nu arata chiar atat de prost pe cat ne-am fi asteptat.

Conform unui studiu facut de firma de contabilitate din Marea Britanie, Wilkins Kennedy, vestea buna este ca, in ciuda temerilor de inflatie legate de scaderile si cresterile incerte ale euro / dolar / lira sterlina, consumatorii au cumparat mai multe produse din magazine online si offline, nivelul de cumparare crescand considerabil fata de luna Septembrie. In luna octombrie a anului 2016, la nivel european, magazinele au inregistrat cresteri de pana la 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut si retailerii chiar spun ca au cea mai mare rata de crestere in consum pe care au vazut-o din luna Aprilie a anului 2002.

Comanda buchete flori online aici!

Cumparaturile in mediul online au inregistrat si ele o crestere constanta si sigura cu pana la 26.8% fata de Octombrie 2015 si cu 1.3% fata de Septembrie 2016.

La nivelul industriei de flori si plante, Royal Flora Holland a anuntat un pret mediu de 41.3 centi per fir floare. Aceasta este cea mai mare crestere de pret inregistrata intr-un an de zile, chiar mai mare fata de Valentine’s Day sau Ziua Mamei (cea internationala, din luna mai), cand toata lumea se asteapta la cresteri considerabile la preturile florilor. In particular, florile care au inregistrat cea mai mare crestere de pret sunt trandafirii, gerbera si hydrangea.

Royal Flora Holland a inregistrat de la 10 octombrie pana la 6 noiembrie 2016 o crestere cu 7% la nivelul cifrei de afaceri, echivalentul a 313 milioane de euro. Aceasta este cea mai mare cifra de afaceri inregistrata de companie pana acum in aceasta perioada. Este o performanta, mai ales in conditiile cresterilor de preturi din ultima perioada.

buchete de flori comandate online

Buchete de flori comandate online – Romania, octombrie 2016

In Romania buchete de flori comandate online aduc o crestere de la an la an de aproximativ 30%, cumparatorii sunt din ce in ce mai tentati de a face cumparaturile online datorita comoditatii si varietatii de produse. De asemenea, clientii au ajuns la concluzia ca online nu este cu mult mai scump fata de offline, mai ales ca se salveaza foarte mult timp + livrarea este gratuita oriunde si florariile online sustin foarte mult cumparaturile din impuls.

Tot la nivelul comportamentului de consum din Romania, observ in continuare o afinitate pentru plata cash la livrare, insa plata cu cardul este in crestere, clientii au prins incredere in siguranta acestei metode de plata, au ajutat si campaniile continue din mass media pentru carduri, facilitati, plata contactless etc.

Octombrie 2016 fata de luna septembrie 2016 a adus o crestere pentru comenzile de flori online de aproximativ 25%. Pentru luna noiembrie ne asteptam la o crestere de aproximativ 15%, iar decembrie o crestere de aproximativ 30% fata de noiembrie. Ramane sa vedem cum decurg lucrurile in continuare! Succes la vanzari tuturor celor din industrie pentru perioada sarbatorilor de iarna!

Aranjamente Craciun 2016

 

 buchete-flori-online