Aranjamente florale nunta si buchet mireasa unic

Aranjamente florale nunta si buchet mireasa unice in lume si o nunta extravaganta, cu un buget pe masura! Doar pentru flori!! Atunci cand vine vorba despre cel mai important eveniment din viata unui cuplu, unii construiesc nunta in jurul unui buget. Dar asta nu e valabil si pentru cei bogati. Pentru ei banii nu inseamna nimic. Nothing, Nada, Zip, Zero.

buchet mireasa unic in lume

In Australia bugetul mediu pentru o nunta medie este de aproximativ 65.000 de dolari, care deja este buget foarte mare pentru noi, Romanii. Insa aceasta suma este nimic fata de opulenta la care a fost martora Wendy Daoud El-Khoury, organizator de nunti din Australia.

Vorbim aici despre buchet mireasa unic in lume, rochii de mireasa couture, tort de nunta cu 7 etaje, receptii cu 1000 de invitati si sali cu pereti tapetati cu orhidee de sus pana jos, inclusiv pe tavan! Wendy povesteste chiar de o nunta care a avut un buget de 1.000.000 dolari doar pentru flori. Da, ai citit bine! 1 milion de dolari!

tortul mirilor, nunta scumpa

Ali si Lana au avut nunta in vara anului 2015, la resedinta parintilor ei, din Liban. Lana si-a dorit ca sala de ceremonii sa fie tapetata cu orhidee albe de sus pana jos, sa aiba televizoare pe care sa ruleze permanent poze cu ea si Ali, alaturi de un joc spec taculos de lumini LED. Totul a fost transpus intr-o nunta senzationala pentru toti cei 1060 de invitati ai lor. Rochia Lanei a fost o creatie Elie Saab Couture, iar tortul de 7 etaje a avut un decor special de flori de martipan, realizate manual, cu detalii incredibile. Lana a purtat pe cap o coronita realizata manual din pietre pretioase.

sala de nunta

Aranjamente florale nunta – unice in lume

Buchet mireasa unic in lume – Lana si-a dorit tot ce este mai frumos pentru nunta ei si a reusit sa obtina, cu suma potrivita. Mai jos puteti vedea poze cu sala, cu rochia ei de mireasa, cu masa prezidiului si cu buchetul ei de mireasa. Totul a fost ales cu bun gust si in tonuri extrem de elegant de alb si crem. Buchet mireasa unic in lume este format din trandafiri albi acoperiti cu pudra de diamante. Simplu si de efect, acest buchet mireasa unic ascunde frumusetea celor mai pretioase pietre din lume. Pudra de diamante a atras lumina si a creat un efect senzational pentru Lana.

diadema de pietre pretioase

Buchet mireasa - aranjamente florale nunta

rochie de mireasa

sala de evenimente

Aranjamente florale

Aranjamente florale online

xAranjamente florale online

FlorideLux.ro s-a lansat in 2004 dar a luat fiinta in 2003 cand am pornit studiul pe partea de comert electronic adaptata, evident, nisei de florarii online. Initial am vandut mai mult aranjamente florale online dar ulterior am trecut si catre buchete de flori si cadouri. Aranjamentele florale realizate nu erau creatie proprie dar treptat am trecut la 100% aranjamente florale din propriile colectii. Eram modesti la inceput, intermediam catre florariile clasice care nu prea intelegeau ce facem dar erau multumiti ca le plasam comenzi. 

Pentru mai multe informatii intra aici. Continue reading „Aranjamente florale”