Suport curs florar decorator

Suport curs florar decorator – poate fi obtinut doar in urma absolvirii unui curs specializat de design floral si curs decorator floral, in cadrul caruia ai un anumit numar de ore de teorie si de practica, iar la final primesti suportul de curs si o diploma de absolvire. Suporturile de curs pentru florar decorator se dau in format fizic, imprimate sau pe CD. 

Cursurile de florari disponibile in Romania sunt destul de putine, din punctul meu de vedere. Exista o cerere foarte mare si o nevoie de cursuri la nivel national, insa acestea sunt de obicei disponibile doar in marile orase ale tarii. Exista atat cursuri de acreditare, cat si de hobby sau cursuri de recalificare profesionala, de arta, de DIY sau de perfectionare in propria meserie.

Cel mai complex si complet curs decorator floral este organizat de catre Creative Business Management in colaborare cu FlorideLux.ro. Cursurile sunt structurate pe mai multe module, astfel incat cei doritori de o cariera serioasa in domeniu sa o poata atinge in cel mai scurt timp. Floristica este o industrie dictata de riscuri, perisabilitate si munca fizica. Trebuie sa stii cum sa faci fata tuturor provocarilor aduse de clienti si de afacere, iar acest lucru il poti invata doar de la cei mai buni profesionisti din bransa.

In cadrul cursului nostru nu exista scurtaturi si nici ocolisuri, tratam cu maxima seriozitate evolutia individuala a fiecarui cursant si ne plac rezultatele durabile.

Suport curs florar decorator

Lavanda, planta anului 2018

Suport curs florar decorator

In cadrul fiecarui modul al cursului organizat de catre Creative Business Management si FlorideLux.ro vei primi cate un suport de curs: florist hobby&arta, florist junior, florist specialist si florist expert. Vei descoperi cat de mult te vor ajuta in evolutie aceste cursuri si suport curs decorator floral primit la fiecare dintre ele.

Specificatii generale suport curs florar decorator: 

  • poate fi predat in format fizic sau pe suport electronic
  • contine toate informatiile predate in cadrul cursului
  • se preda la finalul cursului, dupa sustinerea examenului de evaluare cunostinte sau de absolvire
  • te ajuta sa iti reamintesti informatia primita in cadrul cursului si sa aprofundezi informatiile prin studiu individual

URMATORUL CURS DECORATOR FLORAL HOBBY&ARTA: 27 aprilie 2018, orele 10:30 – inscrie-te acum!  0743.183.353 / 021.337.23.54

3 replies on “Suport curs florar decorator”

Leave a Reply