Super oferte FlorideLux – Craciun 2016!

Super oferte FlorideLux – Craciun 2016! – nu stiu daca ai vazut ultimele oferte de lichidare de stoc de la Florariile FlorideLux, dar chiar merita sa profitati de aceste lichidari de stoc de ultim moment, disponibile pana pe data de 24 decembrie inclusiv. Iata ce propuneri avem pentru voi:

Pentru acasa sau la birou

brazi de craciun

Brazi de Craciun – 79 RON cu livrare oriunde in Bucuresti sau 49 RON daca il ridici tu de la unul dintre centrele noastre. Iata cum suna super oferta:

Brazi de Craciun lichidare de stoc!!! Super oferta de pret valabila doar in perioada 19-24 decembrie 2016! Comanda online acest produs si specifica in comentarii ce dimensiune de brad doresti. Avem urmatoarele dimensiuni (toti brazii la acelasi pret senzational!):

    • 1.5 m, 1.75 m, 2 m

Livrarea este gratuita oriunde in Bucuresti, la doar 79 RON! Daca vii sa ridici bradul, il poti cumpara la pretul special de 49 RON. Pentru ridicare, suna-ne la 0372.740.106, interior 101! Oferta este valabila doar in Bucuresti!

Suportul din imagine nu este inclus in pret.

Pentru companii – cadouri de Craciun la oferta!

Pentru companii avem aceste 2 aranjamente de Craciun extrem de festive si proaspete, 2 bestseller-uri, care se afla la lichidare de stoc si pret special:

Aranjament simplu de Craciun, include: ghivecel de lemn cu decor stelute argintii, brad proaspat si decoratiuni parfumate, naturale, uscate. Inaltime: 20-25 cm. Doar 59 RON!

aranjament de craciun la oferta

Aranjament Ornamente de Craciun, un decor festiv foarte elegant si parfumat, perfect pentru a transmite Sarbatori fericite! partenerilor de afaceri. Aranjamentul include: farfurie sticla, brad proaspat, decor portocale si jathropa, lumanare glitter aurie. Doar 119 RON!

aranjament proaspat de craciun

Pentru floristi sau pentru amatorii de DIY

Balot de brad proaspat, 10 crengi incluse, pentru aranjamente de Craciun sau coronite. Pret extrem de bun, calitate garantata! Doar 20 RON

balot-de-brad-verde

Ofertele sunt extrem de serioase, lichidarile de stoc includ produse foarte proaspete, de calitate superioara. Aveti, indiferent de pret, promisiunea de calitate PREMIUM FlorideLux! Comandati cu incredere! Vedeti aici Programul florariilor FlorideLux de sarbatori.Lichida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *