Reviste despre flori

Reviste despre flori – industria noastra nu este atat de bine documentata si sustinuta prin continut de valoare asa cum sunt alte industrii, cum ar fi cea alimentara, cea a petrolului, cea a bauturilor alcoolice etc. Revistele despre flori si floristica cu un continut bun, consistent si valoros sunt extrem de rare, si nu vorbesc de Romania, ci la nivel mondial. In Romania daca intri intr-o librarie si ceri o carte despre design floral, stii ce raspuns vei primi? “Nu avem asa ceva” + o strambatura din nas.

Am cautat online si la targurile de specialitate pe care le frecventez anual astfel de reviste si m-am gandit sa impartasesc cu voi o lista cu cele mai bune reviste de specialitate in design floral si floristica. Acestea nu sunt specializate doar pe buchete de mireasa sau aranjamente de nunta, ci sustin periodic revista din articole competente si stufoase legate de industrie, trend-uri, idei de design noi, sugestii de marketare in domeniu, documentarea evenimentelor de profil si interviuri cu cei mai importanti designeri.

Reviste despre flori

Fusion Flowers din Marea Britanie este data spre vanzare de 6 ori pe an si raporteaza floristica contemporana, tehnici de design extreme, evenimente de floristica si festivaluri de profil la nivel global:

 

reviste despre flori - fusion flowers

Flower magazine din Birmingham, Alabama:

reviste despre flori - america

Florists’ Review revista publicata si distribuita in Topeka, Kansas:

reviste despre flori - florist review

BLOOM’s World este vechea revista “Profil floral” si este publicata de 2 ori pe an in Germania:

reviste despre flori - bloom

Fleur Creatif este publicata in Marea Britanie de 6 ori pe an, cate o editie pentru fiecare anotimp + inca 2 editii tematice:

reviste despre flori - fleur

Plina de idei geniale despre flori de nunta, Wedding Flowers merita citita:

reviste despre flori - wedding Flowers

Florist& este publicata de Teleflora. Un mix de idei de design floral si informatii de business:

reviste despre flori - Flowers

O revista interesanta si consistenta, Canadian Florist Magazine:

reviste despre flori - canada

floral design , o revista pe care nu am vazut-o niciodata in realitate, dar de pe website-ul lor imi dau seama ca au multe idei interesante:

reviste despre flori - floral design

Professional Florist este o revista de profil sustinuta de Asociatia Britanica a Floristilor:

reviste despre flori - ProfessionalFlorist

The Flower Arranger:

reviste despre flori - flower arranger

In Romania cred ca vor mai trece cativa ani pana sa apara o revista cu un continut creativ si fara poze/continut preluate din alte publicatii. Spun acest lucru pentru ca pentru a face o astfel de revista ai nevoie de foarte multi bani, de foarte mult timp investit, de cunostinte impresionante, de studiu in amanunt, de creativitate, de consecventa, de investitii in poze, in print-ul efectiv, in marketing si de capacitate de distributie, astfel incat revista sa reziste mai multe de 1 publicare. Cu toate acestea deja am observat un inceput promitator de revista despre flori in Romania si va invit sa o vizitati, sa o sustineti si sa o share-uiti prietenilor floristi: www.floristsonly.ro. Succes!

One reply on “Reviste despre flori”

Leave a Reply