Retrospectiva FlorideLux 2020

Retrospectiva FlorideLux 2020

Retrospectiva FlorideLux 2020, un an care ne-a pus pe toți la încercare, un an care s-a dovedit a fi de fapt un test al răbdării. Un test pentru toate afacerile mari și mici, antreprenori.

În ciuda pandemiei și al acestor probe dificile pentru toata societatea, noi, Flori de Lux, ne bucurăm tare că am reușit să trecem cu bine de aceste evenimente. Am reușit mai mult decât să ne menținem pe linia de plutire, ci să avem și creșteri considerabile, în comparație cu anul 2019.

Nu scriem acest articol pentru a ne lăuda, ci pentru că suntem mândri de ce am realizat noi, ca și echipa FlorideLux. Multă muncă, oboseală strânsă, nervi încordați, dar cu un rezultat promițător. Putem spune ca în 2020 mediul online nu ne-a dezamăgit. Mai mult, am învățat să profităm de tot ce înseamnă tehnologie, internet și rețele sociale.

De Ziua Îndrăgostiților – Jurnalul unei flori

Un cadou floral modern, care a caștigat rapid o imensă popularitate îl reprezintă trandafirii criogenați. Aceștia sunt aleși dintre cele mai frumoase exemplare și tratați cu o soluție specială care îi conservă pentru o perioadă îndelungată.

Idei cadouri Ziua Îndrăgostiților 2020 – 4 idei WOW! Pentru un cadou romantic! 

Coronavirus și industria de flori

Măsuri de prevenție luate de florăria FlorideLux.ro

  1. am dotat șoferii cu mănuși la livrări
  2. am intensificat eforturile în ceea ce privește spălarea și dezinfectarea mâinilor în permanență
  3. floriștii lucrează cu mănuși iar dacă sunt răciți sau dau semne,sunt trimiși acasă (nu am avut nici un caz în această perioadă)
  4. se dezinfectează toate suprafețele care vin în contact direct cu colegii și clienții (mânere, uși, mouse, tastatură, robineți, toalete, pahare, întrerupatoare, volan, etc)
Update Coronavirus de la directorul FlorideLux, Marius Dosinescu
Retrospectiva FlorideLux 2020
Retrospectiva FlorideLux 2020

FlorideLux.ro la Imperiul Leilor – ProTV

Am participat la emisiunea Imperiul Leilor de la ProTV, episodul 4 cu aplicațiile GiftFlow și am obținut o finanțare de 300 000 EURO pentru 30% din afacerea mea!

Flori 1-8 Martie

Flori 1-8 Martie. Flori Ziua Femeii. Flori de Mărțișor – descoperă de la FlorideLux cea mai largă și elegantă gamă de aranjamente de primăvară, buchete flori de primăvară, la prețuri foarte bune, pentru un cadou încântător! Fie că alegi un cadou personal, fie pentru compania ta, îți stăm la dispoziție cu sute de modele: coșuri flori de primăvară, buchete flori de primăvară, flori corporate 1-8 Martie, flori la ghiveci!

Flori 1-8 Martie

Flori de Paște, Coșuri cadou de Paște

Nu îi lăsa pe cei dragi singuri, cu ocazia sărbătorilor Pascale! Trimite-le binecuvântări, urări de bine, iubire, speranță!

Flori de Paște, Coșuri cadou de Paște

Alege o florărie de lux pentru a-i bucura pe cei dragi!

Multi clienți ne spun că nu există o alegere mai bună decât o florărie de lux pentru a-i bucura pe cei dragi. Respectiv Flori de Lux este alegerea perfectă pentru livrare flori la domiciliu, oriunde în România! De la design floral cu adevărat original, la aranjamente florale și buchete senzațional de proaspete. Toată lumea îndrăgește livrările de flori făcute de specialiștii FlorideLux. Livrăm zâmbete, fericire, emoții, sentimente, în cel mai frumos mod pe care ți-l poți imagina!

Alege o florărie de lux pentru a-i bucura pe cei dragi!

Will you affiliate me? Program de afiliere FlorideLux.ro în rețeaua 2Performant.ro

Un mod amuzant de a recruta afiliați în programul de afiliere 2Performant pentru FlorideLux.ro. Enjoy!

Will you Affiliate me?

Flori de Halloween, fă o bucurie celor dragi!

Fie că vă petreceți noapte vânând bomboane, jucând filme clasice sau dansând toată noaptea în cel mai bun costum, sperăm să profitați la maxim. Toamna este una dintre cele mai incitante perioade de decorare cu flori, coroane de flori și decor în abundență. Bucurați-vă de acest sezon!

Halloween la florarie! #floridelux

Black Friday pe bune! Doar la FlorideLux!

În această perioadă dificilă pentru toată lumea, nu mai este necesar să stați la cozi interminabile, este suficient să accesați online campania noastră de reduceri. FlorideLux.ro Florărie online și offline!

Retrospectiva FlorideLux 2020

Alături de alte cadouri, florile noastre de Black Friday sunt unele dintre cele mai bune oferte pe care le veți vedea tot anul. Cu buchetele noastre de flori, veți obține o experiență uimitoare! Designeri de frumos, floriștii noștri proiectează cu atenție fiecare buchet unic pentru destinatarul dumneavoastră!

Citeste mai mult:

FlorideLux va avea reduceri de 30% la buchete și aranjamente florale de Black Friday
Black Friday se extinde şi pe piaţa de aranjamente florale. Ce oferte anunţă jucătorii de profil
Black Friday 2020 la FlorideLux.ro: cumperi buchete la reducere și alegi când să fie livrate
Black Friday la flori: FlorideLux.ro are reduceri de 30% și opțiune de livrare oricând în 2021
Black Friday 2020 – FlorideLux.ro, Black Friday pe bune!

Sărbători în pandemie: dublarea comenzilor online

Sărbători în pandemie: dublarea comenzilor onlineFlorideLux.ro, este unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România. Estimează că volumul vânzărilor din perioada Sărbătorilor de iarnă se va dubla în acest an comparativ cu același interval din 2019. Totul pe fondul tendinței de a petrece Sărbătorile acasă, cu familia, și a creșterii comenzilor online.

Aranjamente de Crăciun 2020

Nu există o modalitate mai bună de a face o primă impresie extraordinară în timpul sărbătorilor decât cu o coroană luxuriantă de Crăciun pe ușa din față, împodobind șemineul sau decorul interior al locuinței tale.

Pe lângă coșurile pentru cadouri de Crăciun, ele fac și un cadou minunat pentru o persoană dragă sau ca mulțumire pentru familie. Fie că sunteți în căutarea unei coroane de Crăciun tradiționale sau a unei coroane de Crăciun personalizate, FlorideLux vă oferă o livrare simplă și la timp a coroanei de Crăciun.

Aranjamente de Crăciun 2020

Top 10 idei cadouri de Crăciun

Găsiți aici cele mai bune cadouri pentru toată lumea: părinții, prieteni, colegi de birou, parteneri etc. Această listă cuprinde tipuri de cadouri pentru aproape fiecare buget.

Florăria Flori de Lux, magazin de cadouri și flori de lux în București

Leave a Reply