Prima agentie de modele pentru plante

Prima agentie de modele pentru plante – in luna aprilie 2016, in Amsterdam, s-a lansat oficial prima agentie de modele pentru plante din lume, numita sugestiv The Plant Agency (Agentia de Plante) – pagina de facebook the plant agency. Aceasta agentie tip pop-up a facut exact ceea ce a promis, si anume inchirierea / imprumutul de exemplare splendide de plante pentru fotografiere, video, scopuri inspirationale si educative. Agentia nu percepe comisioane sau tarife pentru serviciile oferite.

In decurs de numai o luna de la lansare, zeci de stilisti, bloggeri, producatori de evenimente, editori de reviste si alte parti interesate au apelat la serviciile primei agentii de modele pentru plante. Toate plantele din gama Planta lunii au fost inchiriate in luna mai pentru sedinte foto si alte productii. De asemenea, prima agentie de modele pentru plante a fost folosita in diverse ocazii si pentru spatiu de inregistrari video sau precum studio pentru sedinte foto pentru bloggeri si intagrameri. Un alt efect extrem de interesant al agentiei pop-up este si faptul ca au foarte multi vizitatori care doar vin sa vada exemplarele perfecte de plante si sa invete mai multe despre acestea.

prima agentie de modele pentru plante

Prima agentie de modele pentru plante

In fiecare zi de la deschiderea agentiei in aprilie 2016, proprietarii acestui pop-up store au primit oferte de business spontane sau programate pentru a imprumuta plantele pentru productii si sedinte foto. Agentia de plante a vrut sa creeze un mediu extrem de simplu, facil pentru cei care erau interesati sa foloseasca aceste exemplare si au si reusit! De asemenea, sustinerea mass media pentru acest concept nou a fost extraordinara, din zone de lifestyle, design interior si industria modei: aparitii notabile in Volkskrant Magazine, Linda, ELLE, ELLE Deco, Parool si Libelle.

Review aplicatia Pl@ntNet – aplicatie pentru recunoasterea plantelor si florilor pentru IOS si Android

Ceea ce este extrem de interesant este faptul ca stilistii si organizatorii de evenimente au facut efectiv coada la noua agentie de plante pentru lansarea primei editii Voogue Living in Amsterdam, pentru stilizarea unei sedinte foto pentru Laura Mercier sau pentru lansarea unei carti de retete culinare, scrisa de Laurianne Ruhé. Interesul extrem de mare poate avea 2 motive: 1. faptul ca trendul „green living” este foarte HOT in acest moment; 2. faptul ca plantele sunt oferite gratuit :D.

Adresa The Plant Agency:

  • Gerard Doustraat 76, Amsterdam, Olanda
  • website: http://www.mooiwatplantendoen.nl/

agentia de plante

Initiativa este una admirabila prin originalitate si buna intentie de educare a publicului ca si plantele pot fi decoruri foarte „fashion”, decoruri care sa completeze si sa atraga privirile admirative la evenimente, decoruri interesante si imbricate, complexe prin structuri si texturi. Cu aceste plante posibilitatile de aranjare, decor si styling sunt nemarginite. Trebuie doar ca bloggerii, intagramerii, producatorii, videografii si fotografii sa isi deschida un pic mintea si catre astfel de oportunitati, nu doar catre decoruri minimaliste sau vintage, fara pic de verdeata sau natura.

Plantele si florile ar trebui sa faca parte din viata noastra si din decorurile zilnice in mod natural, nu fortat. Plantele si florile trebuie sa fie privite drept oaze de frumusete si prospetime de care avem nevoie pentru a ne reincarca bateriile, pozitivismul, doza de frumusete zilnica si plamanii cu aer, si nu precum corvoade ce necesita ingrijiri si atentie. De asemenea, florile nu mai trebuie privite drept produse scumpe si care se ofilesc – cadouri nepractice si destul de fade, ci drept cadouri speciale, menite sa atinga sufletul, pana in cele mai fine detalii… 😉 Think about it!

Plante online cu livrare gratuita oriunde in Romania:

1 comentariu

  1. Pingback: Top 5 plante pentru lenesi – Ioana Dosinescu - Blog personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *