Poze cu flori – cum faci poze reusite la flori?

Poze cu flori – cum faci poze reusite la flori? Descopera in noul meu articole 5 trucuri fantastice pentru a-ti crea un portofoliu de design floral de invidiat. 

In ziua de astazi pozele si video-urile fac conexiunea intre noi si clientii nostri. Mai ales prin prisma faptului ca activam intr-un domeniu creativ, unde exprimarea noastra artistica are loc prin senzorii vizuali ai clientului. Social media ne ajuta sa etalam galerii foto extraordinare cu lucrari artistice de design floral si sa atragem un fan base important. Unul dintre lucrurile esentiale in construirea unui renume online este portofoliul pe care il construiesti pentru clientii tai.

poze cu flori, cum faci fotografii cu flori

Tocmai din acest motiv m-am gandit astazi sa va spun cateva idei esentiale pentru a realiza poze cu flori reusite. Asa cum bine stii, echipa de floristi FlorideLux tine si cursuri florari decoratori, iar in cadrul unuia dintre module avem si un optional extrem de interesante care pune accent pe realizarea corecta si profesionala a fotografiilor pentru website si social media. In cadrul respectivului curs, tinut chiar de mine, vei invata cum sa iti faci un kit semi profesional portabil pentru fotografierea produselor florale, cum sa iti setezi luminile, cum pozitionezi camera, cum iti faci editari si cum te diferentiezi de competitori. Activez precum fotograf in industira floristica de peste 10 ani de zile si am avut sansa sa invat meserie de la cel mai bun fotograf din Romania, Marius Baragan, ale carui trucuri profesionale le-am perfectat apoi punctual pentru industria de flori si cadouri.

Vezi aici optionalul specializat pe fotografie floristica – curs florar decorator

Poze cu flori – cum faci poze reusite la flori?

Top 5 lucruri esentiale de care ai nevoir pentru un portofoliu online exceptional de fotografii cu lucrarile florale de tip buchete de flori, aranjamente florale, cutii cu flori, cosuri cu flori.

  1. Fundal
  2. Lumina
  3. Unghi
  4. Echipament
  5. Personaje, culori, poveste

Invata despre aceste 5 elemente si alte cateva absolut indinspensabile de la cursurile specializate pentru fotografii cu flori! Nu uita sa te inscrii la cursurile FlorideLux, organizate in exclusivitate cu Creative Business Management. Este momentul perfect sa investesti in viitorul tau precum florist, florar decorator, antreprenor in florarie sau organizator de evenimente. Florile sunt frumoase, insa nu se vand singure, trebuie sa stii sa ceri pretul corect, sa minimizezi pierderile, sa cunosti florile, sa stii cum se numesc, sa le cunosti felul, de unde le cumperi, sezonalitatea, sa stii sa creezi lucrari exceptionale, sa iti faci un renume si un brand si sa te impui pe piata. Toate aceste lucruri si multe altele le vei invata alaturi de trainerii specializati de la FlorideLux!

Citeste si: Interviu cu cel mai bun trainer de floristica, descopera secretele unui adevarat profesionist!

Curs floral decorator

Semnificatia buchetului de trandafiri: de la 1 la 101 fire

50+ urari si mesaje de La multi ani!

Mesaje nou nascuti

One thought on “Poze cu flori – cum faci poze reusite la flori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *