Plante suculente

Plante suculente – noul trend decorativ la nivel international! Pe mese, la fereastra, in magazine, la birou sau chiar pe mesele invitatilor la nunta ori in buchetele de mireasa, plantele suculente parca sunt pretutindeni! Aceste plante lucioase, fine la atingere si extrem de interesante nu sunt neaparat o noutate, insa noile tendinte dictate de catre designeri la nivel international le surprind in ipostaze decorative care pur si simplu ne cuceresc!

Oricine poate avea in grija plante suculente si chiar sa aiba succes cu ele si sa nu le omoare! Cineva spunea despre plantele suculente ca dureaza pentru totdeauna si poate este si adevarat partial, daca le oferi un minim de ingrijire, macar o data pe luna. Ce va recomand pentru urmatoarea perioada este sa indrazniti sa va decorati birourile / casele cu aceste plante speciale si chiar sa incepeti sa le expuneti in magazine spre vanzare (ma refer aici la floristi).

Oferte speciale si livrare gratuita pentru plante decorative suculente online!

Plantele suculente sunt de fapt plante extrem de adaptative mediului inconjurator, care au in interiorul frunzelor camere de stocare si dozare a apei, in functie de nevoile punctuale. Se recomanda ca udarea pentru plantele suculente sa se faca o data la 1-2 saptamani, cand pamantul / pietrisul / muschiul care le inconjoara este in totalitate uscat. La nivel de lumina, o planta suculenta poate supravietui si intr-o camera scaldata de lumina, dar si intr-una cu lumina partiala. Dintre suculentele foarte interesante, care confera un decor minimalist, texturat si foarte modern pot mentiona: cactusii, sedum, echeveria, euphorbia milii, sempervivum, crassula, aloe vera, sansevieria.

Plante suculente – idei de decor

gradina verticala plante suculente plante suculente idee
plante suculente in perna

cactus plante suculente plante suculente in scoica

Aceste mici plante sunt disponibile in variatii interesante de verde, maro sau cu frunze rosiatice. Unele au texturi fine, altele asemenea catifelei, altele tepoase. Plantele suculente sunt usor de transplantat in pamant, dar pot fi si parte a unor terarii realizate cu nisip, pietris si muschi. De asemenea, puteti fi extra creativi si sa realizati gradini verticale, plantele suculente fiind chiar ideale pentru acest tip de decor exterior sau interior. La FlorideLux te bucuri de livrare gratuita la plante suculente in peste 12000 de localitati din Romania si poti beneficia de discount 10% daca vei plasa comanda din cont inregistrat sau un discount de 20% daca esti posesor de card de fidelitate FlorideLux. Comanda online plante suculente doar din florarie online!

bol_3_plante_suculente

Se apropie Sfanta Maria – 8 septembrie!!! – un ansamblu de plante suculente poate fi un cadou incantator pentru mama ta, bunica sau pentru un partener de afaceri (femeie sau barbat, este un cadou versatil si pe placul oricui!). Doar FlorideLux iti ofera livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania de 8 septembrie si in oricare alta zi, de luni pana duminica!

2 replies on “Plante suculente”

Leave a Reply