Plante apartament pentru barbati

plante apartament

Plante apartament pentru barbatii moderni – o campanie interesanta si inovativa de la Flower Council UK. Dupa mult mediatizata campanie #FavouriteFlower boys, cei de la Flower Council au decis sa scoata in aceasta iarna o campanie targetata catre barbatii moderni si activi, interesati de plante de apartament.

Campania se adreseaza barbatilor care nu cumpara destul plante apartament, desi isi doresc acest lucru in secret: “We bring you… Vitamin Plant for Men – the best care product for your home!” (Va aducem…. Planta vitamina pentru barbati – cel mai bun produs de ingrijire personala pentru casa ta!), spune sloganul campaniei.

Thejoyofplants.co.uk – este website-ul de campanie pentru plante de apartament pentru barbati. Flower Council UK si-au ales acest target mai special in urma unui studiu efectuat de catre compania OnePoll in Marea Britanie, in urma caruia s-a descoperit cu stupoare, as zice, ca 88.2% dintre respondentii barbati sunt de parere ce reclamele la flori si plante nu sunt targetate doar catre femei. 84% dintre barbatii participanti la studiu au afirmat faptul ca a avea flori si plante in casa spune despre barbatul respectiv ca este grijuliu, ca are gusturi bune in design si ca duce un stil de viata sanatos.

Cei de la Flower Council doresc sa ajunga aceste informatii la barbatii de pretutindeni si au scos o linie de 5 plante apartament si plante de birou cu un design unicat, alaturi de revista pentru barbati GQ.

Modele plante apartament pentru barbati

plante apartament

Video interviu despre plante apartament pentru barbati


In cadrul florariilor FlorideLux, atat online, cat si offline, avem foarte multi clienti barbati. Acestia comanda plante de apartament pentru propria casa sau pentru birou. Sunt persoane pasionate de gradinarit, de peisagistica si de ingrijirea plantelor, in general. Barbatii ne povestesc ca au aceasta pasiune de la mamele lor sau ca aceasta activitate ii relaxeaza foarte mult. Eu personal sunt foarte pasionat de arta de gradinarit bonsai si de ingrijirea bonsailor, asadar consider ca aceasta campanie este binevenita si cu siguranta va fi un succes.

plante apartament - bonsai

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *