Parade florale 2017

Parade florale 2017 – vara este momentul perfect pentru producatori, importatori, bursa florala , distribuitori, designeri, voluntari si pasionati sa isi arate sortimentele noi si sa faca un pic de valva / marketing in jurul industriei cu florile splendide oferite de noul sezon. Pregatirile pentru paradele florale ale anului 2017 sunt in toi. Florarie Baneasa Mall

Parade florale 2017 – lista completa:

  • Varend Corso Westland (4, 5, 6 August 2017)
  • Flower Parade Rijnsburg (11, 12, 13 August)
  • Bloemencorso Eelde (2, 3 Septembrie)
  • National Summer Flowers Exhibition Naaldwijk (7, 8, 9, 10 Septembrie)

parade florale 2017

Mii de vizitatori sunt asteptati si in 2017 sa admire florile extrem de proaspete si colorate, asezate in sculpturi florale si aranjamente florale cu adevarat senzationale.

Varend Corso Westland

Tema paradei florale Verand Corso este „Be Happy” – „Fii fericit”. Sunt asteptate 50 de barci decorate cu flori splendide si plante speciale, ce vor pluti pe raul ce strabate orasul, colorate si pline de prospetime.

Pagina web a evenimentului 

Vezi aici ce minunatii au avut la aceasta parada in anul 2015, cand au avut tema Van Gogh:

Flower Parade Rijnsburg

Tema paradei florale din Rijnsburg in 2017 este: proverbe, parabole si zicatori. Parade florale 2017 – parada este programata sa porneasca Sambata, 12 August la ora 13:00 de la bursa de flori si sa treaca prin orasele Rijnsburg, Katwijk si Noordwijk.

Pagina web a evenimentului

Florarie online Bucuresti

Bloemencorso Eelde

Bloemencorso in Eelde inchide sezonul paradelor florale 2017 pe Septembrie 2 si 3. Evenimentul are precum tema „saizeci de ani de parade florale”, organizatorii fiind hotarati sa afiseze idei din istoria paradelor florale din ultimii 60 de ani.

Pagina web a evenimentului

National Summer Flowers Exhibition Naaldwijk

Gladiolele vor fi vedetele acestei expozitii nationale de floristica si design floral, aflata deja a a 32-a editie. Anul acesta expozitia este celebrata cu tema „Heritage” – „Mostenire”. Dupa expozitie, expertii vor evalua noile soiuri de flori, dar si productia anului 2017, incurajand competitia si buna colaborare in industrie.

Pagina web a evenimentului

Inspira-te si comanda din timp flori Sfanta Maria, 15 august si 8 septembrie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *