Oferte speciale de Sfantul Valentin

Oferte speciale de Sfantul Valentin, da, este acel moment din an cand noi, barbatii, trebuie sa facem un efort pentru iubitele si/sau sotiile noastre. Efortul nu este unul considerabil, ele trebuie doar sa simta, macar din cand in cand, ca sunt apreciate si iubite. Desi anul acesta ziua de Sfantul Valentin pica duminica, clar nu vom scapa doar cu o iesire in parc si un somn de dupa amiaza inchisi in casa (foarte romantic, desigur!). Ar fi frumos sa stam un pic pe ganduri si sa gasim cateva idei de cadouri mai speciale pentru sufletul delicat care ne este alaturi indiferent de probleme, de suisurile si coborasurile vietii.

Recomandarea mea sunt florile, dar poate este si o alegere subiectiva. Insa zilnic observ reactiile femeilor atunci cand primesc buchete imense de trandafiri pe neasteptate, la birou sau acasa. Pur si simplu li se umple inima de bucurie, vizibil! Li se imbujoreaza obrajii si imediat se instaureaza un zambet IMENS pe chipul lor. Chiar zilele trecute un client a cumparat un buchet de 101 trandafiri rosii si ne-a rugat sa il livram la biroul iubitei lui, impreuna cu un inel si un biletel pe care era scris chiar de el: Vrei sa fii sotia mea? Pe bune, ce poate fi mai frumos si romantic decat atat in inima unei femei?

Asadar, chiar daca este duminica, chiar daca ploua, chiar daca e o zi cu sot sau daca e un weekend in care nu ai chef de nimic decat sa stai in fata televizorului alaturi de ea, fa-i o surpriza cu un buchet de flori, chiar merita! Mai ales ca nu se va astepta nici macar o secunda… Noi am pregatit oferte speciale de Sfantul Valentin la trandafiri rosii. Avem niste preturi soc! pentru toti clientii nostri. Iti voi arata mai jos despre ce oferte vorbesc, dar pana atunci, sa iti povestesc un pic de ce trebuie sa comanzi online flori de Sfantul Valentin de la Flori de Lux:

  1. Comanda minima este de doar 60 RON
  2. Pentru cei 60 RON ai livrare gratuita oriunde in Romania (in peste 12.000 de localitati – azi, maine, duminica sau oricand ai nevoie de flori proaspete)
  3. Primesti felicitare cadou si plic cu hrana florala pentru intretinerea florilor
  4. Primesti poza martor pe email inainte de livrare
  5. Primesti SMS de confirmare a livrarii
  6. Primesti o cutie cu praline de ciocolata cadou daca comanzi de peste 200 RON.
  7. Avem cele mai bune servicii, cele mai elegante buchete de flori si ai siguranta unei livrari la timp, conform cu cerintele tale (FlorideLux are o vechime de 14 ani de florarit si livrat flori in Romania)

Oferte speciale de Sfantul Valentin

Oferta SOC nr.1 – buchet de 23 trandafiri rosii – amplu, voluminos si romantic – doar 189 RON

Oferte speciale de Sfantul Valentin

Oferta SOC nr.2 – cos cu 59 trandafiri incantatori, proaspeti si remarcabili, doar 499 RON

Oferte speciale de Sfantul Valentin

Oferta SOC nr.3 – cutie cu 21 trandafiri rosii, se livreaza inchisa, cu decor funda satin rosu luxuriant

Oferte speciale de Sfantul Valentin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *