Oferte florarie online Paste 2017

Oferte florarie online Paste 2017, oferte speciale flori si aranjamente florale, plante in ghiveci si cosuri cadou pentru Paste 2017. Anul acesta sarbatorim Pastele pe 16 Aprilie, inceputul primaverii, un sezon plin de viata, delicat si care transmite cele mai calde sentimente catre cei dragi noua!

Printre ofertele de pe site, oferte florarie online Paste 2017 veti regasi o multitudine de produse special create pentru aceasta perioada, cu decoratiuni de sezon incluse (oua colorate, puisori, fluturi). De asemenea, nuantele recomandate de specialistii FlorideLux.ro sunt: culori pastelate (roz, galben, lila, verde pastel), verde crud si nuante intense de mov, portocaliu, rosu. Produsele disponibile sunt foarte variate: buchete de flori, aranjamente florale, cosuri cu flori, aranjamente pentru masa, plante la ghiveci, cosuri cu produse pentru companii, cosuri cadou pentru cei dragi, cadouri diverse pentru cei dragi.

 

Flori si plante la ghiveci de primavara care aduc noroc in casa! 

 

Oferte florarie online Paste 2017

Oferte florarie online Paste 2017 difera de la an la an, in functie de comportamentul de consum. In fiecare an, romanii, fie din disapora, cat si din tara prefera sa lase pe ultima suta de metrii cumparaturile pentru cadouri si flori pentru Paste. Toate cumparaturile de cadouri si flori sunt realizate cu 2-3 zile inainte de Paste si cu livrare cat mai aproape de sarbatorile Pascale.

Companiile din Romania comanda aranjamente florale pentru colaboratori, in special pentru doamne. Aranjamentele florale sunt alese cu tema de Paste pentru a transmite cele mai calde si sincere urari pentru colaboratoare, mesajele fiind de cele mai multe ori personalizate pentru fiecare destinatara in parte. Pentru domni, acestia prefera sa trimita un cadou format din planta la ghiveci si o sticla de vin, fie un cos cu produse, cos elegant si potrivit pentru persoana careia ii este destinat. Livrarea este solicitata oriunde in Romania, chiar si in localitati mai mici sau sate, cadourile fiind transmise de cele mai multe ori la domiciliu si nu la birou.

Companiile opteaza de asemenea si pentru diferite cadouri pentru angajati. Cadourile sunt formate din cosuri cu produse speciale pentru Paste si sunt alese in functie de buget. Bugetele sunt formate in functie de numarul de angajati. Livrarile se vor efectua in functie de cerintele companiei fie la birou, fie se pot livra individual catre fiecare angajat.

Persoanele fizice opteaza pentru livrare de flori si aranjamente florale pentru masa de Paste la domiciliu. Acestea vor infrumuseta atmosfera in aceasta perioada. Acestia pot comanda mai multe aranjamente sau pot comanda buchete de flori cadou pentru cei dragi, aranjamente florale pentru Paste, cadou pentru prieteni sau pentru parinti, cosuri cadou cu produse destinate pentru Paste pentru parinti sau flori la ghiveci pentru decorul mesei de Paste sau pentru infrumusetarea spatiilor verzi, vor planta flori la ghiveci in curte, odata cu venirea primaverii.

Romanii din diaspora comanda din timp cadouri pentru cei dragi. Acestia opteaza sa trimita flori, buchete sau aranjamente florale  si cosuri cadou cu produse speciale pentru Paste pentru parinti. Cu toate ca sunt departe de cei dragi vor sa le transmita cele mai calde sentimente si urari de bine celor dragi. Impreuna cu aceste produse, ei aleg sa transmita si o felicitare personalizata pentru fiecare produs din comanda, atat pentru mama, cat si pentru tata. Mesajele sunt personalizate si transmit cele mai frumoase urari pentru cei dragi!

 

Top 10 decoratiuni DIY pentru masa de Paste pentru 2017

 

Recomandari produse disponibile in aceasta perioada, oferte florarie online Paste 2017:

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *