Lumanari pentru cununie

Lumanari pentru cununie – modele speciale, traditii si preturi. Nunta este un moment unic din viata oricarui cuplu, este momentul care marcheaza unirea a doua destine. Oricat de moderna ai fi, cu siguranta iti vei dori la nunta ta si anumite traditii. O parte din traditiile acestea sunt si lumanarile de cununie.

Lumanarile pentru cununie reprezinta lumina cu care nasii calauzesc viitorii miri in viata crestineasca, si anume pe calea casatoriei. Lumanarile de nunta sunt traditional decorate cu flori proaspete, florile fiind simbolul prosperitatii, abundentei si bogatiei in noua viata pentru viitorul cuplu de insuratei.

 

Citeste si – Lumanari nunta – avantajele unei comenzi online!

Lumanari pentru cununie – modele speciale, traditii si preturi

Cele mai cunoscute traditii pentru lumanarile pentru cununie sunt:

 • Lumanarile de cununie sunt cumparate de nasii de cununie. In timpul ceremoniei lumanarile sunt purtate de catre o domnisoara de onoare si de catre un cavaler de onoare.
 • Lumanarile de cununie nu se aprind inaintea slujbei, ele trebuie sa fie aprinse doar in timpul cununiei
 • Conform traditiei, lumanarile trebuie duse in masini diferite, nu in aceiasi masina: una in masina cu nasa si una in cea care duce mireasa la altar
 • La iesirea din biserica, lumanarile vor fi purtate de catre miri, ele simbolizeaza dragostea lor puternica si focul iubirii ce i-a unit pentru taina casatoriei;
 • De cele mai multe ori, in momentul in care se aleg florile in realizarea lumanarilor, trebuie sa se tina cont si de rochia si buchetul miresei, pentru a nu se crea o discordanta
 • Forma lumanarilor poate fi diferita, in functie de preferintele nasilor si a mirilor

 

De cele mai multe ori, lumanarile pentru cununie se aleg in functie de florile dorite si de florile dorite de nasa si de mireasa in buchetele de flori. Se pot alege buchetele in functie de rochii, in functie de nuante si de modele si de florile preferate. De asemenea, modelele pot diferii in functie de preferintele nasilor si mirilor.

Aranjamentele pe lumanarile pentru cununie se pot realiza in mai multe moduri:

 • Aranjament floral doar pe o parte, lucrate in oglinda
 • Aranjament floral rotund, pe baza de burete floral rotund, plin de flori
 • Aranjament floral pe lumanare scurta, tip bututc – aranjamentul se va realiza doar pe o parte;
 • Aranjament floral pe lumanari lungi, de 90-120 cm – aranjamentul se va realiza fie de jur imprejur, fie pe o parte, in functie de preferinte.

 

Pentru o pereche de lumanari pentru cununie, preturile pornesc de la 389 lei, TVA si transport inclus. Acestea cresc in functie de florile utilizate in aranjamente si in functie de lumanarea si tipul de aranjament dorit. De asemenea, pentru a obtine un pret mai bun va recomandam ca intreg pachetul sa fie achiztionat de la aceiasi florarie pentru un pret mai bun. Pentru acest pret, practic florarul cumpara pentru eveniment pachete mai multe din aceleasi flori – engross => pret mai mic, dar si pentru ca intregul eveniment va fi decorat uniform, unitar, cu bun gust si eleganta.

 

Citeste si : Lumanari pentru botez – recomandari de la specialistii nostri

Mai jos am pregatit o galerie cu cele mai frumoase lumanari pentru cununie:

Lumanari pentru cununie Lumanari pentru cununie frezii Lumanari pentru cununie nuante mov Lumanari pentru cununie ivoire Lumanari pentru cununie toamna Lumanari pentru cununie orhidee Lumanari pentru cununie si pene paun

Lumanari cununie flori albe

 

 

Te asteptam cu drag cu cele mai frumoase flori si cadouri, brazi online si cosuri cadou in una dintre locatiile noastre:

 • Bucuresti – Atelier de lucru si centru de livrari – Bd. Iuliu Maniu nr 7, corp N, Incinta Apaca
 • Bucuresti – Floraria FlorideLux – Calea Mosilor nr 209
 • Brasov – Floraria FlorideLux Brasov – Str Zizinului nr 3
 • Cluj – Floraria FlorideLux Cluj – Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr 19
 • Numar telefon : +40372.740.106
 • E-mail : contact@floridelux.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *