Louis Purple si FlorideLux

Louis Purple si FlorideLux marcheaza inceputul sezonului de primavara-vara cu o colaborare extrem de frumoasa.

M-am intalnit cu cei de la Louis Purple acum cateva saptamani, chiar inainte de lansarea colectiei Exclusive Gifts by FlorideLux, o colectie care are in prim plan peste 300 de produse unicat, cutii cu flori elegante, rafinate, sofisticate si de o calitate impresionanta. Atribute comune cu produsele si viziunea Louis Purple pana in cele mai mici detalii.

1024x400 - homepage

Brand romanesc, Louis Purple creeaza de peste 20 de ani articole vestimentare pentru barbati pret-a-porter sau made-to-measure (la comanda). Cu 3 fabrici in Europa si peste 2000 de angajati, acest brand m-a impresionat prin perseverenta, atentia la detalii, produsele deosebite si deschiderea senzationala pe care am regasit-o in comunicare, in abordare, in viziune. Cei de la Louis Purple creeaza anual peste 1.000.000 (1 milion) de costume.

Louis Purple si FlorideLux

Revenind la colaborarea dintre FlorideLux si Louis Purple, aceasta va fi pe mai multe directii:

  • la comanda costumului de mire marca Louis Purple in AFI Cotroceni din București, floriștii Flori de Lux îți oferă un card cu discount de 20 la sută reducere pentru aranjamentele florale de nuntă și nu numai. Nu ești mire? Ești naș sau cauți un costum de ceremonie ca invitat? Beneficiezi de același card 🙂
  • curierii FlorideLux din Bucuresti vor efectua livrarile imbracati in costume Louis Purple, de o eleganta absolut surprinzatoare; asadar reusesti, cu Louis Purple si FlorideLux, sa oferi buchete de flori splendide, la pachet cu o experienta unica pentru destinatara (livrarea florilor se face la costum, de catre un gentleman elegant si galant)
  • in magazinul Louis Purple din Afi Palace Cotroceni te va intampina in fiecare saptamana, pe receptie, un aranjament business elegant, parfumat si proaspat, marca FlorideLux. Louis Purple devine astfel unul dintre multele magazine si birouri in care veti regasi aranjamentele florale FlorideLux, create saptamanal cu dragoste si pasiune in atelierul nostru, special pentru un mediu mai primitor, mai colorat si mai plin de viata.

louis purple si floridelux

Descoperiti mai multe despre brandul Louis Purple pe website-ul lor: http://www.louispurple.com/ro/

One thought on “Louis Purple si FlorideLux

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *