Livrare flori oriunde in Romania si in lume

Livrare flori oriunde in Romania doar prin FlorideLux.ro, florarie online. Inca din anul 2003 am lansat pe piata serviciul de livrare flori oriunde in Romania. La inceput am lucrat cu florarii locale, apoi, pe masura ce buchetele si aranjamentele noastre florale au devenit din ce in ce mai complexe am fost nevoiti sa livram din Bucuresti. Acum, FlorideLux.ro este prezent in Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca cu livrare in aceeasi zi din florarii proprii sau francizele Floridelux. Livram zilnic cele mai frumoase buchete de flori, cele mai frumoase aranjamente, buchete imense de flori sau doar 1 fir de trandafir, livram din adancul inimii, pentru ca tu, clientul nostru sa oferi flori din adancul inimii. Livram flori si cadouri pentru orica ocazie.

Livrare flori
Livrare flori Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca in 4 ore si oriunde in tara in 24 de ore. FlorideLux.ro iti ofera livrarea de flori GRATUITA.

Livrare flori oriunde in Romania

Livrare flori Bucuresti

Livrarile de flori din Bucuresti se fac din atelierul FlorideLux.ro situat in incinta Apaca, sectorul 6, Corpul N si din florarille FlorideLux, momentan aflate in relocare. Aveti livrare gratuit atat pentru buchete de flori de oferit, aranjamente florale dar si pentru aranjamente florale botez (ornamente botez, lumanari botez, decor cristelnita botez), aranjamente florale nunta (buchete de mireasa, buchete de nasa, lumanari nunta, cocarde nunta, flori pentru prezidiu si sala de evenimente). Chiar daca am pornit ca o florarie online in Bucuresti, acum, FlorideLux.ro este o florarie online si offline, cu peste 20 de angajati in Bucuresti care ofera cele mai frumoase flori, buchete si aranjamente florale indiferent de motivul pentru care le cumperi. Pentru ca, noi, FlorideLux.ro, suntem alaturi de tine in orice moment. FlorideLux.ro, Petale de viata!

Livrari flori la domiciliu

Livrarea de flori la domiciliu se face prin curieri proprii in Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca si prin intermediul firmei de curierat FanCurier in restul judetelor din tara. Florile si cadourile se livreaza in conditii de maxima siguranta si sunt pregatite pentru livrarea la distanta.

Livrare flori Brasov

FlorideLux Brasov este situata pe str. Zizinului la numarul 3 si va asteapta intr-un mediu prietenos, plin de culoare si caldura. Livrarea de flori si cadouri se face 7 zile din 7 si acopera intreg judetul Brasov. Livrarea de flori si cadouri in Poiana Brasov pentru cei aflati in vacanta este mai accesibila prin FlorideLux Brasov.

Livrare flori Cluj

Floraria FlorideLux, Cluj-Napoca livreaza flori, buchete, aranjamente florale si cadouri oriunde in judetul Cluj, in maxim 4 ore de la achitarea comenzii de flori. Situata pe Str. 21 Decembrie 1989, florarie noastra din Cluj va ofera acest serviciu 7 zile din 7. Comanda flori cu incredere, de la cea mai frumaosa florarie din Cluj.

Cum ambalam florile pentru livrare oriunde in Romania

4 thoughts on “Livrare flori oriunde in Romania si in lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *