Livrare flori pe perioada starii de urgenta

Un update important Coronavirus de la directorul FlorideLux, Marius Dosinescu . Echipa noastra este alaturi de tine in orice moment, suntem hotarati sa va oferim in continuare cele mai bune produse, cea mai rapida livrare si sa nu renuntam! Inca de la 26 februarie 2020 am luat foarte multe masuri de preventie si protectie a echipei noastre si a clientilor nostri. #responsabilitate #incredere #siguranta #floridelux

FlorideLux ramane deschis pentru livrari flori la domiciliu, in conditii maxime de siguranta. Suntem aici, alaturi de tine in orice moment, gata pentru a aduce mai aproape prin gesturi frumoase parinti, copii, suflete pereche, prieteni, parteneri de afaceri, colegi, rude. Este un moment mai mult decat potrivit sa fii aproape de cei dragi, sufleteste, cu un gand bun, o vorba calda si un gest din inima.

Sanatatea echipei noastre si a clientilor nostri, alaturi de destinatari, este de o importanta cruciala. Am luat masuri ample de siguranta si preventie inca de la 26 februarie 2020 si continuam sa monitorizam indeaproape situatia, sa ne adaptam tuturor recomandarilor oficiale primite. Tratam cu responsabilitate si seriozitate noua situatie si va asiguram de intreaga noastra implicare.

Comanda online flori pentru acasa cu livrare gratuita oriunde in Romania!

Florile noastre

Legat de stocurile disponibile in aceasta perioada, va asiguram ca in continuare suntem corect aprovizionati, florile noastre sunt atent ingrijite in fiecare zi si pastrate in conditii excelente de umiditate si temperatura. Pot exista anumite limitari in cazul florilor mai deosebite, insa tinem permanent legatura cu voi, clientii nostri si va anuntam din timp.

In acest moment, nu exista NICI un fel de suspiciune, studiu sau dovada care sa sugereze ca florile sunt purtatoare de noul tip de coronavirus. Personalul nostru de productie – floristii – poarta permanent pe timpul programului de lucru manusi de protectie, dezinfecteaza de mai multe ori pe zi bancul de lucru, uneltele folosite, vasele, vazele, cosurile si cutiile folosite.

Livrarea de flori

Momentan nu exista limitari pentru curierat din partea autoritatilor si nici nu exista nici o indicatie ca s-ar lua astfel de masuri. Pot exista anumite intarzieri in livrare date de timpul mai lung de asteptare la adresele destinatarilor sau modificari de traseu, insa facem tot posibilul sa livram florile la timp, in cele mai bune conditii.

Comanda online flori cu 30% discount

Daca nu vrei sa iei contact cu livratorul sau vrei ca destinatarul sa nu ia contact cu livratorul, ne poti lasa o nota in acest sens in campul numit „Observatii legate de comanda”, notand simplu: „lasati la usa” , „lasati la poarta”, „lasati la receptie”. Insa va asiguram ca am luat toate masurile necesare pentru a ne proteja si a va proteja, inca de la 26 februarie 2020:

  • curierii poarta masca si manusi
  • curierii dezinfecteaza zilnic masinile si le ventileaza
  • curierii nu solicita semnatura de primire, tocmai pentru a evita contactul prelungit
  • la intrarea in floraria noastra exista presuri imbibate cu clor pentru dezinfectarea incaltamintei
  • intrarea in florarie este zilnic curatata cu apa si sapun
  • clantele usilor sunt zilnic dezinfectate
  • sustinem si incurajam plata online cu cardul

Suport clienti

Avem in continuare o echipa de operatori relatii clienti activa. Va oferim suportul nostru zilnic pe email contact@floridelux.ro ; telefon 0372740106 ; livechat pe www.floridelux.ro sau pe whatsapp 0722560914 .

Citeste si alte articole pe acest subiect:

Industria de flori si coronavirus

Nuntile si coronavirus

Cum sa ai grija de sanatatea ta emotionala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *