La multi ani tuturor romanilor!

La multi ani tuturor romanilor!

La multi ani tuturor romanilor! Pe 1 Decembrie aniversam Ziua Nationala a Romaniei, romani! Pe aceasta data s-a realizat Marea Unire, unirea provinciilor Transilvania, Banat, Crisana, Maramures si Satmar cu Regatul Romaniei!

Ca in fiecare an, noi sustinem aceasta mare sarbatore, suntem alaturi de toti romanii nostri si ne mandrim cu asta! Pentru aceasta deosebita ocazie, am realizat buchete de flori, aranjamente florale si coroane speciale pentru eroii cazuti, realizate in 3 culori, asemenea tricolorului nostru.

Dragi romani, voi care sunteti plecati in strainatate, care sunteti departe de casa si de familie, venirea acestei zile importante de 1 Decembrie vesteste si apropierea sarbatorilor de iarna!

Stim cu totii ca, cele mai frumoase momente sunt cele in familie, mai ales cele de Craciun. Noi, FlorideLux, am incercat mereu sa fim alaturi de voi, sa reusiti sa transmiteti familiei gandurile voastre bune alaturi de mici atentii, aranjamente florale, cosuri cu flori sau simple buchete de flori!

Chiar daca sunt doar simple flori, acestea le vor transmite gandurile si sentimentele voastre sincere!

Indiferent unde va aflati acum, Spania, Italia, Germania – toti cei din diaspora, noi suntem alaturi de voi! Flori de Lux livreaza flori celor de acasa pentru voi!

Cauti aranjamente de Craciun? Descopera modele aranjamente Craciun de la FlorideLux, cu livrare oriunde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *