La multi ani de Sfantul Andrei

La multi ani de Sfantul Andrei

La multi ani de Sfantul Andrei, Ziua de 30 Noiembrie in care avem ocazia sa ii facem pe sarbatoritii din viata noastra sa se simta recunoscuti si apreciati.

Intrucat in Romania sunt peste 800.000 de romani care isi sarbatoresc ziua de nume Sf. Andrei pe 30 Noiembrie. Ce-ati spune de citate amuzante sau fraze fericite pentru sarbatoriti?

Onomasticile sunt menite sa fie pline de ras si veselie, nu? Cand sarbatorita/ul isi deschide felicitarea, iti vei da seama de ce nu se pot opri din ras. Alegeti una din aceste citate amuzante sau combinati-le cu propiile cuvinte, pentru mai multa voie buna! 🙂

La multi ani de Sfantul Andrei

  • Astazi rasuna in aer un nume precum sistemul stereo al vecinului meu, dragostea mea Andreea!
  • Pentru cel mai bun prieten al meu, Andrei: numele tau este atat de popular, dar ca tine putini exista!
  • Andreea, numele tau este la fel de frumos ca aceste flori. Cele mai bune ganduri din partea mea!
  • Cu ocazia zilei de nume, Sf. Andrei, vreau sa iti transmit cele mai bune urari si sa iti reamintesc ca poti conta intotdeauna pe prietenia mea!
  • Astazi este Sf. Andrei! Multi oameni au acest nume, dar pentru mine niciunul nu este la fel de special ca tine! La multi ani de ziua numelui!
  • Astazi, cand ti-a mentionat cineva numele, mi s-a parut ca pe trotuar a inflorit un trandafir!
  • Nu mi-as putea imagina un prieten mai bun decat tine! Multumesc pentru toate amintirile impreuna, La multi ani de ziua numelui!
Cauti aranjamente de Craciun? Descopera modele aranjamente Craciun de la FlorideLux, cu livrare oriunde!

Flori care transmit cele mai bune urari pentru ziua de nume, Sf. Andrei

Onomastica de Sf. Andrei este un prilej foarte bun pentru a-i sarbatori pe cei dragi noua. Fiecare se bucura de aceasta ocazie speciala in diferite moduri. Unora le place sa organizeze o petrecere, in timp ce altii prefera o intalnire simpla cu prietenii.

Important este sa va bucurati de familie, de prieteni si de intrarea in luna Decembrie, a sarbatorilor de iarna! Sa faceti momentele de Craciun in familie cat mai frumoase si de neuitat!

Flori mimunate pentru sarbatoritii Sf. Andrei, 30 Noiembrie

Leave a Reply