Kylie Minogue a impartit la un concert 1500 trandafiri

Pentru cantecul sau deosebit “  Where The Wild Roses Grow  ” artista de talie internationala Kylie Minogue si-a dorit sa creeze un moment romantic, impartind peste 1500 de trandafiri rosii in public. Momentul a avut loc in timpul reprezentatiei sale din cadrul festivalului Glastonbury, din Anglia.

Cei mai frumosi trandafiri

Inainte de a canta duetul cu Nick Cave, solista a cerut publicului sa ofere un trandafir rosu persoanei preferate din audienta. Kylie a oferit primul trandafir si astfel a creat un val de trandafiri minunati ce au fost oferiti din mana in mana.

Acest moment special ne arata inca o data cat de minunate sunt florile si cum ne pot arata drumul catre inima cuiva. Trandafirii si florile, in general, raman expresia perfecta a iubirii, a emotiilor, a sentimentelor. Este modalitatea perfecta prin care te poti exprima si prin care poti atinge cele mai sensibile coarde.

Daca esti in cautare de buchete trandafiri rosii, buchet trandafiri rosii, livrare buchete trandafiri, cea mai buna florarie online din Romania iti sta la dispozitie. FlorideLux.ro livreaza gratuit flori la domiciliu, in doar 2-4 ore de la comanda si plata.

Incearca si: Trandafiri criogenati SAU Cutii cu trandafiri

Florile sunt un cadou deosebit

Livrare flori pentru indragostiti

Cum platesti la florarie online?

Leave a Reply