FlorideLux sustine: Fundația Sensiblu și Asociația „Există viață după doliu”

Pe data de 23 iunie am participat la un eveniment foarte emotionant. Alaturi de Fundatia Sensiblu si Asociatia „Exista viata dupa doliu”, le-am oferit cate un buchet splendid de flori si intreaga noastra apreciere doamnelor speaker la acest eveniment special.

Evenimentul a avut loc la hotelul Pullman. Conferința „Planuri de viitor – inspirate de un dor” a fost un eveniment de sprijin pentru mame singure și pentru copiii lor. 

În cadrul evenimentului, au fost invitate 6 doamne care si-au spus emotionanta poveste de viață pentru a oferi celor 45 de femei participante inspirație, curaj și informații folositoare în călătoria de adaptare la viața fără partenerul de viață. 

Marius Dosinescu, CEO FlorideLux a oferit buchete magnifice speakerilor
Doamnele au fost extrem de incantate de gest si au apreciat in mod deosebit buchetele FlorideLux.

Speakeri invitați

Magda Băcescu – poet, actor și profesor metodist de arta actorului. A rămas mamă singură la 26 de ani și a luptat să își facă viața frumoasă pentru ea și copilul ei. Încurajează femeile să nu renunțe la visurile lor și la fericire!

Claudia Pușcaru – a făcut Psihologia pentru a se ajuta pe sine și acum îi ajută pe ceilalți ca psihoterapeut

Lavinia Dinu – stomatolog, a reușit în 2018 să schimbe legea cumulării burselor pentru toți copiii orfani de un părinte

Raluca Barbu Grigorescu – cum să rămâi optimist(ă) când totul pare că este împotriva ta

Priscila Lipciuc (moderator) – mamă singură, voluntar, cu 4 copii minunați

Any Chira – master florist in cadrul FlorideLux are un suflet de artist si este foarte sensibila si empatica. A fost foarte afectata de povestile celor prezenti si in pauza a facut o demonstratie floristica speciala, care a adus zambete, alinare, culoare, speranta!

Florile au adus culoare, alinare si un moment special

Am povestit cu mare drag, in cadrul evenimentului, despre cursuri design floral, pe care noi le sustinem in weekend, ca pe o alternativa de deconectare, relaxare, exprimare artistica, eliberare a emotiilor. Cursurile noastre sunt un moment unic, ce te atrage in lumea speciala a florilor. Ai sansa sa inveti foarte multe lucruri pozitive, sa te reconectezi la natura, sa te exprimi artistic si sa socializezi cu oameni ce iti impartasesc pasiunea.

Marius Dosinescu a povestit audientei despre cursurile de design floral sustinute de #FlorideLux

Apoi, in pauza, colega noastra Any Chira – trainer si master florist FlorideLux, a facut o demonstratie de design floral, in fata copiilor extrem de incantati si a mamicilor ce erau deja cu zambetul pe buze, vazand bujorii parfumati.

Demonstratie design floral la eveniment
Demonstratie arta florala la eveniment
FlorideLux, relaxare prin arta florala, in pauza eveniment
Demonstratie florala Any Chira, demonstratie arta florala, design floral

Un alt moment emotionant a fost la final, cand unul dintre copii ne-a rugat foarte mult sa ii oferim o floare pentru mama lui… Any a decis insa sa ii ofere TOT aranjamentul, spre incantarea micutului Stefan! Aranjamentul a fost oferit de catre Stefan pe scena, mamei lui, cu mari emotii! Iata poza momentului:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.