FlorideLux Ploiesti

FlorideLux.ro, este de la 1 August in Ploiesti

Floraria FlorideLux.ro Ploiesti – increderea mea in online ramane la fel de ridicata!

FlorideLux Ploiesti

Am pornit FlorideLux.ro in 2003, am lansat in 2004, si la vremea respectiva toti imi spuneau ca sunt nebun, ca nu se vor vinde niciodata flori online! 15 ani mai tarziu, toata lumea isi face florarii online si vinde flori online :)). Partea amuzanta este ca au inceput chiar sa atraga investitorii in florarii, lucru nevazut pana acum.

Este frumos ce se intampla, FlorideLux.ro creste organic si ne dezvoltam acolo unde ne cer clientii nostri. In acest moment FlorideLux.ro este prezent in Bucuresti in Str. Iuliu Maniu 7, Corp N, Incinta Apaca, Sector 6, in Brasov, pe Zizinului3, si de maine, 1 August 2018 in Ploiesti pe Str. Libertatii nr 7 cu atelier si showroom tip florarie.

Ce inseamna asta? ca vei gasi produsele noastre, FlorideLux.ro in Ploiesti iar livrarea se va face imediat oriunde in Judetul Prahova, exact in acelasi conditii ca in Bucuresti si Brasov. De asemenea vei putea plasa comenzi, ridica sau chiar alege un pachet de nunta direct in floraria FlorideLux.ro din Ploiesti.

Angajamentele florariei FlorideLux.ro Ploiesti:

  1. Cele mai proaspete flori – camera frig profesionala
  2. Cei mai buni floristi care au trecut prin toate etapele de pregatire la FlorideLux.ro Bucuresti
  3. Livrare in 2- 4 ore ca si in Bucuresti
  4. Livrare flori, buchete si aranjamente florale in aceeasi zi sau la orice data dorita de dvs
  5. 100% banii inapoi in cazul in care esti nemultumit
  6. Sa devenim, treptat, alegerea numarul 1 atunci cand aveti nevoie de flori si cadouri in Ploiesti, fie ca sunteti in Ploiesti sau nu.

Locatia FlorideLux.ro Ploiesti

Am ales o locatie fara vad comercial dar se afla intr-o zona in plina dezvoltare si ne bazam foarte mult si pe locurile de parcare (disponibile permanent) din fata florariei noastre. In str. Libertatii nr. 7, din Ploiesti poti parca imediat si e la 2 pasi de florarie. Ne gasesti usor intrucat toata fatada este branduita cu FlorideLux.ro.

Florarie Ploiesti vest

Suntem increzatori ca, in timp, Ploiestul va alege sa faca un drum la floraria noastra din Ploiesti-Vest pentru achizitia celor mai frumoase aranjamente florale. Suntem la 2 pasi de Altex, Carefour Market si West Mall chiar langa Gara de Vest. FLORARIE PLOIESTI VEST

Program livrari flori in Ploiesti

Livram cele mai frumoase flori si cadouri de Luni pana Duminica, de la 9 la 18 (dar la cerere efectuam livrari si in afara acestui program) iar in florarie ne gasiti de la 9 la 19 de Luni pana Vineri. Programul se va extinde si in weekend in functie de cererile dvs si de evenimentele pe care le vom avea (nunti, botezuri, petreceri, evenimente speciale).

Va asteptam cu mare drag!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply