Flori Ziua Indragostitilor

Flori Ziua Indragostitilor – de curand am lansat o noua colectie premium pentru toti indragostitii romani si nu numai. Focusul nostru in 2017 este regele suprem: TRANDAFIRUL, in toate formele si culorile sale cuceritoare. Colectia FlorideLux Flori Ziua Indragostitilor se numeste Luxury Love 2017 si contine 35 de produse tip buchete de flori elegante sau cutii cu flori. Simplitatea si liniile curate ale aranjamentelor si buchetelor sunt punctul cheie al acestei colectii, urmarind in primul rand sa livram calitate si ambalare speciala, un impact vizual WOW pentru orice destinatara.

Special pentru Ziua Indragostitilor am refacut si homepage-ul florariei noastre online, concentrandu-ne strict pe aceasta sarbatoare atat de importanta pentru cupluri si creand, in acelasi timp, un mediu de cumparaturi mult mai facil si rapid pentru clientii nostri. Pe prima pagina veti regasi zeci de promotii speciale la Cutii cu flori, Buchete de flori pentru iubita ta, Buchete flori de primavara, Buchete si Aranjamente bugete accesibile, Buchete si aranjamente WOW / bugete mari, Cufere cu flori, Cadouri si aranjamente pentru EL, cadouri pentru indragostiti si recomandarile speciale din partea floristilor FlorideLux.

Ca de obicei, serviciile FlorideLux se mentin cele mai bune din industrie, noi fiind extrem de orientati catre client / cerintele si multumirea lui. Iata beneficiile clientilor FlorideLux pentru flori Ziua Indragostitilor:

 • livrare gratuita si garantata pe 14 februarie, in peste 12000 de localitati din Romania
 • felicitare gratuita imprimata cu mesajul tau
 • plic hrana florala si instructiuni profesionale ingrijire flori la fiecare livrare
 • SMS si email confirmare livrare in timp real
 • multiple si flexibile metode de plata
 • flori in stoc, la cele mai bune preturi si ingrijite profesional
 • posibilitate ridicare buchet din florariile noastre: Bucuresti – bd. Iuliu Maniu 7 si Calea Mosilor 209; Brasov – Zizinului 3 sau Cluj Napoca – Bd. 21 decembrie 1989 nr.19
 • consultanta profesionala telefonica / email / chat / WhatsApp / Facebook pentru alegere buchet sau compunere mesaj
 • creatii florale realizate de floristi antrenati de master florist olandez Bart van der Elsken
 • atentie la detalii, livrare profesionala, cele mai calitative flori si recipiente luxuriante
 • 100% garantia banilor inapoi in caz de probleme

Va invit mai jos sa vedeti o galerie foto cu noile produse din Luxury Love 2017 si partial comunicatul nostru de presa pentru noua colectie si estimarile mele de vanzari pentru acest sezon.

Comanda online flori de Ziua Indragostitilor 2017!

Flori Ziua Indragostitilor

FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, lansează colecția de Valentine’s Day, care include 35 de aranjamente florale. Potrivit estimărilor reprezentanților florăriei, noile produse introduse în această colecție tematică vor genera o creștere de circa 15% a vânzărilor companiei, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Conceptul folosit în crearea colecției de Valentine’s Day, denumită Luxury Love, se axează pe simplitate, eleganță, pe principiul Less is more, însă, cu mesaje puternice și culori inedite. Cea mai populară floare în rândul clienților, trandafirul, va fi elementul central al acestei colecții. Noul concept a avut suportul master floristului olandez Bart van der Elsken, care se ocupă atât de colecțiile periodice ale floridelux.ro, cât și de pregătirea personalului FlorideLux.ro, ca parte dintr-un concept mai amplu.

„Pornind de la ideea că trandafirii sunt cele mai apreciate flori de către clienții noștri, am încercat să reinventăm, ca în fiecare an, modul de împachetare a buchetelor, păstrând o notă de eleganță și simplitate. De asemenea, prioritară pentru noi este calitatea produselor, astfel încât, am dorit să ne asigurăm că noile modele de buchete ale colecției vor fi alimentate cu apă pe întreaga perioadă a transportului, prin intermediul unui săculeț profesional pentru apă”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Continuare comunicat de presa: 

FlorideLux lansează colecția de Valentine’s Day

3 replies on “Flori Ziua Indragostitilor”

Leave a Reply