Flori Sfantul Constantin si Elena – 21 mai

Flori Sfantul Constantin si Elena – cea mai mare sarbatoare crestina a lunii mai se apropie cu pasi repezi. Aceasta zi speciala se serbeaza pe data de 21 mai a fiecarui an si are in prim plan pe toti cei care poarta numele sfintilor Constantin si Elena. Derivatele acestor nume frumoase sunt extrem de variate si la cat de raspandite sunt in tara noastra…e practic imposibil sa nu ai in anturaj cel putin un sarbatori de Sfantul Constantin si Elena (buchete de flori Sf. Constantin si Elena).

Derivate ale numelui Constantin:
Codin
Codina
Constanta
Constantina
Constantiu
Constina
Costache
Constandin
Costandina
Costa
Costas
Costea
Costel
Costelica
Costelus
Costi
Costica
Costin
Dina
Dinica
Dinicu
Dinu
Tanta
Tanti
Tantica
Tica
Ticu
Tina
Tinel
Tinu
Tinut
Titel
Titelus
Titi
Titisor

Derivate ale numelui Elena:
Ela (Ella)
Elenca
Eleni
Eleonora
Eli
Elina
Helena
Helenca
Helene
Heleni
Helinca
Ileana
Ilenus
Ilenusa
Ilenuta
Ilina
Ilinca
Ilinuta
Leana
Leanca
Lena
Leni
Lenus
Lenusa
Lenuta
Lina
Nora
Nuta
Nuti
Nutica
Nutisor

Flori Sfantul Constantin si Elena nu e greu sa alegi si nici sa te decizi, mai ales cu noua noastra colectie special creata pentru astfel de ocazii, respectiv onomastici, cand nu vrei sa investesti nici intr-un cadou prea mare, dar nu te poti prezenta nici cu un cadou foarte mic. Asadar daca vrei sa spui un frumos La multi ani, elegant si decent, flori Sfantul Constantin si Elena sunt alegerea perfecta, atat pentru barbati, cat si pentru femei!

Avem 3 oferte speciale pentru livrare gratuita flori de 21 mai, si anume un buchet bujori, frezii si viburnum, la 149 RON; un buchet de hortensii albastre, trandafiri si lisianthus alb, la doar 139 RON si inca un buchet de bujori si bouvardia (extrem de frumos, ca o parere personala :D), la doar 129 RON. Bannerele oficiale ale promotiei sunt mai jos, dar le gasiti si online si pe aplicatia noastra de mobile disponibila in App Store si in Google Play.

Flori Sfantul Constantin si Elena

Flori Sfantul Constantin si Elena, cadouri

Flori Sfantul Constantin si Elena, buchete de flori

Flori Sfantul Constantin si Elena

Alte buchete special create pentru 21 mai, Sfantul Constantin si Elena le puteti gasi in categoria special creata cu Buchete de vara 2016. Colectia este simpla, dar absolut adorabila. Ne-am concentrat sa folosim flori sezoniere de vara, care raspandesc in jurul lor buna dispozitie, parfum atragator si multa, multa frumusete. Colectia se numeste Just Flowers by FlorideLux si numitorul comun pentru toate aceste buchete de flori este ambalajul magnific marcat cu brandul auriu FlorideLux, semnul de incredere, profesionalism, calitate si creativitate pe care toti clientii nostri il recunosc cu usurinta.

One reply on “Flori Sfantul Constantin si Elena – 21 mai”

Leave a Reply