Flori la ghiveci tendinte 2017

Flori la ghiveci tendinte 2017 – desi inca ne luptam cu nametii de zapada, totusi precum floristi ramanem cu gandul la perioada foarte grea care ne asteapta, de Ziua Indragostitilor (14 februarie 2017, flori Ziua Indragostitilor 2017) si 1 martie, 8 martie. Toate aceste zile importante pica in timpul saptamanii si acest lucru determina un volum de vanzari important, de care trebuie sa tinem cont inca de pe acum si sa ne pregatim.

Pentru zilele de Martisor si Ziua Mamei/Ziua Femeii noi deja am publicat un catalog cu flori corporate 1-8 martie din care am inceput sa preluam cu succes comenzi cu livrare in acea perioada, de la clientii nostri companii, corporatii, firme, HoReCa etc. In acea perioada cele mai vandute flori sunt cele de primavara: lalele, zambile, frezii, anemone, ranunculus, narcise, muscari – vezi aici alte buchete flori de primavara. Insa, desi buchetele de flori si cosuletele cu flori sunt extrem de cautate si apreciate, o alta nisa foarte buna este si cea legata de florile la ghiveci.

Ce flori se ofera de 1 martie?

Cele mai cumparate in aceasta perioada sunt florile la ghiveci colorate si cu petale delicate, perfecte pentru a trasnmite sentimentul de primavara destinatarului. De asemenea, foarte populare sunt plantele bulboase tip narcise, zambile, lalele sau muscari. Cosuletele cu ansambluri de plante sau flori la ghiveci in diverse recipiente colorate (pungi, ghivecele etc.) sunt cumparate de clienti atat in florariile clasice, cat si in florarie online.

Pentru inspiratie, m-am gandit sa fac pe blog o galerie foto cu flori la ghiveci tendinte 2017. Floristii sunt invitati cu drag sa browseze in aceasta galerie foto inspirationala si sa reinterpreteze aceste modele in propriul mod, pentru a atrage clientela si a mari vanzarile.

Flori la ghiveci tendinte 2017

Flori de 8 martie in ghiveci

Galerie foto cu flori la ghiveci pentru inspiratie 1-8 martie 2017:

Depozit flori engross Bucuresti – disponibilitati saptamana 14-21 ianuarie 2017

Leave a Reply