Flori in cutii elegante, marca FlorideLux.ro

Flori in cutii sau Cutii cu flori elegante, potrivite oricarei ocazii, doar la FlorideLux.ro, cea mai buna florarie online.

Am introdus cutiile cu flori in oferta generala FlorideLux.ro acum multi ani, dupa ce deja isi facusera intrarea pe piata din Romania si din ce in ce mai multi romani preferau aceste cutii deosebite.

Motivul pentru care nu am acceptat inca de la inceput sa le introducem a fost ca nu am considerat ca reprezinta un produs de floristica destul de creativ si inovativ. I

Insa, timpul ne-a demonstrat ca, usor usor, creativitatea floristilor a fost cea care a castigat si am reusit sa creem produse deosebite, unice la acel moment in Romania si in Bucuresti.

Cutiile cu flori sunt un produs unicat, deosebit si potrivit pentru orice ocazie!

Marius – FlorideLux.ro

flori in cutii

Acum, la mai bine de 5 ani de cand le comercializam prin intermediul florariei online FlorideLux.ro dar s in magazinul nostru fizic din Bucuresti dar si in cel din Brasov, pot spune ca este unul dintre cele mai bine vandute produse.

Avantajele oferirii de flori in cutii de la FlorideLux.ro

  1. ai livrare oriunde in Romania in maxim 24 de ore
  2. pret excelent raportat la calitatea oferita
  3. garantia 100% banii inapoi daca esti nemultumit
  4. creativitate deosebita
  5. varietate maxima

Despre floraria FlorideLux.ro

Am pornit floraria in 2003 si am lansat website-ul in 2004, dupa mai bine de un an de munca la acesta.

Inca de atunci am oferit si oferim cele mai frumoase aranjamente florale cu livrare oriunde in Romania, dar si Coroane Funerare, cosuri cadou si Brazi de Craciun.

Suntem o florarie orientata catre client si ii oferim acestuia ceea ce cauta, fie ca e vorba de flori in cutii sau flori in cufere, cupole cu trandafiri criogenati sau alte flori pe care acesta le cauta.

Echipa noastra de floristi este o echipa plina de pasiune si de iubire pentru flori, pentru frumos, pentru tot ce inseamna oferirea de zambete si fericire in viata noastra de zic cu zi.

Leave a Reply