Florarie Ploiesti

Florarie Ploiesti si livrare flori in Ploiesti

Florarie Ploiesti. FlorideLux.ro ofera livrare in Ploiesti inca din anul 2004, atat prin curieri proprii dar si prin florarii locale. Alege cu incredere dintr-o gama variata de produse ce pot fi livrate in Ploiesti. Floraria FlorideLux nu existe fizic ca florarie in Ploiesti, Prahova ci doar online.

Despre Ploiesti

Florarie Ploiesti

Ploiești este municipiul de reședință al județului Prahova, Muntenia, România. Este situat la 60 km nord de București, pe coordonatele de 25°2’48” longitudine estică și 44°56’24” latitudine nordică și are o suprafață de aproape 60 km². Este înconjurat de comunele Blejoi (la nord), Târgșoru Vechi (la vest), Bărcănești, Brazi (la sud) și Bucov (la est).

Orașul a crescut începând cu secolul al XVII-lea, pe o moșie cumpărată de Mihai Viteazul de la moșnenii ce o stăpâneau, luând treptat locul vechilor târguri muntenești Târgșor, Gherghița și Bucov ca centru regional al zonei, evoluția sa fiind accelerată de industrializare în special după ce a început exploatarea masivă a zăcămintelor de petrol din zonă și în oraș au apărut mari facilități de rafinare, ceea ce i-a adus porecla de „capitala aurului negru”. În continuare, activitatea sa economică este bazată pe prelucrarea petrolului, orașul având patru mari rafinării, dar și alte industrii legate de această ramură (construcții de mașini, echipamente electrice, întreținere).

Municipiul Ploiești se găsește în apropierea regiunii viticole Dealu Mare-Valea Călugărească și are acces direct la Valea Prahovei, cea mai importantă zonă de turism alpin din România. Ploieștiul este un important nod de transport, situându-se pe drumurile care leagă capitala București de Transilvania și Moldova.

Sursa despre Ploiesti

Florarie Ploiesti ce ofera livrare de buchete flori, aranjamente florale, cutii cu flori, cosuri cu flori, cadouri si alte aranjamente florale deosebite pentru orice eveniment din viata ta. Livrare gratuita de flori si cadouri in tot judetul Prahova si Ploiesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *