Florarie online Sibiu

Florarie online Sibiu – inca un comunicat de presa specializat si un studiu de piata pe partea de florarii online realizat de echipa FlorideLux. Tocmai pentru ca tindem spre o industrie cat mai CORECT documentata, am realizat pentru toti clientii nostri din Sibiu si pentru colegii de industrie un studiu de piata pentru perioada 2015-2016 in care am analizat comportamentul sibienilor in materie de flori si cadouri comandate online.

Livram flori in Sibiu de luni pana duminica. Livrare flori gratuita in orice localitate din Sibiu!

Studiul determina cu precadere preferintele de flori ale cumparatorilor din Sibiu, ziua cand se efectueaza cele mai multe comenzi de flori online, cine trimite si cumpara mai multe flori FEMEI vs. BARBATI, companii vs. persoane fizice si ce device-uri folosesc sibienii pentru a face comenzi in florarie online Sibiu.

Informatiile pe zona Sibiu au fost culese in cadrul unui studiu extins si de durata efectuat de catre echipa noastra – atat date cumulate din piata, cat si date din sistemele proprii. Ne-am concentrat sa oferim catre presa locala din Sibiu si catre colegii din industrie date cat mai viabile si valoroase, vom incerca sa facem acest lucru anual pentru a ajuta documentarea corecta a industriei. Asa cum stim cu totii, informatia inseamna putere!, iar daca tinem acest informatii doar pentru noi sau daca oferim informatii nereale, doar de dragul de a ne afla in “spotlight”, nu avansam, ci batem pasul pe loc sau mai rau, mergem inapoi. Cred ca e in interesul tuturor sa fim cat mai uniti precum industrie, asa cum am mai spus de nenumarate ori.

Florarie online Sibiu

Buchetele de flori luxoase, cu iriși, floarea-soarelui și trandafiri roșii, dar și aranjamentele inedite, se numără printre cele mai căutate produse de pe FlorideLux.ro, în Sibiu.

florarie online sibiuAcestea sunt comandate, în proporţie de peste 60%, de doamne şi domnişoare cu vârste între 24 şi 45 ani. Sibienii au comandat online flori și cadouri, preponderent, în zilele de miercuri, în intervalul orar 12.00 – 16.00. Conform datelor FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, produsele preferate de ei sunt buchetele cu iriși, floarea-soarelui și spice de grâu sau cele cu 5 trandafiri roșii, dar și aranjamentele speciale, cum sunt cănile vărsate cu flori.

Restul comunicatului de presa il puteti citi aici: Femeile din Sibiu prefera florile

Leave a Reply