Florarie online Iasi

Florarie online Iasi este una dintre nisele de livrare flori ale FlorideLux.ro, inca din anul 2003. Floraria noastra a tratat de fiecare data fiecare judet in parte al tarii ca o nisa speciala, ce necesita tratament unic, adaptat profilului de cumparare, preferintelor culturale din zona si nevoilor punctuale ale clientilor nostri din Iasi la nivel de facilitati de plata, discount-uri pentru anumite sarbatori, buchete cu o anumita coloristica sau incadrate intr-un anumit buget.

Livrare flori Iasi, vezi ofertele speciale pentru Iasi, cu livrare gratuita!

Tocmai din acest motiv am decis sa facem un studiu profesional si personalizat pe particularitatile de comportament de comenzi flori online Iasi si sa il transmitem catre presa de profil din judet. Acest studiu a fost condus de catre specialistii FlorideLux pe parcursul unui an de zile (2015-2016), urmarind cu atentie ce flori prefera iesenii, ce zile ale saptamanii sunt mai propice cumparaturilor de flori, cine cumpara mai mult: femei vs. barbati / persoane fizice vs. companii, cati bani sunt dispusi iesenii sa cheltuiasca pe flori si cadouri, dar si ce dispozitive folosesc pentru a plasa comenzi in florarie online IASI.

Florarie online IASI – studiu de piata ieseni pentru preferinte de flori si cadouri comandate online

florarie online iasi

Bugetul mediu cheltuit de ieşeni pentru florile comandate online este de 260 de lei, conform datelor FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale şi cadouri online şi offline din România. În primele nouă luni ale anului, comenzile online de flori de la nivelul judeţului au crescut cu aproape 24% faţă de perioada similară din 2015. Totodată, s-a majorat şi valoarea medie a bonului, cu 17% faţă de nivelul raportat în primele trei trimestre de anul anterior.

Potrivit datelor FlorideLux, preferinţele ieşenilor sunt extrem de variate, de la buchete cu trandafiri sau orhidee imperială, cutii rose quartz şi serenity blue cu delphinium (cunoscut în termeni populari sub denumirea de nemţişor), lisianthus, phlox (brumărele) şi hypericum, şi jerbe în formă de inimă, cu garoafe şi trandafiri. „Cele mai multe cereri sunt în zilele de marţi, între orele 9:00-12:00, iar comenzile sunt plasate, în proporţie de 60%, de femei cu vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani. Publicul nostru ţintă este reprezentat de persoane cu venituri medii şi mari, rezidente în municipiul Iaşi. Persoanele fizice au cea mai mare pondere la nivelul judeţului, respectiv 98% din totalul înregistrat de florăria noastră. Evoluţia raportată în primele nouă luni, atât în ceea ce priveşte volumul comenzilor, cât şi valoarea medie a achiziţiilor, arată că puterea de cumpărare din Iaşi este în creştere”, a declarat, în comunicat, Marius Dosinescu, director general şi fondator FlorideLux.

Vezi intreg comunicatul de presa aici si alte date despre florarii online IASI aici:

Cele mai multe flori in Iasi sunt cumparate martea intre 09 si 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *