Florarie online faliment

Florarie online faliment international. Floraria online FTD, numarul 138 in Top 1000 retaileri online este posibil sa isi inchida portile definitiv in aceasta vara. Retailerul care administreaza mai multe branduri din industrie, cum ar fi Proflowers sau Shari’s Berries, a anuntat intr-un comunicat recent ca este posibil sa ramana fara fonduri de rulaj pana in luna iulie 2019.

“Consideram ca vom avea destule fonduri pentru a efectua livrarile de flori in luna iulie 2019, insa nu credem ca vom avea destule lichiditati si pentru salarii si alte cheltuieli administrative.” declara reprezentatii in acest comunicat. FTD spune ca are nevoie de 217.7 milioane dolari pana in luna septembrie 2019 pentru a-si acoperi toate cheltuielile, insa considera ca acest lucru este practic imposibil de realizat.

Flyer din anii 1960 pentru serviciul de livrare flori FTD

FTD, companie specializata in livrare flori la domiciliu, din anul 1910, mentioneaza in comunicat ca vanzarile lor au scazut cu 6% in anul 2018, la 1.01 miliarde dolari, de la 1.08 miliarde dolari in 2017. De asemenea, au avut in 2018 o pierdere totala de 224.7 milioane dolari.

In top 1000 retaileri internationali, la categoria flori si cadouri se numara, alaturi de FTD, si companiile 1-800Flowers.com sau From You Flowers LLC.

Categoria de flori online se bucura la nivel international de o rata de conversie de 13%, comparand cu alte industrii din acest top, care raporteaza o conversie de aproximativ 3%.

FTD s-a concentrat foarte mult pe diversificarea gamei de produse in ultimii ani, tendinta observata si la competitorii lor, 1-800-Flowers. Si-au adaugat in portofoliu ciocolata, biscuiti, bomboane, popcorn si produse personalizate. In anul 2014, toate aceste produse de pe langa flori (cadourile) i-au adus companiei FTD vanzari totale de 430 milioane de dolari.

Tu ce parere ai de noile tendinte ale industriei de flori si cadouri online? Aceste statistici se aplica si pietei din Romania? Lasa-mi in comentariu parerea ta si hai sa continuam discutia!

Citeste si:

Florarie online Calarasi
Florarie online Resita
Florarie online Cluj-Napoca
Florarie online Sfantu Gheorghe

Industria florala din Ecuador: analize, statistici

Studiu de piata: Deficit cu 10.000 de floristi in Romania

Plante purificatoare de aer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *