Florarie online – cum obtii succesul

Florarie online – cum obtii succesul… De-a lungul timpului am trecut prin mai multe etape cu ideea mea de a face cea mai mare florarie online din Romania. A fost un parcurs extrem de provocator si intrigant pentru mine, insa mi-a dovedit inca o data ca eu, precum antreprenor, nu renunt niciodata.

Top 10 beneficii pe care orice florarie cu livrare trebuie sa le ofere clientilor

Etapa 1 – Negarea

Prima etapa, atunci cand am inceput afacerea florarie online, a fost sa ma lovesc de ideea ca romanii NU vor cumpara niciodata flori. Mi s-a spus de nenumarate ori ca romanii NU cumpara flori DECAT din florariile de colt de strada.

Etapa 2 – Indoiala

Apoi, dupa ce am inceput sa stabilizez afacerea si sa comunicam, sa atragem atentia asupra acestei industrii, sa incercam o minima documentare, atunci NU-urile s-au transformat in… Si merge afacerea asta cu flori? Cumpara oamenii?

Etapa 3 – Increderea

O data ce FlorideLux – prima florarie online din Romania – a inceput sa devina un „proof of concept”, oamenii au inceput sa prinda incredere. Competitia s-a intetit, florariile online deja existente au devenit din ce in ce mai alerte, presa a inceput sa devina din ce in ce mai interesata etc.

Ce este o florarie online si ce ofera ea?

Etapa 4 – Indrazneala

O data cu cresterea pietei de florarii online, automat lucrurile au mers inspre bine datorita unui efort comun. Si aici ma refer la faptul ca, toti cei care au simtit un pic gustul acestei industrii, au tras tare in aceeasi directie. Cu totii am inceput sa facem reclama, sa promovam ideea de cumpara flori online, de livrare flori la domiciliu, fiecare competitor a venit cu cate o idee noua, o mica inovatie, o condimentare a avantajelor deja existente, o idee de design, o idee de promovare etc. Cu ideea ca suntem intr-o mare cursa, de fapt am reusit IMPREUNA sa marim piata.

Am facut chiar si un mic video in care va povestesc foarte sincer istoria FlorideLux, daca vreti sa il urmariti, iata-l mai jos:

Florarie online – cum obtii succesul

Si acum veti spune – bun, bun, si cum obtii succesul? Ei bine, nu va pot spune, pentru ca inca nu am ajuns acolo. Succesul se masoara pentru fiecare in alt fel – pentru mine se masoara in tehnologie, inovatie, acoperire si multumirea clientului. Inca suntem zilnic in cautarea livrarii de flori perfecte. In fiecare zi cautam idei noi, design floral premium, ne dam peste cap sa ne facem treaba cat mai bine, sa comunicam mai bine, sa avem o rata cat mai mare de satisfacere a clientilor.

Valori si istoric florarii online

Practic in fiecare zi suntem intr-un proces de auto-invatare si de urcare a unor trepte foarte mari si anevoioase catre ceea ce se poate numi SUCCES, in adevaratul sens al cuvantului. Pentru noi este foarte important sa avem un fundament foarte puternic, sa construim o echipa loiala si extrem de bine pregatita, sa cream un website foarte usor de folosit, de browsat si sa venim in intampinarea clientilor nostri.

Daca totusi ar trebui sa va raspund la intrebarea – cum obtii succesul pentru o florarie online in Romania? – v-as recomanda foarte multa munca, focusare pe rezultate masurabile, idei fresh pe care chiar sa aveti curajul si puterea sa le puneti in aplicare si etica muncii. Succes tuturor!

Ultimele produse adaugate in floraria FlorideLux:

cutie cu flori, cadouri florarie online,jpeg florarie online - floridelux florarie online, cutie cu flori

One thought on “Florarie online – cum obtii succesul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *