Florarie online Cluj, livrare flori Cluj

Florarie online Cluj – echipa de specialisti FlorideLux a efectuat inca un studiu de piata pentru preferintele de flori si cadouri comandate online pe judetul Cluj. Acest studiu a fost remis presei saptamana ce tocmai s-a incheiat, in scopul de a documenta piata de floristica din Romania. Mentionez ca industria de floristica este printre singurele pietele putin documentate din Romania, desi poate concura precum valoare anuala cu piata de advertising.

Cea mai buna florarie din Cluj Napoca – bd. 21 decembrie 1989 nr.19 – program de luni pana duminica, livrare gratuita oriunde in Cluj. Floraria noastra este un magazin fizic, dotat cu camera frigorifica profesionala, aici gasiti mereu flori proaspete, atent ingrijite, design floral premium si sfaturi ideale pentru bugetul si ocazia dvs.

Interesul specialistilor in floristica din cadrul florariilor FlorideLux este de a informa in mod corect si complet publicul, clientii, jucatorii din piata si cei care sunt interesati sa intre pe aceasta nisa vis-a-vis de clientela tinta, puterea de cumparare si perioadele din an / luna / saptamana cand cumparatorii se indreapta spre acest tip de cumparaturi. Primul pas intr-o informare corecta a fost, din punctul nostru de vedere, sectionarea pietei pe judete. Pentru florarie online Cluj am condus studiul de piata pe o perioada de 1 an de zile, comparand si analizand comportamentul cumparatorilor si destinatarilor din acest judet extrem de important ca si putere de cumparare.

Florarie online Cluj, livrare de flori in Cluj

Online-ul castiga teren cand vine vorba de achizitia florilor, insa, este surprinzator faptul ca, la nivelul judetului, peste 60% dintre comenzile online sunt facute preponderent de femeile tinere, cu varste cuprinse intre 25 si 45 ani.

florarie online cluj

In primele noua luni ale anului, clujenii au platit, in medie, 230 de lei pentru florile si cadourile achizitonate online, iar volumul comenzilor lor a crescut cu aproape 60%, fata de perioada similara din 2015.

Cele mai multe cereri s-au inregistrat in zilele de joi, intre orele 12.00 – 16.00, si, potrivit reprezentantilor FlorideLux, au fost generate, cu precadere, de persoane cu venituri medii si mari, rezidente in municipiul Cluj-Napoca.

„Primele trei trimestre au fost marcate de cresteri substantiale, la nivelul Clujului. Evolutia a fost sustinuta preponderent de persoanele fizice, care au plasat 95% dintre comenzile din judet. Asta s-a reflectat si in dispozitivele folosite de clienti. Astfel, 58% dintre ei au apelat la smartphone-uri si tablete pentru achizitiile online, iar 42% dintre comenzi au fost facute de desktop-uri”, a declarat Marius Dosinescu, CEO si Fondator FlorideLux.

In prezent, comenzile online din Cluj reprezinta aproape 3% din totalul inregistrat de FlorideLux in Romania.

Intreg studiul poate fi citit aici: Ce flori prefera clujencele?

Leave a Reply