Florarie in franciza (VIDEO)

Florarie in franciza, o oportunitate extraordinara de afacere pentru noii antreprenori sau cei care vor sa isi diversifice portofoliul de business-uri. Floraria este o afacere dificila, avand in vedere ca implica multe persabilitati si cunostinte extinse in materie de tehnica florala si design, care te poate diferentia de concurenta, toate acestea la pachet cu un brand puternic.

Desigur, vedem foarte multe florarii infiintate de floristi extrem de buni, dar care nu au vad creat, nu au expunere, nu au brand. Adesea vedem oameni interesati si pasionati de flori dar care nu stiu de unde sa o apuce, pur si simplu. Am intalnit adesea si antreprenori care isi doreau sa intre in aceasta industrie, insa la un calcul simplu si-au dat seama ca nu este o industrie tocmai usoara, desi este una dintre industriile cu cele mai mari marje de profitabilitate.

Pentru toti acestia si multi altii am creat sistemul de florarie in franciza FlorideLux. Suntem un brand foarte puternic, cu o experienta de peste 13 ani de zile pe piata din Romania si cu un portofoliu impresionant. Suntem o echipa foarte bine pregatita, gata sa impartaseasca toate cunostintele sale cu partenerii potriviti, pe care ii cautam pe intreg teritoriul Romaniei. Florarie in franciza este o afacere perfecta pentru cei care au cunostinte de floristica sau de antreprenoriat. De asemenea, este o oportunitate extraordinara si o data cu deschiderea liniei de fonduri europene Start 2016, in care statul ofera pana la 26.000 Euro pentru afacerile noi – franciza este eligibila + franciza FlorideLux are un buget aproximativ recomandat de 25.000 EURO, cu tot cu capitalul de lucru, asa cum explicam si in calculul expus in pagina dedicata francizei FlorideLux! Aceasta linie de creditare este deschisa pana la 30.08.2016.

Am facut un video in care va povestesc despre franciza precum sistem, despre aceasta linie de finantare, dar va dau si cateva sfaturi pentru a reusi in afacerea voastra, fie ca intrati in aceasta industrie, fie ca sunteti la inceput de drum in antreprenoriat sau vreti sa ascultati si alte idei, care pe mine m-au ajutat foarte mult de-a lungul anilor.

Va invit sa vedeti video-ul mai jos si sa aplicati pentru programul de florarie in franciza FlorideLux (Tel. 0372740106, interior 100 sau pe email corporate@floridelux.ro) – pana la sfarsitul anului oferim conditii speciale!!!  Succes tuturor!

3 replies on “Florarie in franciza (VIDEO)”

Leave a Reply